Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
G4 w drodze oraz nowy developer!
dynio:
Bioware się tym zajmie ! ;)
Można wiedzieć skąd ta informacja? - Thoro
Poza tym forum to nie czat, cenione są tu rozbudowane wypowiedzi które wiele wnoszą do dyskusji. Następne takie posty będą kasowane.
KARWO:
Czarno widzę przyszłość serii... nowe studio... źle. Jednej rzeczy nie rozumiem, Piranie straciły prawo do serii Gothic? Przecież sami stworzyli tę grę. Jeżeli już chcą koniecznie robić nowego gothica powinni najpierw zadbać o trójeczkę jakiś patch potem dodatek w stylu noc kruka.
kubason:
Ja mam nadzieje ze G4 wyjdzie, ale że to zajmie im dużo więcej czasu niż G3 i dopracują je do perfekcji.
xmati06:
Cóż ja mam trochę mieszane uczucia... jednak więśc o noeym Gothicu bardzo mnie cieszy. Teraz pozostaje tylko czekać na premierę. I oby nowi twórcy postarali się bardziej i stworzyli cos lepszego niż Gothic 3... Wydając grę wolną od bugów i z realnymi wymaganiami...
Xoulus:
Ja jako osoba, która jest fanem serii Gothic cieszę się z wyjścia części 4, lecz wadą tego jest to, że ile można ciągnąć jedną grę. To że ma wysoką popularność nie znaczy, że owa nie może się zmniejszyć. Podejrzewam, że znów każdy będzie chciał mieć tą grę. Co do tego jaka będzie. No cóż to, że PB zakończyło współpracę z JoWood ma też swoje zalety. Nowy deweloper możliwe, że wprowadzi do gry powiew świeżości.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej