Eh ja się tego podejme i spróbuje ci wytłumaczyć. Wychodzisz z Klanu i kierujesz się na południe po drodze mijasz opuszczoną chatkę myśliwską, idziesz dalej mijasz wzgórze na którym jest chatka Pedara i jeden z grobowców pradawnych. Tak jakby idziesz wzdłuż wzgórza aż dojdziesz do mostu. Przechodzisz na drugą stronę jak byś poszedł na wprost to byś doszedł do przełęczy w Faring jednak ty skręcasz w prawo. Powinieneś dojść do mostu przy którym stacjonują orkowie, przechodzisz na drugą stronę i idziesz znowu w prawo najlepiej znajdż drogowskaz. Dalej cały czas prosto, powinieneś dość do takiego jakby rozdroża na którym stoją ogry i inne stwory musisz tu się kierować wzdłuż przepaści chyba trochę bardziej na prawo się znajduje, idż dalej a dojdziesz do mostu prowadzącego do klanu wilka, jak byś miał dalej problemy to zaklikaj do mnie na gg 4130193
Jeśli coś pomyliłem niech ktoś mnie poprawi ale chyba jest dobrze i w skrócie, patrz czasem na drogowskazy po drodze, a z Mortem nie ma co iść bo ci go zaraz coś zje najdalej z nim dojdziesz do tych nieszczęsnych orków na moście.