Autor Wątek: kostury  (Przeczytany 56305 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline piotr271992

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
kostury
« Odpowiedź #140 dnia: 07 Styczeń 2007, 21:52:44 »
yespasa znajdziesz niedaleko ben sarim a cośtam cośtam lew najechał na lago i będzie w pobliżu

Offline ÂŚlimaczek

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #141 dnia: 07 Styczeń 2007, 22:59:34 »
Cytat: waldoch123
Mam pytanie szukam dwoch przywodcow koczownikow Yespasa i Shakyora na mapie podanie przez ÂŚlimaczka nie ma podane ich polozenia. Gdzie oni sa?
Co do Yespasa - fakt, nie ma go na mapie. Ale Shakyor jest - widać go niedaleko Ben Erai, przy Lago. Oznaczony czerwoną cyferką 3 ;P Ja sobie tą mapkę nawet wydrukowałem, bo czasami się przydaje (szukanie jakiegoś NPC w lesie przy 15 fpsach trochę by zajęło...)

Forum Tawerny Gothic

kostury
« Odpowiedź #141 dnia: 07 Styczeń 2007, 22:59:34 »

Offline tomcyt

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #142 dnia: 08 Styczeń 2007, 17:22:25 »
witam!

Gdzie są te chole*ne ruiny z artefaktami, które muszę znaleźć dla Nemory z Geldern?

Cenzuruj wulgaryzmy, poprawiłem błędy. [Arthas]

« Ostatnia zmiana: 09 Styczeń 2007, 16:33:37 wysłana przez Arthas »

Offline Artos

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #143 dnia: 09 Styczeń 2007, 10:56:43 »
Już chyba pisze 3 post w tym temacie z tą mapką, modki powinny dodać to do FAQ czy czegoś o ile jeszcze tego tam nie ma. Wszystkich NPC (oprócz tych którzy są w miastach) znajdziecie na tej mapce (m. in. Larsona):
http://img299.imageshack.us/my.php?image=worldmapsw7.jpg
ÂŚlimaczek ta mapka jest czasem niedokladana i nie ma tam wszystki NPC ale polozenie Larsona chyba podaje dokladnie.
No niestety, ale położenie Larsona w moim wypadku nie zgadza się z mapką.
Co do Larsona to przez przypadek trafiłem na niego u stóp góry w której jest grobowiec Ejnara i dopiero razem z nim przeszedłem w miejsce które pokazuje mapka evilmad.gif
Jak widać również (OLO) nie znalazł Larsona w podawanym przez mapkę miejscu.
Mam nadzieję, że znajdę tego kowala, a jak go już znajdę to spróbuje naostrzyć na nim mój miecz:)

Offline rey

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #144 dnia: 09 Styczeń 2007, 21:46:07 »
Gdzie można zdobyć zbroję paladyna i ognisty miecz? Zszedłem już prawie całą Myrtane i nie znalazłem nigdzie. A przy okazji to mój pierwszy post więc witam.

Offline KARWO

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #145 dnia: 09 Styczeń 2007, 22:10:14 »
Cytat: rey
Gdzie można zdobyć zbroję paladyna i ognisty miecz? Zszedłem już prawie całą Myrtane i nie znalazłem nigdzie. A przy okazji to mój pierwszy post więc witam.
Zbroję paladyna możesz kupić prawie u wszystkich handlarzy w obozach buntowników a ognisty miecz u kowala w redock jeśli go tam zaprowadziłeś.

Offline stacho.g

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #146 dnia: 11 Styczeń 2007, 21:00:51 »
cześć kurt jest jak dobrze pamiętam w mora sul i ma dla ciebie niespodziankę coś w stylu g-1

Offline Utcher

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #147 dnia: 15 Styczeń 2007, 14:57:06 »
Gdzie jest te 6 starożytnych pierścieni alchemików w Geldern?

Offline KARWO

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #148 dnia: 15 Styczeń 2007, 15:04:45 »
Cytat: Pawcio1000
Ludzie, gdzie można znaleźć tą halabardę Irmaka z Silden.
Jest w chacie jednego z rybaków na ścianie.

Offline Sado

• Weteran
  • Reputacja: 2172
  • So long, gay boys.
kostury
« Odpowiedź #149 dnia: 15 Styczeń 2007, 15:23:32 »
Gdzie jest te 6 starożytnych pierścieni alchemików w Geldern?

Człowieku. Są porozrzucane po całym Geldern. 2 są chyba w skrytkach, które pilnują orkowie (możesz użyć wytrycha, nic ci nie zrobią), jeden ma mag ognia, jeden stuknięty alchemik ,który nie wie jak się nazywa, jeden ma alchemik, który mieszka nad kolesiem, który zleca ci zadanie abyś zapoznał go z Laresem. tylko zapomniałem gdzie jest 6, nie jestem pewien, ale chyba tam gdzie są szamani, tam także przetrzymują hełm pierwszego paladyna

Offline KrokusM

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
kostury
« Odpowiedź #150 dnia: 15 Styczeń 2007, 19:49:57 »
LUDZIEEE!!!!!!!!!!! Mi chodzi o Sztabke CZYSTEJ magicznej rudy a nie MAGICZNEJ RUDY!!!!!!
Ja wiem, że sztabki rudy są wszędzie i sam mam z 15 ale skąd wziąść CZYSTÂĄ?! A jak nadal nie wiecie o co mi chodzi to się pofatygujcie do Ingvara w klanie młota - on wam wszystko wyjaśni  
Ps. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedź.
P.PS. wszystkie miejsca które wymieniliście odwiedziłem już wcześniej i tam był SZTABKA MAGICZNEJ RUDY
Nadal błagam o radę!!!!

Offline Tony997

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #151 dnia: 16 Styczeń 2007, 10:53:32 »
Cytat: KrokusM
LUDZIEEE!!!!!!!!!!! Mi chodzi o Sztabke CZYSTEJ magicznej rudy a nie MAGICZNEJ RUDY!!!!!!
Ja wiem, że sztabki rudy są wszędzie i sam mam z 15 ale skąd wziąść CZYSTÂĄ?! A jak nadal nie wiecie o co mi chodzi to się pofatygujcie do Ingvara w klanie młota - on wam wszystko wyjaśni  
Ps. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedź.
P.PS. wszystkie miejsca które wymieniliście odwiedziłem już wcześniej i tam był SZTABKA MAGICZNEJ RUDY
Nadal błagam o radę!!!!

Jezeli mnie pamiec nie myli to 1 sztabke czystej mozna dostac od wodza klanu ognia , chyba Kertha. Trzeba wykonac questa Moc przodkow (czyli 6 grobow), a potem oswobodzic Nordmar czyli wybic wszystkie obozy orkow , potem mozna wybrac nagrode m.in. sztabke czystej.

Bartek1st

• Gość
kostury
« Odpowiedź #152 dnia: 16 Styczeń 2007, 18:19:35 »
Mam takie pytanie : gdzie znajdę złodziei zboża (zadanie dla Elberta/Montera). Czytałem w poradniku, że trzeba iść na południe od farmy tylko, że na południu są skały !

Offline KARWO

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #153 dnia: 16 Styczeń 2007, 18:49:57 »
Idz w stronę gothy, po prawej masz las, poszukaj w nim palisady tam siedzą bandyci ze zbożem ich baza jest przy wielkiej skalnej ścianie.

Offline ÂŚlimaczek

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #154 dnia: 16 Styczeń 2007, 19:48:28 »
@Złodzieje zboża.
Właściwie niemal dokładnie na północ od tej farmy. W pewnym miejscu zobaczysz taką małą wieżyczkę strażniczą i niedaleko niej ciut na północ jest trochę zębaczy. Pochodź tamtędy to w końcu trafisz na ich obóz :]

Offline Pawelck91

• Kopacz
  • **
kostury
« Odpowiedź #155 dnia: 17 Styczeń 2007, 18:12:09 »
Mam problem jak znalezc maga Rakusa - chodzi o droge !!! Prosze o szybka odp !!! Pozdrawiam !

Offline KARWO

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #156 dnia: 17 Styczeń 2007, 20:09:22 »
Cytat: pawelck91
Mam problem jak znalezc maga Rakusa - chodzi o droge !!! Prosze o szybka odp !!! Pozdrawiam !
http://img299.imageshack.us/my.php?image=worldmapsw7.jpg na tej mapie jest zaznaczony pod nr 1 w lodziach od okary, ta kropka pokazuje gdzie on siedzi ale że siedzi  w jaskini musisz iść trochę dalej i poszukać wejścia do niej, jest  na samym dole stromego zbocza, kieruj sie w stonę geldern.

Offline Arthas

• Magnat
  • Reputacja: 2
kostury
« Odpowiedź #157 dnia: 18 Styczeń 2007, 17:09:38 »
Szukałem i nie znalazłem odpowiedzi na dręczące mnie pytanie - Gdzie mogę znaleźć Willa i Bozepa?

To chyba dwaj drwale pracujący koło Silden, jednak przeszukałem dość spory obszar koło mieściny i w dalszym ciągu ich nie spotkałem. Liczę na szybką i skuteczną pomoc.

Offline _Snopek_

• Myśliwy
  • Reputacja: 2
kostury
« Odpowiedź #158 dnia: 18 Styczeń 2007, 17:17:39 »
Nie jestem w 100% pewny ale wydaje mi się że są to myśliwi którzy znajdują się w swym domku nieopodal Silden. ÂŻeby tam trafić idziesz w prawo wychodząc z obozu niewolników a potem kierujesz się znowu w prawo pnąc się na wysokie wzgórze. Już z daleka powinieneś ujrzeć chatkę. Jeśli nie o nich chodzi to możesz poszukać ich w obozie buntowników albo gdzieś w okolicach chatki myśliwskiej bardziej na południe.
ÂŻyczę owocnych poszukiwań.

Offline Pawelck91

• Kopacz
  • **
kostury
« Odpowiedź #159 dnia: 18 Styczeń 2007, 18:55:49 »
Moj kolega ma problem (Konrad Rejnowicz) nie wie gdzie znalezc REDDOCK odpiszcie mu szybko dzieki   A i jeszcze jedno teraz dla mnie nie wiem gdzie znalezc puchar ognia w obozie bandytow, na granicy Varrantu(tam gdzie KURT) Prosze oszybka odp !! Pozdrawiam

Forum Tawerny Gothic

kostury
« Odpowiedź #159 dnia: 18 Styczeń 2007, 18:55:49 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything