Autor Wątek: kostury  (Przeczytany 55928 razy)

Description:

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

kostury
« Odpowiedź #200 dnia: 18 Luty 2007, 15:45:09 »
Co do mieczy to nie będe przepisywał odpowiedzi innych fumorowiczów ale się z nimi zgadzam. Najlepiej nauczyc się 400 siły i chodzic z Krush Tarash'em  . A do żuwaczek to nie wiem (najlepiej nauczyc się tej umiejetności, przydaje się  )

I pytanie odemnie: Jeden z orków z Silden (ten koło młyna) chce zebym mu odnalazł halabardę.
                            Gdzie na jest?

Pozdrawiam, z góry dzięki.  

Offline _Snopek_

• Myśliwy
  • Reputacja: 2
kostury
« Odpowiedź #201 dnia: 18 Luty 2007, 15:50:46 »
Halabardę znajdziesz w jednej z chat znajdującej się nad brzegiem jeziora czy rzeki. Będzie wisieć na ścianie na przeciwko wejścia.

Forum Tawerny Gothic

kostury
« Odpowiedź #201 dnia: 18 Luty 2007, 15:50:46 »

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
    • Karta postaci

kostury
« Odpowiedź #202 dnia: 18 Luty 2007, 20:07:31 »
Dzięki Snopek sprawdze, mam jeczcze dwa pytania:
1. W Nemorze jeden z buntowników zlecił nam zadanie, abysmy sprowadzili mu kogoś do obron jednego z wejśc. Gdzie znajdę tą osobę?
2.Facet z Silden, ten który buduje łudź, chce abyśmy znależli kogoś/coś co pomoże mu w budowaniu łodzi. Gdzie go/to  znajdę?

Offline _Snopek_

• Myśliwy
  • Reputacja: 2
kostury
« Odpowiedź #203 dnia: 18 Luty 2007, 20:29:14 »
A więc tak osobą którą musisz sprowadzić do Nemory jest Paladyn znajdujący się przy ognisku na pagórku po drodze z tej właśnie osady buntowników do przełęczy Varantu. Będziesz mu musiał pomóc zabić paladyna renegata Kurta żeby się tam udać.
Plan ÂŁodzi znajdziesz w Varancie w mieście Lago da ci go tamtejszy mieszkaniec w zamian za dostarczenie mu skóry lodowego wilka który żyje wyłącznie w Nordmarze.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
    • Karta postaci

kostury
« Odpowiedź #204 dnia: 23 Luty 2007, 12:42:28 »
Mam pytanie, gdzie znajdę teleport do Mora Sul, szukałem wszędzie ale nie znalazłem.
I kto, poza Zubenem uczy mistrzowskiej walki dwoma mieczmi.

Z góry dzięki  .Pozdrawiam

Offline decym

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
kostury
« Odpowiedź #205 dnia: 23 Luty 2007, 13:04:53 »
nie moge znależć króla Rhobara II. gdzie on jest? szukałem w wieży karrypto i chyba na całym najwyższym pierścieniu zamku i znaleźć nie moge...  

Offline Robharr

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #206 dnia: 23 Luty 2007, 14:31:30 »
Znajdziesz go w starej chacie w której jest przestraszony niewolnik (koło domu Marlika)

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
    • Karta postaci

kostury
« Odpowiedź #207 dnia: 23 Luty 2007, 19:04:22 »
Dzięki poszukam. Robharr, w tej chatce jest teleport, ale Montery, dzięki z dobre chęci.
decym, wchodząc główną bramą ( na najwyższym pietrze miasta, tam gdzie mieliśmy dojśc) spójrz przed siebie, za chramem Innosa i (chyba) studnią jest duże wejście do komnaty króla.

I pytanie odemnie:
W Ben Erai mamy zlikwidowac koczowników:Hamila (bądź coś takiego), gostka z lwem i chyba jeszcze kogoś, pasek w menu zadań nie chce mi zjechac do końca i nie moge odczytac ostatniego zdania, kto to jest i gdzie go znajdę?

Pozdrawiam  

Offline MAG IMBA

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #208 dnia: 23 Luty 2007, 19:45:59 »
Gdzie mozna znalesc hansona ?????????????

Offline ÂŚlimaczek

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #209 dnia: 23 Luty 2007, 19:54:12 »
Cytat: MAG IMBA
Gdzie mozna znalesc hansona ?????????????
Jest on niedaleko wieży Xardasa, na jelenim pagórku. Jest zaznaczony na tej mapie.

Cytat: Elrond
W Ben Erai mamy zlikwidowac koczowników:Hamila (bądź coś takiego), gostka z lwem i chyba jeszcze kogoś, pasek w menu zadań nie chce mi zjechac do końca i nie moge odczytac ostatniego zdania, kto to jest i gdzie go znajdę?
Shakyor - Druid, z kamieniem lwa, tuż obok Ben Erai, na zachód stamtąd.
Hurit - Na południowy wschód od Ben Erai, niedaleko oazy.
Yespas - Na południowy zachód od Ben Erai.

Offline decym

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #210 dnia: 23 Luty 2007, 22:20:01 »
okay, może nie wyraziłem się dość jasno. byłem wszędzie gdzie się da na zamku a po królu ani śladu, wszyscy są na swoich miejscach poza nim, nie mam pojęcia co robić, bo raz jeszcze do tego momentu dochodzić nie chce, zwłaszcza dlatego ze gram bez kodów. pierwsze gdzie sprawdziłem to właśnie za chramem Innosa, studnią, na tronie, w wieży i cały zamek przeszukałem i guzik.

Offline ÂŚlimaczek

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #211 dnia: 23 Luty 2007, 23:34:28 »
Cytat: decym
okay, może nie wyraziłem się dość jasno. byłem wszędzie gdzie się da na zamku a po królu ani śladu, wszyscy są na swoich miejscach poza nim, nie mam pojęcia co robić, bo raz jeszcze do tego momentu dochodzić nie chce, zwłaszcza dlatego ze gram bez kodów. pierwsze gdzie sprawdziłem to właśnie za chramem Innosa, studnią, na tronie, w wieży i cały zamek przeszukałem i guzik.
Spróbój zteleportować się gdzieś poza Vengard np. do Ardei, przespać tam jeden dzień i wrócić do Vengardu, może już będzie Rhobar II. Jeżeli jednak go nie zastaniesz w głównej sali tronowej, to pozostaje ci tylko wpisanie kodem "spawn Rhobar II" czy jakoś tak, lub zaczęcie gry od nowa. Jak używać kodów znajdziesz w jakimś topicu na forum.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
    • Karta postaci

kostury
« Odpowiedź #212 dnia: 24 Luty 2007, 16:07:48 »
Mam pytanie : Gdzie znajdę demoniczny łuk? Szukałem ale nia znalazłem  
Może jest w którejś ze skrzyń?
I czy jest gdzieś w grze nie nie zużyty ogrowy mongenstern?

dzięki, z góry...  

Offline Tkoron

• Magnat
  • Reputacja: 440
  • Frideric Gravis
    • Karta postaci

kostury
« Odpowiedź #213 dnia: 24 Luty 2007, 16:12:56 »
Nie zużyty orgowy morgenstern znajdziesz chyba tylko przy zabitym przez ciebie ogrze co do łuku to nie wiem.

Offline krzanek

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #214 dnia: 24 Luty 2007, 16:28:31 »
gdzie moge znalesc ta farme na zachod od trelis? torus mi dal zadanie zebym dowiedzial co sie z nia dzieje!
prosze o pomoc!

Offline ÂŚlimaczek

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #215 dnia: 24 Luty 2007, 16:32:50 »
@Elrond
Znajdziesz go w jednej ze skrzyń, wydaje mi się także że dostaniesz go gdzieś u jakiegoś handlarza w Varancie.
« Ostatnia zmiana: 24 Luty 2007, 16:33:04 wysłana przez ÂŚlimaczek »

Offline zgredzik

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #216 dnia: 01 Marzec 2007, 09:25:47 »
Trochę z innej beczki.
Gdzie znajdę zegar czasu rzeczywistego w grze? Czasem brakuje mi informacji czy już czas na sen. Może nieuważnie szukałem? Mimo wszystko fajnie jest wiedzieć czy to pora śniadania czy kolacji.

Pozdrawiam

Offline WarLord

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #217 dnia: 01 Marzec 2007, 11:53:03 »
KARWO

Witam! Wie może ktoś gdzie znajdują się kamieńe teleportacyjne do Okary i Gothy?

Jest koło wejścia do okary leży na kamieniu;]

Offline Hakuś

• Magnat
kostury
« Odpowiedź #218 dnia: 02 Marzec 2007, 15:17:20 »
Do Gothy jest w pierwszym budynku po prawej, i chyba ma go demon :)

Offline MAG 0GNIA

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #219 dnia: 02 Marzec 2007, 15:56:15 »
Sztabek nie da sie wytopic to wiwm.Gdzie je kupic lub znalesc niewiem.
 A teraz moje pytanie:gdzie jest Xardas?Patrzylem na mapke w poradniku ale nie moge znalesc przejscia przez góry jast tez napisane ze tzeba znalesc jakiegos mysliwego a potem ''zielonoskorego''(to chyba ork)
ale ich tez nie moge znaleść.Moze ktos dokladnie opisac mi te droge albo załączyć mapkę z zaznaczona trasą do Xardasa albo tego mysliwego?.
PROSZE O POMOC!!!!!!!!!

Dostajesz warna. Pisałem, że temat był poruszany wiele razy, a Ty nawet nie raczysz poszukać go ręcznie lub przy użyciu opcji Szukaj. Lenistwo nie popłaca. - [Boba Fett]
« Ostatnia zmiana: 02 Marzec 2007, 16:03:24 wysłana przez Boba Fett »

Forum Tawerny Gothic

kostury
« Odpowiedź #219 dnia: 02 Marzec 2007, 15:56:15 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18