Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dziewczyna
wErNi:
Z ankiety tematu wynika iż:
Na forum mamy 15 gejów
Na forum mamy 3 zakompleksione osoby
Na forum mamy 59 normalnych chłopów
Ehhh trochę dziwny temat, ale cóż.
Wybrałbym oczywiście ładną dziewczyne. Może nie była by zbyt inteligentna, ale przynajmniej nie wstydziłbym się z nią pokazać na mieście, a po za tym brzydka by mnie nawet nie zainteresowała jeśli chodzi o partnerstwo (zara pewnie się posypią teksty typu "jesteś pusty w środku" xD). Brzydka dziewczyna i wg, autora mądrzejsza będzie sprawiała więcej kłopotów, bo będzie zazdrosna... - A to że nie jest ładna tak jak inne... czemu się rozglądam za innymi (a mężczyzna ma to w DNA) itp. ÂŁadna dziewczyna nie miałaby takich kompleksów bo wie że jest ładna i się tym mniej przejmuje. Po za tym takie dziewczyny nie istnieją, a przynajmniej ja niez nam... U mnie w środowisku to ładniutkie laseczki mają wysoki poziom inteligencji, wysokie stopnie itp. a te brzydkie to zazwyczaj żulice
--- Cytuj ---a to ze w niewielu panstwach juz się nie liczy zaden wyglad ale Polska zawsze we wszystkim zacofana
--- Koniec cytatu ---
Hah zastanów się człowieku w jakim ty świecie żyjesz. Powiesz tak w towarzystwie to zostaniesz wyśmiany. Podaj mi przynajmniej źródło swojej informacji, bo to dość intrygujące stwierdzenie haha
--- Cytuj ---Jestescie doprawdy Polakami tylko wyglad się dla was liczy
--- Koniec cytatu ---
Wnioskuje, że jesteś jedną z tych osób które zagłosowały na Brzydkie dziewczyny. Skoro my jesteśmy polakami to ty kim ? Moja rada... idź się dowartościuj i znajdź ładną dziewczyne.
Crisis:
--- Cytuj ---Z ankiety tematu wynika iż:
Na forum mamy 15 gejów
Na forum mamy 3 zakompleksione osoby
Na forum mamy 59 normalnych chłopów
--- Koniec cytatu ---
To, że 15 osób zagłosowało, że nie ugania się za dziewczynami oznacza, że jest gejami? No błagam, ja zagłosowałem na tą opcję, jestem gejem? O tak! Mam żonę, dziecko, a jestem gejem... nie wiedziałem, dzięki za uświadomienie. ;p Wśród tych 15 osób mogą być dziewczyny, a także chłopaki, którzy mają już kogoś i dlatego zagłosowali tak, patrz post Yogiego na przykład.
3 osoby tak zagłosowały, bo wolą umysł niż ciało.
59 zagłosowało na ładną, co można powiedzieć? Stereotyp się potwierdza, takie młodziaki wolą ciało.
Pozdrawiam, Crisis.
wErNi:
--- Cytat: Crisis ---To, że 15 osób zagłosowało, że nie ugania się za dziewczynami oznacza, że jest gejami? No błagam, ja zagłosowałem na tą opcję, jestem gejem? O tak! Mam żonę, dziecko, a jestem gejem... nie wiedziałem, dzięki za uświadomienie. ;p Wśród tych 15 osób mogą być dziewczyny, a także chłopaki, którzy mają już kogoś i dlatego zagłosowali tak, patrz post Yogiego na przykład.
3 osoby tak zagłosowały, bo wolą umysł niż ciało.
59 zagłosowało na ładną, co można powiedzieć? Stereotyp się potwierdza, takie młodziaki wolą ciało.
Pozdrawiam, Crisis.
--- Koniec cytatu ---
Heh nie zrozumiałeś żartu, który miał pokazać bezsensowność ankiety :P (tak btw, to temat dla facetów, więc nie wiem po co dziewczyna miała by w ogóle głosować. Jeśli tak zagłosowała to może chciała pokazać że nie jest less xD hhehe). Gratuluje dzidziusia
Crisis:
--- Cytuj ---Heh nie zrozumiałeś żartu, który miał pokazać bezsensowność ankiety :P
--- Koniec cytatu ---
Niektóre żarty bywają nieodpowiednie, nie na miejscu. Poza tym jeśli ludzie chcą, to mogę tą ankietę skasować.
--- Cytuj ---tak btw, to temat dla facetów, więc nie wiem po co dziewczyna miała by w ogóle głosować. Jeśli tak zagłosowała to może chciała pokazać że nie jest less xD hhehe
--- Koniec cytatu ---
Różnie to bywa z dziewczynami na TG. :P
--- Cytuj ---Gratuluje dzidziusia
--- Koniec cytatu ---
Dzięki, narodził się w styczniu tego roku. :]
Pozdrawiam, Crisis.
MrCzarnymen:
--- Cytuj ---a to że w niewielu panstwach juz się nie liczy zaden wyglad ale Polska zawsze we wszystkim zacofana
--- Koniec cytatu ---
ÂŁazisz tylko od topicu do topicu i pieprzysz o tym jaka ta polska zła a z tego co się doczytałem to mieszkasz w Szwecji gdzie transwestyci w przedszkolach ZACHĂCAJÂĄ(sick) do przebierania się za dziewczynki. Gdzie kastrowano niepełnosprawnych(sick!sick!). Idź tam na te twoje brzydkie rude 100cmx100cmx100cm i nie wymyślaj na polskę bo to ty żyjesz w tak po******* kraju gdzie chcą zalegalizować śluby tych samych płci(lol?) i gdzie transwestyci uczą dzieci.
Lubię ładne dziewczyny i się tego nie wstydzę, mojej dziewczyny nie zamieniłbym na żadną brzydką rudą szwedkę. Rasistą też nie jestem ale na zachodzie pojęcie urody jest trochę zaburzone.
--- Cytuj ---Ale jeżeli ty wolisz inteligentne tonowe panny mające możliwość pochłonięcia twego wątłego ciała w swych fałdach tłuszczu to już twoja prywatna sprawa.
--- Koniec cytatu ---
W takim razie to to może podejść pod fetysz!Hahhaaha!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej