Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dziewczyna

<< < (6/6)

Julian:
głosuje za ładną ,ale kto powiedział że jak ładna to i od razu głupia no chyba że sie strafi na totalną blondy ???ke

Eregrin:
Jeśli chodzi o dziewczynę, to oczywiście fajnie by było, gdyby była ładna i zgrabna (:D). Do tego, powinna być inteligentna, mądra i wychowana. Oczywiście, taką ja bym chciał, lecz wiadomo przecież, że takiej grubej, mułowatej i niewychowanej, nikt by nie chciał (myślę, że nikogo tu nie uraziłem). Nie może też być to liliput, albo żyrafa, której bym dorastał do bebzola. Podsumka: średni wzrost, mądra, inteligentna, wychowana, ładna.

Lucas Paladin:
Jeśli chodzi o mnie to najpierw patrzę na piękno wewnętrzne, potem na wygląd i biorę pod uwagę obie te rzeczy. Oczywiście musi być zgrabna, najlepiej inteligentna, ofc nie przesadnie, że ślęczy cały czas w domu nad książkami. Przede wszystkim chcę umieć się z nią dogadać, nie ważne na jaki temat i musi być nie tylko moją dziewczyną, ale także przyjaciółką. Tylko jej zwierzyłbym się z każdego sekretu(oczywiście poza rodzicami) i jej powierzyłbym swoje tajemnice. Co zaś tyczy się wyglądu - najlepiej brunetka, o niebieskich oczach i pięknym uśmiechu. Mnie zresztą to już niepotrzebne :P

Doman:
Ja chyba wolę ładną i głupią niż brzydką i mądrą, bo w ładnej przynajmniej da się zakochać, a w brzydkiej nie za bardzo, jeśli chodzi o ideał to czarne włosy albo blondynka, twarz ładna bez zmarszczek, różowa szminka :D, szczupła, nie śmierdzi od niej za bardzo perfumami. Powinna być inteligentna ale nie typu "mam średnią 5.8 jestem mądra" tylko żeby dało się pogadać i żeby nie plotkowała od razu na mój temat jak jej coś powiem, szczera, miła, nie obgaduje nikogo jeśli nie ma potrzeby, no i tak żeby nie wstydziła się pocałować publicznie swojego chłopaka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej