Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dziewczyna

<< < (3/6) > >>

Deft:
Inteligentna ankieta ...   Tak czy inaczej tak nas stworzono że w nasz naturze jest kochanie pięknych kobiet. To również zależy od gustu dla jednego jest piękne to co dla innego może być brzydkie. Raczej nikt z was nie będzie chodził z brzydulą chyba że za kasę  . Nie wliczałem tu pedałów, dendrofilów i zoofilów bo oni są po prostu chorzy i potrzebują nie swoje obiekty zainteresowania tylko po prostu jakiegoś psychologa albo lekarza. A i jeszcze jedno to nie prawda że ładne laski są mało inteligentne, wszystko zależy na jaką się trafi. Nie przeczę że takie są ale brzydkie niektóre też są głupie jak but więc ...

A mój ideał dziewczyny to musi mieć ładną twarz i figurę. Nie może być sztuczna czyli ciągle pokryta jakimiś makijażem. Nie może palić, ale wskazane by było żeby piła.

Moc Innosa:
Jestescie doprawdy Polakami tylko wyglad się dla was liczy

hiena:
lubie ładne dziewczyny... wole średnie i w miarę mądre.
Ale jeśli do wyboru okropnie brzydka lub ładna i głupia to wolę to ładną o ile nie jest dziwką i snie nie puszcza.

(nie)bezimienny:

--- Cytuj ---Jestescie doprawdy Polakami tylko wyglad się dla was liczy
--- Koniec cytatu ---

Nie rozumiem cię: co ma do tego polskość?

Wracając do tematu to przy wyborze kieruję się raczej tym, co ma w głowie, choć wartości fizyczne też się liczą ;]. Wolałbym dziewczynę inteligentną, śmieszną, z którą można miło spędzić czas niż sztuczną, cycatą blondynę. Miło widzianymi cechami byłaby też kultura osobista i skromność. Dobrze by było, ażeby nie była sztuczna, nie miała problemów z nałogami i nie lubiła zbytnio pseudo-imprez ;f.  Oczywiście nie mówię, że dziewczyna musi być brzydka, ale ostatnimi czasy trudno znaleźć dziewczynę ładną i zarazem mądrą, zwłaszcza kiedy ktoś jest bardzo wybredny (jak ja).

Ps Ankieta jest bynajmniej nieprzemyślana ;f

Moc Innosa:

--- Cytat: (nie)bezimienny ---Nie rozumiem cię: co ma do tego polskość?

Wracając do tematu to przy wyborze kieruję się raczej tym, co ma w głowie, choć wartości fizyczne też się liczą ;]. Wolałbym dziewczynę inteligentną, śmieszną, z którą można miło spędzić czas niż sztuczną, cycatą blondynę. Miło widzianymi cechami byłaby też kultura osobista i skromność. Dobrze by było, ażeby nie była sztuczna, nie miała problemów z nałogami i nie lubiła zbytnio pseudo-imprez ;f.  Oczywiście nie mówię, że dziewczyna musi być brzydka, ale ostatnimi czasy trudno znaleźć dziewczynę ładną i zarazem mądrą, zwłaszcza kiedy ktoś jest bardzo wybredny (jak ja).

Ps Ankieta jest bynajmniej nieprzemyślana ;f
--- Koniec cytatu ---

a to ze w niewielu panstwach juz się nie liczy zaden wyglad ale Polska zawsze we wszystkim zacofana

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej