Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dziewczyna

(1/6) > >>

Dark Prince:
Jak w temacie, tylko że istnieją tylko te 2 opcje (chyba, że dziewczyny cię nie interesują) ...
masz do wyboru dziewczynę idealną fizycznie, ale jak sie odezwie, to przy jej wypowiedzi zdajesz sobie sprawę z tego że pomidor ma wyższe IQ...wybierzesz ją??, czy dziewczynę okropnie brzydką, ale z którą nigdy nie będzie Ci się nudziło, bo zawsze będzie mieć coś ciekawego do powiedzenia????

Ja wolę ładne dziewczyny. Co z tego, że jak sie odezwie, to stwierdzam, że pomidor ma większe IQ, skoro nie samą rozmową człowiek żyje - jednak trzeba mówić jej 'nie odzywaj się, bo psujesz nastrój', ale takie życie -. Rozmawiać, chyba za bardzo się z takimi dziewcztami nie da, bo jak się powie polemika, to one od razu pytają co to za potrawa :). Oczywiście młodość jest przelotna, ale wg mnie lepiej jest spędzić młodość z super laską niż całe życie z kimś typu naszej pierwszej damy.

Legolas:
Hmm moim zdaniem nie ma takich ładnych dzieffczyn które były by aż tak nie inteligętne. Więc wybiorę ładną dzieffczyne ale zdeczka stuningowaną :D np: u mnie w szkole wszystkie dzieffczyny ładne są w miarę mądre takżę wybieram mój typ   No ale jakbyś sie pokazał załóżmy gdzieś z tą ładną to by ci gratulowali wyboru a jakbyś jednak z tą brzydką to chłopie miałbyś przekopane. Jakieś dogadywanki że nie masz gustu itp a jakbyś sie nie uganiał za dzieffczynami w ogóle to by cie za przeproszeniem od geja wyzywali. Każda opcja ma swoje wady i zalety także z każdym wyborem muszą być konsekwencje jak ładna to niezbyt mądra, jak mądra to brzydka, jak w ogóle to przezywania i ubliżania. Osobiście mówie tak jak mówiłem wybiorę ładną tylko że w moim otoczeniu ładne dzieffczyny są mądre nawet bardzo :D.

Arkhan:
Hm...

Ja wam powiem, że wybrałbym dziewczynę która ma olej w głowie ale również potrafi o siebie zadbać. Naturalnie, nikogo nie odrzucam wręcz przeciwnie z każdą koleżanką rozmawiam i układamy wspólne relacje, i nie komentuje ich sposobu ubierania się czy wyglądu itd to sprawa prywatna choć przyznam czasami bywa ciekawie  . Każda dziewczyna coś wie, i każda dziewczyna doradzi w całkiem innej sprawie całkiem inaczej niż jakaś poprzedniczka. Acz, bardzo mile wskazane własne poglądy i zdania na różne tematy, wtedy można polemizować na przerwach do woli [no ta, skończyły się chwalebne czasy gimnazjum kiedy jak dziewczyna widziała kogoś pierwszy raz to odrazu fala bluzgów - czyt. pokemonizm połączony z idiotyzmem]. Hmm, dla mnie jest najważniejsze to by dana dziewczyna nie była dwulicowa, miała olej w głowie i potrafiła o siebie zadbać. Taka natura ludzka, że to co jest ładne, nie koniecznie jest dobre  .

Pzdr.

P.S.

Imho ankieta w tym temacie jest zbędna :P

sid:
Lol, jakie ambitne pytanie  
Nie wybieram dziewczyny. Albo się zakochuję, albo nie... jak już to raczej w tych ładnych i inteligentnych. Uroda to rzecz względna. Dla mnie najważniejsze jest to, żeby dziewczyna mi czymś imponowała: talentem (najlepiej artystycznym), intelektem, wiedzą.
Nie wydaje mi się, żeby znalezieni miłości (czy raczej trafienie na nią) polegało na czymś w stylu przebierania w worku ziemniaków. To po prostu się pojawia.

Crisis:
Ja nie nie uganiam się aktualnie za dziewczynami. Po co mam to robić skoro mam już narzeczoną? Nigdy się nie uganiałem za osobmi płci pięknej w moim życiu. Nie interesowałem się aż tak tak zwanym "polowaniem na dziewczyny". Zawsze dziewczyny same do mnie przychodziły. Czy mi się podobały czy nie to moja sprawa. Zawsze w wyborze dziewczyny kierowałem się tym, co ma w głowie niż tym jak wygląda - "Nie oceniaj ksiązki po okładce". Mnie najbardziej w dziewczynie urzeka jej wrażliwość, czy jest przyjazna dla otoczenia, czy umie się bawić, i czasem powinna stawać się szalona. Oczywiście czasem ma się wielkie szczęście i trafia się na dziewczyna, która jest i ładna i mądra - a to w tych czasach naprawdę rzadkość. Ja na szczęście miałem takiego farta i kobieta piękna, mądra, wrażliwa i przede wszystkim z głową na karku stanie się moją żoną w lipcu.

Teraz wiecie jaki jest mój ideał kobiety - ja mój ideał znalazłem życzę wszystkim tego samego  .

Pozdrawiam.

PS: Usuńcie tą ankietę   Zagłosowałem w niej na trzecią opcję.    

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej