Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dziewczyna
Isentor:
--- Cytat: Moc Innosa ---Jestescie doprawdy Polakami tylko wyglad się dla was liczy
--- Koniec cytatu ---
Ile ty masz lat człowieku 10? Wygląd jak i inne rzeczy również się liczy. Ale jeżeli ty wolisz inteligentne tonowe panny mające możliwość pochłonięcia twego wątłego ciała w swych fałdach tłuszczu to już twoja prywatna sprawa. Każdy ma swoje zwichrowania i lubi w kobietach co innego. Dla ciebie inteligencja jak widzę z pięknem w parze iść nie może więc powodzenia w szukaniu partnerki z takimi poglądami. A o gustach przyjęto nie dyskutować...
Moc Innosa:
--- Cytat: IsentoR ---Ile ty masz lat człowieku 10? Wygląd jak i inne rzeczy również się liczy. Ale jeżeli ty wolisz inteligentne tonowe panny mające możliwość pochłonięcia twego wątłego ciała w swych fałdach tłuszczu to już twoja prywatna sprawa. Każdy ma swoje zwichrowania i lubi w kobietach co innego. Dla ciebie inteligencja jak widzę z pięknem w parze iść nie może więc powodzenia w szukaniu partnerki z takimi poglądami. A o gustach przyjęto nie dyskutować...
--- Koniec cytatu ---
nie mowie że taka ladna ale coraz czesciej widac że są grube z chudym lub niepelnosprawnym
a ostatnie badanai wykazaly że Polska jest na liscie pierwszych z 3 panstw gdzie najmniej takich przypadkow
i nie mam 10 lat
i u was dziewczyny tylko patrza ktory przystojny a okazuje się totalnym swirem
Respev:
--- Cytuj ---i u was dziewczyny tylko patrza ktory przystojny a okazuje się totalnym swirem
--- Koniec cytatu ---
A skąd to wiesz? Podaj źródło tych badań, bo to chyba twoja wyobraźnia te "badania" wymyśliła. Jak widzę dziewczyny z nadwagą, to właśnie w gronie ładniejszych mężczyzn. Panie, która więcej ważą niż przeciętna kobieta, mają lepszy światopogląd, są weselsze. Kolejny post, w którym udowodniłeś, że nic nie wiesz o naszym narodzie.
Foltest:
Ja głosowałem że ładną, za dziewczynami się nie uganiam, skoro mam własny ideał. Mądrość i Piękno czego trzeba chcieć więcej ??
Dementor:
Hahahaha, ale na brzydką głosowały 3 osoby-dziwne
Ja za dziewczynami się nie uganiam-wolę naukę :) Ale jeżeli już mieć, to musi byc: piękna, inteligentna, zamożna :) i dobroduszna.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej