Mod jest wspaniały, normalnie porównywalny z nocą kruka! Ale w jednym biję NK o głowe... ilością błędów!!!
Kiedy idę do kowala Sanda i daje mu to jedzenie, to on stopuje na kwesti "a co to za ser bez wina" (po piątej próbie wrzasnąłem na całe gardło "to ***owy ser!!!", i przez to omal nie dostałem szlabanu na kompa xD), jeśli nie wszystko jest zrozumiałe to wyjaśnie dokładniej: Gośc mówi o serze trzyma go, ale nie je go, potem wypala swoją wredną kwestyjke i zacina się z rozczapirzonymi rękami jakby komra chciał zabic xD (i tak cały czas, aż nie zresetuje kompa).
Kiedy teleportuje się do Lorda Kertocośtamblablabla, to podczas rozmowy jedyną moją przewagą w każdej walce jest wyciągnięcie broni, ale wtedy się rozmowa zacina, i Lord Kertocośtamblablabla może sobie spokojnie wypic herbatkę pograc w brydża z zombiakami, i mnie zabic xD
Kiedy zchodze w dół na początku gry to zaczepia mnie podejrzany typ, płace mu, a on mówi że mogę przejśc... ale robi tak cały czas xD, podobny problem miałem ze strażnikiem portalu u pradawnych, ale tan robił tak tylko trzy razy i w dodatku dostawałem za każdy 1000 EXP
Ponadto, znalazłem path (nie wiem jak to się pisze) który "poprawia" respawn potworów, spodziewałem się tego że ureguluje respawn (np. nie więcej niż 10 wilków w stadzie), ale gdzie tam! teraz bestie wcale się nie mnożą!!!
nie mogę się uczyc walki jednoręcznymi! mogę tylko mając przypasaną "ręke boga", ale wtedy nie da się zrobic triku z drugiej części
dlaczego nie da się przekuc URIZIELA na 1H? Mam wszystko co miał przy sobie darrion (całe zaplecze magiczne poszło), URIZIEL i 50 000 bryłrk rudy, klikam na przekuj uriziel i nic się nie dzieje! żadnego komunikatu ani nic!
I to tyle, jak znajde coś jeszcze to dopisze
Pozdrowienia
PS. Problemy 1 i 2 mogę jakoś ominąc, jednak kosztuje mnie to sporo zachodu...
PS2. Doradźcie mi prosze bo mam 140LP (walka na arenie czyni cuda ) i 125% walki 2H (kryształy czynią cuda ), a teraz nie wiem na co sporzytkowac te punkty! Wacham się pomiędzy magią algiriona oraz akrobatyką(zdobyłbym potem od xardasa jedną z moich ulubionych szat!), a walką 1H (aktualnie 25%, poza tym nie wiem kto tego uczy do 60%) i kowalstwem (60LP + 50LP = 110LP, to by mi nawet zostało na skradanie się i akrobatyke). Złodziejstwo nigdy mi się nie przydało więc szkoda LP, mana 225pkt. więc odpada. Musiałbym miec 250LP (a do tego jeszcze dużo walk na arenie...) aby miec i jedno i drugie). Istnieje jeszcze trzecia opcja ( 1H = 10LP kow. = 60LP 4krąg = 70LP), ale ona nie daje mi pełnej mocy... Tak więc wstrzymam się z wydaniem LP aż do waszej rady.
PS3. To świetny dodatek (mod to za małe słowo!)!!!