Autor Wątek: Mroczne Tajemnice - problemy / pytania  (Przeczytany 284754 razy)

Description:

Offline kryha

• Kret
  • *
  • Reputacja: 7
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
« Odpowiedź #560 dnia: 26 Sierpień 2007, 23:12:26 »
Battholo powie Ci co masz zrobić, ale do niego skieruje cię Kruk.

Offline Diego19

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #561 dnia: 27 Sierpień 2007, 10:58:42 »
Drugi raz już mi nie powie bo już powiedział kiedy to kolega grał w gothica a on zawsze naciska Esc kiedy oni gadają , powiec to może mi się uda to przejść:)

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #561 dnia: 27 Sierpień 2007, 10:58:42 »

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #562 dnia: 27 Sierpień 2007, 13:31:28 »
Całe zadanie od Bartholo polega na znalezieniu magnata Sairo. Mamy dowiedzieć się, kto jest za to odpowiedzialny. Pogadaj z Wyzyskiem, a potem z Melkorem. Dostaniesz zadanie od Melkora. Masz znaleźć jego klucz od pakamery. Ten klucz ma kopacz Nest, tam gdzie jest wielki zębacz, w jaskini niedaleko kopalni. Pakamera Melkora jest koło mostku, prowadzącego do NO,W jedynce była tam jaskinia kretoszczurów. Otwórz pakamerę, znajdziesz tam zapiski Melkora. Miecz Sairo. Idź ze zdobyczą do Barthola.
On złoży Ci propozycję pozbycia się Melkora. Dostaniesz pełnomocnictwo od Barthola, i jak będziesz chciał to zostaniesz szefem obozu. Uff... Zmusiłeś mnie do tego, a Administrator mnie zabije.

Offline Diego19

• Kret
  • *
« Odpowiedź #563 dnia: 27 Sierpień 2007, 15:29:18 »
Sory nie wiedziałem że nie wolno pomagać graczom:) ja już tam byłem i coś tam znalazłem (gram na kodach i wlazłem tam naciskając k) ale nie przeczytałem chyba tych zapisak zara sprawdze i ci odpisze.

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #564 dnia: 27 Sierpień 2007, 17:08:38 »
Cytat: Diego19
Sory nie wiedziałem że nie wolno pomagać graczom:) ja już tam byłem i coś tam znalazłem (gram na kodach i wlazłem tam naciskając k) ale nie przeczytałem chyba tych zapisak zara sprawdze i ci odpisze.
Wolno, ale na tym forum nie ma spoilerów, kiedyś za dużo napisalam i dostałam upomnienie.

Offline Diego19

• Kret
  • *
« Odpowiedź #565 dnia: 27 Sierpień 2007, 18:09:23 »
Dzieki teraz już to zrobiłem ale Melkora już nie ma u Kazzimira tylko Wyzysk powiedział że poszedł gdzieś na nowy obóz a Kazzimir siedzi narazie w klatce opisz mi wszystko pokolei prosze

Cytat: Diego19
Dzieki teraz już to zrobiłem ale Melkora już nie ma u Kazzimira tylko Wyzysk powiedział że poszedł gdzieś do nowego obozu a Kazzimir siedzi narazie w klatce opisz mi wszystko pokolei  co mam teraz zrobić napisz może prywatną wiadomość prosze

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #566 dnia: 27 Sierpień 2007, 18:27:19 »
Teraz idź w stronę NO, po drodze spotkasz Melkora.  Potem opiszę Ci co dalej.

Offline Tanner

• Kret
  • *
« Odpowiedź #567 dnia: 28 Sierpień 2007, 10:46:45 »
Ja mam taki nie tyowy problembo nie wiem gdzie znaleźdź Ken`Udza. Ktoś wie?

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #568 dnia: 28 Sierpień 2007, 12:27:57 »
W świątyni pradawnych, w Sali z kryształem, albo w bibliotece z Algirionem.
« Ostatnia zmiana: 28 Sierpień 2007, 12:29:04 wysłana przez kryha »

Offline Tanner

• Kret
  • *
« Odpowiedź #569 dnia: 28 Sierpień 2007, 12:53:45 »
A czy ten Ken`Udz nie nazywa się też czasem Arcykapłan Beliara? I gdzie sie znajduje ta świątynia pradawnych?

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #570 dnia: 28 Sierpień 2007, 13:33:06 »
Nie, do świątyni predawnych dostaniesz się jak wykonasz zadanie dla Gardhara, to mag w obozie przy kopalni.

Offline Tanner

• Kret
  • *
« Odpowiedź #571 dnia: 28 Sierpień 2007, 18:53:11 »
Ok wielkie dzięki jestem wdzięczny. Chociaż i tak nie znalazłem domu tenu ken`udza, wpisałem kod na pojawienie się tej postaci i to rozwiązało problem ale teraz nie wiem czy mam zabić Avatara Innosa czy nie...

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #572 dnia: 28 Sierpień 2007, 19:15:04 »
Cytat: Tanner
Ok wielkie dzięki jestem wdzięczny. Chociaż i tak nie znalazłem domu tenu ken`udza, wpisałem kod na pojawienie się tej postaci i to rozwiązało problem ale teraz nie wiem czy mam zabić Avatara Innosa czy nie...

Wiadomość wysłałam na Twoje konto, odbierz, odpisz. Nie zabijaj nikogo, zresztą nie wiem kto to jest?
« Ostatnia zmiana: 28 Sierpień 2007, 19:20:57 wysłana przez kryha »

Offline Diego19

• Kret
  • *
« Odpowiedź #573 dnia: 29 Sierpień 2007, 12:32:44 »
jak wyciżągnąć miecz zwiastun przeznaczenia ze skały?

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #574 dnia: 29 Sierpień 2007, 13:32:14 »
Chyba się nie da.

Offline Aeskel

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #575 dnia: 31 Sierpień 2007, 21:55:35 »
Mam pewien mały problem. W starej cytadeli jest wieża, do której jest wymagany klucz, modyfikacje przeszedłem, ale wciąż nie znalazłem klucza do tej wieży. Czy owy klucz istnieje, czy mogę sobie darować?

Offline Gorth

• Kret
  • *
« Odpowiedź #576 dnia: 01 Wrzesień 2007, 13:46:48 »
Mam kilka pytań dotyczących dodatku:
1. Czy zmieniono SO? Mam na myśli czy w 4 rozdziale w dalszym ciągu zostajesz wywalony z obozu?
2. Czy bedzie mozna zdobyc ciezki pancerz straznika?
3. Jesli mnie wywala z obozu straznikow bede mogl dolaczyc do pradawnych albo straznikow kolo kopalni?
4. U jakiej gildi moge zdobyc zbroje magnatow?
5. U ktorej gildii zdobede najsilniejsza zbroje pod wzgledem obrony przed bronia?
6. Czy pradawni to tylko wylacznie magowie? Czy moze bede mogl wybrac w tej gildii sciezke wojownika?
7. Jak często jest respawn stworów?
« Ostatnia zmiana: 02 Wrzesień 2007, 00:56:23 wysłana przez Gorth »

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #577 dnia: 02 Wrzesień 2007, 07:35:28 »
Cytat: Gorth
Mam kilka pytań dotyczących dodatku:
1. Czy zmieniono SO? Mam na myśli czy w 4 rozdziale w dalszym ciągu zostajesz wywalony z obozu?
2. Czy bedzie mozna zdobyc ciezki pancerz straznika?
3. Jesli mnie wywala z obozu straznikow bede mogl dolaczyc do pradawnych albo straznikow kolo kopalni?
4. U jakiej gildi moge zdobyc zbroje magnatow?
5. U ktorej gildii zdobede najsilniejsza zbroje pod wzgledem obrony przed bronia?
6. Czy pradawni to tylko wylacznie magowie? Czy moze bede mogl wybrac w tej gildii sciezke wojownika?
7. Jak często jest respawn stworów?
1. tak, 2. tak, 3. tak, nie, 4. obóz przy kopalni 5. kowal Angar - smocza zbroja 6. to zakon, tak. 7. poczytaj posty

Offline Jachu

• Kret
  • *
« Odpowiedź #578 dnia: 02 Wrzesień 2007, 17:46:48 »
Witam
Moze mi ktos podac mapke na ktorej bendze pokazane gdzie udezyl pocisk z tej KATAPULTY? Ktos wczysniej napisał że gdzieś koło wiezy Xardasa ale nie wiem gdzie to jest... (wiem gdzie jest wieza Xardasa ale nie moge znalez pocisku  ) prosze o odpowiedz i pozdrawiam.

Offline Farvan

• Kret
  • *
« Odpowiedź #579 dnia: 02 Wrzesień 2007, 18:49:21 »
Cytat: Jachu
Witam
Moze mi ktos podac mapke na ktorej bendze pokazane gdzie udezyl pocisk z tej KATAPULTY? Ktos wczysniej napisał że gdzieś koło wiezy Xardasa ale nie wiem gdzie to jest... (wiem gdzie jest wieza Xardasa ale nie moge znalez pocisku  ) prosze o odpowiedz i pozdrawiam.
Niejestem pewien co do mapy ( dokładne położenie ) ale moge Ci wytłumaczyć. Mam nadzieje że wiesz gdzie jest obóz łowców orków. A więc wychodzisz z obozu łowców orków idzisz prosto (niema żadnych potworów ) aż dojdziesz do takiej zapaści w dół (mała zapaść) możesz zejść scieżką ale nie radze bo natkniesz sięna stado rozpruwaczy lepiej skoczyć a raczej zjechać gdyż niejest stromo. Kiedy bedziesz na dole powino stać kilka ( tych podobnych do scierwojadów) potworków. Powini też stać tam orkowie (2x ork elita trudne typy) i z 2,3 rozpruwacze. Kdy pozbedziesz się tej radosnej rodzinki zauważysz taką jakby jaskinie (trudno nie zauważyć)
Tam już zejdz dalej to już niespodzianka   . Jak zabłądzisz miej na oku ścieżke myśle że pomogłem ale jak nie to dam mape  

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #579 dnia: 02 Wrzesień 2007, 18:49:21 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18