Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Komunizm
Riddle.:
--- Cytuj ---Buahaha Riddlu mój kochany nie ukrywaj za tym słowem co naprawdę do mnie czujesz ;]
--- Koniec cytatu ---
Ach! Wydało się... Nie no Kozłow nie możemy już tego dłużej ukrywać. Nasze dzieci zapoczątkują nową erę! Ciosiam Cie mój Lenineczku:*
--- Cytuj ---Tak.
--- Koniec cytatu ---
Z Twoich wypowiedzi wnioskuje, że piszesz już byle co tylko po to żeby miec argumenty "przeciw"... To oznacza tylko jedno: pustostan!
--- Cytuj ---Komunizm był zły. Nie ukrywam tego. Ja staram sie wam uświadomić, ze nie jestem za machlojkami i zabijaniem... Ale wy swoje dalej :P
--- Koniec cytatu ---
Ja to rozumiem tylko, że argumenty jakie nam tutaj pokazują na razie świadczą przeciwko Tobie. Zacznij pisac coś czego nie wiemy a może będziemy bardzie pozytywnie nastawieni do dyskusji.
--- Cytuj ---To może wystarczy popatrzeć ile czasu temu tu przybyłem ;]
--- Koniec cytatu ---
No właśnie o tym pisze
--- Cytuj ---Hmmm W każdej chwili mogę od niego odejsć.
--- Koniec cytatu ---
No to odejdź i nie zawracaj nam głowy pustymi argumentami. Weź idź walnij jakąś krucjate przeciwko kapitalistom lub coś w tym stylu.
--- Cytuj ---Za to ty przeczytałeś je ode mnie XX postów wcześniej...
--- Koniec cytatu ---
Hmmm... Zaliczyłem zgon
Z wyrazami szacunku...
Kozłow:
--- Cytuj ---Ach! Wydało się... Nie no Kozłow nie możemy już tego dłużej ukrywać. Nasze dzieci zapoczątkują nową erę! Ciosiam Cie mój Lenineczku:*
--- Koniec cytatu ---
Twoje rozumowanie tego, co napisałem świadczy o twoim homoseksualizmie...
--- Cytuj ---Z Twoich wypowiedzi wnioskuje, że piszesz już byle co tylko po to żeby miec argumenty "przeciw"... To oznacza tylko jedno: pustostan!
--- Koniec cytatu ---
Oszczędziłem sobie rozbudowania mojej wypowiedzi, bo by się zrobiły drugie dyskusje teologiczne...
--- Cytuj --- to rozumiem tylko, że argumenty jakie nam tutaj pokazują na razie świadczą przeciwko Tobie. Zacznij pisac coś czego nie wiemy a może będziemy bardzie pozytywnie nastawieni do dyskusji.
--- Koniec cytatu ---
A czy gdzies ja tu napiasałem, że chcę mordować, grabić i gwałcić? Co do pozytywnego nastawienia twojego do tej dyskucji, to większa utopia od "Kapitalizmu bez wyzysku"...
Piszę więcej postów m.in. dlatego, że udzielam się na marancie.... A tam zcasami pisze się jednolinijkowe posty...
--- Cytuj ---No to odejdź i nie zawracaj nam głowy pustymi argumentami.
--- Koniec cytatu ---
Byłem pewien, że odpowiesz w ten sposób. Zacytuję tu kogoś "Głupotę ludzką łatwo zobaczyć i odgadnąć jej kolejny krok" - oczywiście nic osobistego, kochaniutki ;]
--- Cytuj ---Hmmm... Zaliczyłem zgon
--- Koniec cytatu ---
Nareszcie... Umarł.
aretofe:
--- Cytuj ---Wyjątkowo zgadzam się z panem Mike Inez'em... W chinach nie ma komunizmu.. Bo komunizm nie uznaje wolnego rynku, a taki jest w Chinach... Panie Aretofe... Poczytaj sobie najpierw, a potem się wygłaszaj ;]
--- Koniec cytatu ---
Jak to nie ma? A wojna domowa 1945-50 po co była? ÂŻeby zrobić komunę,a przeciwnicy się wycofali na Tajwan,to przecież jest w Chinach ustrój komunistyczny
P.S.Uwielbiam starcia Komuniści vs Kapitaliści,wreszcie odnalazłem forum,na którym mogę posmakować tej przyjemności :D
Riddle.:
--- Cytuj ---Twoje rozumowanie tego, co napisałem świadczy o twoim homoseksualizmie...
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy, że raz pokażesz co czujesz naprawde a Riddle. nie odpuści. Jechac komucha, jechać! (i Panu Kozie juz ślinka cieknie na myśl co Riddle. móglby z nim zrobić)
--- Cytuj ---Oszczędziłem sobie rozbudowania mojej wypowiedzi, bo by się zrobiły drugie dyskusje teologiczne...
--- Koniec cytatu ---
Ja takim dyskusjom nie jestem przeciwny... wręcz przeciwnie... nie mam nic na przeciwko. Możemy dyskutować. Bring it on!
--- Cytuj ---Piszę więcej postów m.in. dlatego, że udzielam się na marancie.... A tam zcasami pisze się jednolinijkowe posty...
--- Koniec cytatu ---
:*
--- Cytuj ---Byłem pewien, że odpowiesz w ten sposób. Zacytuję tu kogoś "Głupotę ludzką łatwo zobaczyć i odgadnąć jej kolejny krok" - oczywiście nic osobistego, kochaniutki ;]
--- Koniec cytatu ---
Heh... jeśli mielibyśmy dyskutować o głupocie to powiem tak: Tylko skończony debil gada o komuniźmie nie znając dobrze jego historii i daje argumenty które zamiast ludziom pokazać pozytywy tego ustroju jeszcze bardziej ten ustrój dobija. Jaki z Ciebie komunista? Nie potrafisz nawet dawać porządnych argumentów wychwalających Twoich wąsatych Bogów i jeszcze oczekujesz, że każdy uklęknie i pocałuje Twoje nóżki za wskazanie drogi do świata idealnego. Co z Ciebie za komuch?!
Z wyrazami szacunku...
Kozłow:
--- Cytuj ---Wystarczy, że raz pokażesz co czujesz naprawde a Riddle. nie odpuści. Jechac komucha, jechać! (i Panu Kozie juz ślinka cieknie na myśl co Riddle. móglby z nim zrobić)
--- Koniec cytatu ---
Zapewniam cię Tomie, że mi ślinka na pewno nie leci...
--- Kod: ---Ja takim dyskusjom nie jestem przeciwny... wręcz przeciwnie... nie mam nic na przeciwko. Możemy dyskutować. Bring it on!
--- Koniec kodu ---
Tylko że nie o to w tym temacie chodzi... Jest do tych dyskusji temat oddzielny...
--- Cytuj ---:*
--- Koniec cytatu ---
Dziwna odpowiedź....
--- Cytuj ---Heh... jeśli mielibyśmy dyskutować o głupocie to powiem tak: Tylko skończony debil gada o komuniźmie nie znając dobrze jego historii i daje argumenty które zamiast ludziom pokazać pozytywy tego ustroju jeszcze bardziej ten ustrój dobija. Jaki z Ciebie komunista? Nie potrafisz nawet dawać porządnych argumentów wychwalających Twoich wąsatych Bogów i jeszcze oczekujesz, że każdy uklęknie i pocałuje Twoje nóżki za wskazanie drogi do świata idealnego. Co z Ciebie za komuch?!
--- Koniec cytatu ---
Ciągle podaję takowe argumenty za tym, ze ten ustrój jest najlepszy... Tylko na to, że ty jesteś na nie ślepy nie mam wpływu.....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej