Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Komunizm

<< < (11/32) > >>

Mike Inez:

--- Cytuj ---Niestety, ale nie ;]
--- Koniec cytatu ---
Niestety, ale tak ;]

--- Cytuj ---A także eutanazję i aborcję.
--- Koniec cytatu ---
I racja. Dobre "wynalazki".

--- Cytuj ---Wiesz... Nie wszyscy są tak pojętni na wiedzę, że mogli dostawać stypendia... I miejsc na studia dzienne jest przecież ilość ograniczona, a zaoczbnie to wykrwawić się można od tych wysokich opłat...
--- Koniec cytatu ---
Ale dobra komuna pewnie by im zapewniła wykształcenie.

--- Cytuj ---ÂŻal mi ciebie, że nie możesz żyć bez komputera....
--- Koniec cytatu ---
ÂŻal mi Ciebie, nie masz odwagi zorganizować wiecu komunistycznego tylko na forach jesteś aktywny.

--- Cytuj ---Kto anpędza gospodarkę? Wykształciuchy? Ty chyba sobie żartujesz... Powiedzmy, że nagle wszyscy robotnicy ogłaszają, że nie będą pracować. I wtedy taki wyksztalciuch co zrobi? O tyle (gest kozakiewicza) ci napędzi gospodarkę.
--- Koniec cytatu ---
Ty, w normalnym społeczeństwie musi być równowaga. Jakby były same robole to: O tyle (gest kozakiewicza) Ci przyjedzie z gospodarki, bez rozwoju. Komunizm jest ustrojem stagnacji, ba regresem.

--- Cytuj ---Wyjątkowo zgadzam się z panem Mike Inez'em... W chinach nie ma komunizmu.. Bo komunizm nie uznaje wolnego rynku, a taki jest w Chinach... Panie Aretofe... Poczytaj sobie najpierw, a potem się wygłaszaj ;]
--- Koniec cytatu ---
A co do tego, to zgadzam się, że się zgadasz.

Kozłow:

--- Cytuj ---Niestety, ale tak ;]
--- Koniec cytatu ---
Niestety, ale nie ;]

--- Cytuj ---I racja. Dobre "wynalazki".
--- Koniec cytatu ---
Jedno co mi przychodzi na myśl i co dobrze to skomentuje to ta buźka -  

--- Cytuj ---Ale dobra komuna pewnie by im zapewniła wykształcenie.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, że tak.

--- Cytuj ---ÂŻal mi Ciebie, nie masz odwagi zorganizować wiecu komunistycznego tylko na forach jesteś aktywny.

--- Koniec cytatu ---
A mi ciebie żal, że nie masz odwagi przyjść do mnie i mnie powiesić, tylko bluzgasz na mnie na forach...

--- Cytuj ---Ty, w normalnym społeczeństwie musi być równowaga. Jakby były same robole to: O tyle (gest kozakiewicza) Ci przyjedzie z gospodarki, bez rozwoju. Komunizm jest ustrojem stagnacji, ba regresem.

--- Koniec cytatu ---
A Kapitalizm to rozwój. Fajny rozwój za pomocą wyzysku i oszukaństwa.

--- Cytuj ---A co do tego, to zgadzam się, że się zgadasz.
--- Koniec cytatu ---
A co do tego, to ja się zgadzam, że się ty zgadzasz, że ja się zgadzam.

Ech no nie "wyczymam". To ma być dyskusja?! To mają być argumenty?! Taką ordynarną pyskówkę prowadźcie przez komunikator, albo PW, a nie spamicie na forum... - Triv

Mike Inez:

--- Cytuj ---Jedno co mi przychodzi na myśl i co dobrze to skomentuje to ta buźka - blink.gif
--- Koniec cytatu ---
Aleś Ty moralny, jak całe społeczeństwo.

--- Cytuj ---A mi ciebie żal, że nie masz odwagi przyjść do mnie i mnie powiesić, tylko bluzgasz na mnie na forach...
--- Koniec cytatu ---
ÂŻal mi ciebie, że gadasz takie głupiutkie słowa. Nigdzie Cię nie bluzgałem, ani nie obrażałem. To Ty troszkę się zapominasz. I lepiej dla Ciebie, żebym nie zaczął bluzgać. Więc fochy i nerwy w kąt.

--- Cytuj ---A Kapitalizm to rozwój. Fajny rozwój za pomocą wyzysku i oszukaństwa.
--- Koniec cytatu ---
Tak, tak, żyj sobie w swojej baśniowej idylli komunistycznego państwa, ale w swojej głowie.

Riddle.:

--- Cytuj ---A mi ciebie żal, że nie masz odwagi przyjść do mnie i mnie powiesić, tylko bluzgasz na mnie na forach...
--- Koniec cytatu ---
Buhaha... Kozłowie mój kochany poniżasz sam siebie takimi dziecinnymi argumentami.

--- Cytuj ---Jedno co mi przychodzi na myśl i co dobrze to skomentuje to ta buźka -  
--- Koniec cytatu ---

Gdybyś miał 13 letnią siostre która zaszłaby w ciąże przez jakiegoś skretyniałego starucha pozwoliłbyś jej urodzić dziecko?

--- Cytuj ---A Kapitalizm to rozwój. Fajny rozwój za pomocą wyzysku i oszukaństwa.
--- Koniec cytatu ---

Jeśli kapitalizm to wyzysk i oszukaństwo to popatrzmy sobie na komunizm. OMG to przecież niesamowite! Oni oszukiwali i wyzyskiwali bez naszej wiedzy! A głupi kapitalizm robi to otwarcie... Do piekła z nimi!

--- Cytuj ---ÂŻal mi ciebie, że nie możesz żyć bez komputera....
--- Koniec cytatu ---

Kto jak kto, ale Ty nie powinienes czegoś takiego pisać   Wystarczy zobaczyc Twoją ilość postów od początku Twojego "istnienia" na forum a łatwo można wywnioskować kto tutaj bez blaszaka obejść sie nie może...

--- Cytuj ---Bo komunizm nie uznaje wolnego rynku, a taki jest w Chinach... Panie Aretofe... Poczytaj sobie najpierw, a potem się wygłaszaj ;]
--- Koniec cytatu ---
LoL! Pouczasz kogos textami które przeczytałeś ode mnie x postów wcześniej... Na lepsza argumenty o znajomości komunizmu Cie nie stać?

Z wyrazami szacunku...

Kozłow:

--- Cytuj ---Buhaha... Kozłowie mój kochany poniżasz sam siebie takimi dziecinnymi argumentami.
--- Koniec cytatu ---
Buahaha Riddlu mój kochany nie ukrywaj za tym słowem co naprawdę do mnie czujesz ;]

--- Cytuj ---Gdybyś miał 13 letnią siostre która zaszłaby w ciąże przez jakiegoś skretyniałego starucha pozwoliłbyś jej urodzić dziecko?
--- Koniec cytatu ---
Tak.

--- Cytuj ---Jeśli kapitalizm to wyzysk i oszukaństwo to popatrzmy sobie na komunizm. OMG to przecież niesamowite! Oni oszukiwali i wyzyskiwali bez naszej wiedzy! A głupi kapitalizm robi to otwarcie... Do piekła z nimi!

--- Koniec cytatu ---
Komunizm był zły. Nie ukrywam tego. Ja staram sie wam uświadomić, ze nie jestem za machlojkami i zabijaniem... Ale wy swoje dalej :P

--- Cytuj ---Kto jak kto, ale Ty nie powinienes czegoś takiego pisać  Wystarczy zobaczyc Twoją ilość postów od początku Twojego "istnienia" na forum a łatwo można wywnioskować kto tutaj bez blaszaka obejść sie nie może...

--- Koniec cytatu ---
To może wystarczy popatrzeć ile czasu temu tu przybyłem ;] Czy siedzenie na komputerze długo jest oznaką, że nie moge bez niego żyć? Hmmm W każdej chwili mogę od niego odejsć.

--- Cytuj ---LoL! Pouczasz kogos textami które przeczytałeś ode mnie x postów wcześniej... Na lepsza argumenty o znajomości komunizmu Cie nie stać?
--- Koniec cytatu ---
Za to ty przeczytałeś je ode mnie XX postów wcześniej...

Z komunistycznym Pozdrowieniem
T. Kozłow

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej