Autor Wątek: Oceń poprzednika  (Przeczytany 58318 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Eric

• Weteran
  • Reputacja: 7717
  • Pay respect, minor peasant!
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #100 dnia: 06 Maj 2007, 09:28:23 »
Sebol

Nick: Wydłużenie imienia za jakimi nie przepadam. Sebol hmmm mógł wymyślić coś lepszego ocena 1/10

Avatar: Nie wiem czy to wilk czy wilkołak tak mi się zdaje, że lubisz Nordmar, ponieważ na avku są białe wilki ocena będzie dobra 7/10

Sygnatura: Fajny smoczek dobrze to wygląda razem z tym ogniem, ale nie musiałeś pisać swojego nicku to trochę psuje kompozycję ocena: 7+/10

User: Aktywny, a nawet bardzo w obozie bandytów bo dostał tak jak ja rangę starszego bandyty. Ma dopiero 47 postów chodź dołączył chyba o wiele wcześniej ode mnie

Za co go lubię: Bo jest fajny i należy do bandytów

Za co go nie lubię: Wczytywanie...... Folder o nazwie 'Za co nie lubię Sebola' pusty

Offline MeGorT

• Magnat
  • Reputacja: -2
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #101 dnia: 06 Maj 2007, 10:09:29 »
Diomedes

Nick: Dosyć oryginalny i milion razy lepszy od poprzedniego. Zrobił właściwy krok, kiedy zmienił nick na ten. Ogulnie bardzo mi się podoba i kojarzy z jakimś bogiem z Mitologii. ÂŚwietnie brzmi i z takim się jeszcze nie spotkałem...

Avatar: Z tego co widzę, jest to chyba aktor Tom Cruise, wnioskuję że lubisz tego aktora, mi też podoba się jego sposób odegrywania swojej roli w filmie. Avek też o wiele lepszy od poprzedniego i jest całkiem niezły.

Sygna: Nie podoba mi się w sygnie tylko ten obrazek z Władcy Pierścieni, poprostu jakoś tak się nie komponuje z całą resztą. Jednak userbary mogą być, a szczegulnie przypadł mi do gustu ten userbarek Diablo II.

User: Jest to dobry user. Chociaż na początku swojej kariery z TG nieźle spamował, jednak po czasie widać było u niego poprawę i chęci poprawy. Ostatnio coraz bardziej mnie zaskakuję, gdyż widać u niego dużą poprawę w pisowni, rozbudowaniu posta jak i życia w Marancie. Jest skory do pomocy i miło rozawia się z nim na komunikatorze.

Za co go lubię: Widać jego aktywność w Obozie Bandytów i oby tak dalej...
Za co go nie lubię: Jeszcze mi się nie naprzykrzył...

Forum Tawerny Gothic

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #101 dnia: 06 Maj 2007, 10:09:29 »

Offline Daedagor

• Magnat
  • Reputacja: 0
  • wejb
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #102 dnia: 12 Maj 2007, 11:57:16 »
MeGorT

Nick: Jest dobry, lepszy niż poprzednie nicki tego usera. Ale według mnie byłby lepszy gdzyby nie te wielkie litery w śroku wyrazu. Ale przynajmniej jest orginalny i wiem że user sam go stworzył. 9/10

Avatar: Dość często zmieniany. Obecny średnio mi sie podoba. Nie wiem czy był robiony własnoręcznie ale napewno były próby samodzielnego przerobienia go. Napis na nim całkiem nieźle sie prezentuje. Tak więc 7/10

Sygnaturka: Pełna wersja avatara. Dobrze zrobiona. Dwa napisy przezentują się nieźle. Ponad to ciekawe tło. 8/10

User: Obecnie nie spamuje i pisze konkretne posty. Czasami piszę z nim na GG. I piszę on do mnie żebym był więcej aktywny w Klanie Oshi. Spokojnie MeGorT nie zawiode cię przyajcielu.

Dlaczego Go lubie: Można z nim pogadać. Nie spamuje i nie wchodzi mi w droge. I jest moim przyjacielem.

Dlaczego Go nie lubie: Nie mam za co go nie lubić.
« Ostatnia zmiana: 12 Maj 2007, 11:57:50 wysłana przez Daedagor »

Offline Wrath

• Magnat
  • Devils never cry
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #103 dnia: 12 Maj 2007, 12:21:38 »
Daedagor

Nick:Kiedyś znany jako Quarhodron teraz Daedagor słowo dead znaczy martwy i dodane agor nick bardziej mi się podoba od tamtego 9/10

Avatar: Jakoś ostatnio straszna moda na piratów może to przed premierą trzeciej części filmu Piraci z Karaibów? Tak czy siak widzę go po raz 124312345 więc ocena będzie niższa 7/10 tak na uciechę.

Sygna: Stara sprawdzona sygna nie zmieniona od wieków a mi się dalej podoba najbardziej ten DM no i te dwa usebarki i jeden tekst 9,5/10.  

User:Przez dłuższy czas go nie było ale wrócił i jest z nami Quarhodron reaktywacja tyle że pod innym nickiem i avkiem, niestety ma 80% ostrzeżeń szkoda.  

Dlaczego go lubię: Bo należy do bandytów, bo piszę fajne posty i w ogóle to on bardzo fajny jest.

Dlaczego go nie lubię:??????????????????

Offline KrokusM

• Kopacz
  • **
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #104 dnia: 12 Maj 2007, 15:35:06 »
Thrall

Nick: Nie wiem czy od tego pochodzi twój nick, ale wiem, że tak miał na imię największy wódz orkowej hordy z Warcraft'a. Słowo to oznacza poniekąd "niewolnik". Lubię tą postać, lubię to imię, lubię ten nick. Masz go odkąd ja jestem na forum (a może dłużej, nie wiem) tak czy inaczej, jest świetny. 10/10

Avatar: Gościu z Dreamfall'a chyba... W gierke nie grałem, ponieważ za przygodówkami nie przepadam ale sama postać mi się podoba z wygladu. Ale ty masz na avku samą głowę a nie całą postać  , a sama głowa to trochę za mało jak dla mnie. Ale koniec końców, jest estetyczny, z dyskretnym napisem uzupełniającym pustkę. Odejmuję też od oceny, bo już się z takim spotykałem, nawet na tym forum. 7/10

Sygnaturka: Największą uwagę przyciąga obrazek z Dahaką i jest to bezapelacyjnie najmocniejszy punkt sygnaturki. Cholernie podoba mi się tło, które jest podobne do tego z okładki płyty Thelema.6, Behemotha.
Poniżej 2 usebary, jeden z w/w Dreamfall'a i POP: Dwa Trony. ten drugi bardziej mi sie podoba. Ogólnie lepiej by to wygladało gdyby było wyśrodkowane. No i ten niebieski napis... 8/10

User: Dosć często widuję jego posty, jest kulturalny i nie obraża nikogo (no przynajmniej nie widziałem żeby to robił  ). Nie ma żadnych ostrzeżeń co mówi samo za siebie... Tylko jeden szkopuł - nie znam go.

Dlaczego go lubię: Bo ma szatańską sygnaturkę  

Dlaczego nie lubię:---------------------
« Ostatnia zmiana: 12 Maj 2007, 15:37:09 wysłana przez KrokusM »

Offline Dragosani

• Król
  • Reputacja: 11794
  • Chwalmy Tawernę!
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #105 dnia: 12 Maj 2007, 15:46:20 »
KrokusM

Nick: Przyznam że jest niezwykle orginalny i nigdy nie spotkałem takiego. ale też jest nieco dziwny. W sumie to wszystko wychodzi na plus więc szarpne się i dam 9/10

Avater: Przyznam ze jest abardzo dobry. I świetnie oddaje muzyczne zamiłowania usera. Dam 10/10

Sygnaturka: Również mi się podoba. Szczegulnie ta grafika "Machine Head". Userbary też nie są najgorsze. Będe wyjątkowo miły i dam 9/10

User: Nigdy z nim się nie kontaktowałem, ale czytając jego posty polubiłem go. Pisze długo i sensownie. Ponad to mamy podobne gusy muzyczne. Ponad to zauważyłem że jest "mroczny".

Dlaczego Go lubie: Za gust muzyczny i za to że jest "mroczny".

Dlaczego Go nie lubie: Zapomniałem...

Offline Devristus Morii

• Arystokrata
  • Reputacja: 8339
  • Leniuszek.
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #106 dnia: 12 Maj 2007, 16:00:25 »
Dragosani:

Nick: Orginalny i ciekawy , gdyż z takim się jeszcze nigdy w życiu ni spotkałem. Pierwsza końcówka "Drago" przypomina mi smoki , które jak sam posiadacz tego nicka są tajemnicze.

Avatar: Może być , tylko wkurza mnie to , że ludzie biorą avki z japońskich bajek. Wrócmy teraz do avataru : Ciekawy i w pewnej mierze współgra z nickiem.  Jego ujemną sroną jest to , że jest jak dla mnie zbyt przesycony i blady. 7/10

Sygnaturka: Jak u większości ludzi staje się tablicą reklam. Ukazuje ona , że user ten lubi być oceniany :P Userbary pokazują co lubi Drago. Moim zdaniem jest to nie potrzebne :P. 8/10

User: Miły , aczkolwiek nie zbyt rozmowny . Ma wiele ciekawych pomysłów tylko, nie chce mu się ich realizowac . nie zbyt chętnie pokazuje swe pomysły , dopóki nie stwierdzi , że ujdzie. Miło jest z nim pogadać na gg  . 9/10

Dlaczego go lubię : Szczerze  nie wiem . Może dlatego , że mamy wiele ze soba wspólnego .

Dlaczego go nie lubię: Nie ma takiej opcji
« Ostatnia zmiana: 12 Maj 2007, 16:21:42 wysłana przez Boba Fett »

Offline Eric

• Weteran
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #107 dnia: 12 Maj 2007, 16:22:19 »
AlculusMorii

Nick: Pierwsza część Alculus dobra i oryginalna, ale po co na dodatek Moria? Pewnie lubisz władcę pierścieni. Nick mógł być lepszy. Ocena 5,5/10

Avatar: Fajny ten avek podoba mi się nie wiem dlaczego. Może dlatego, że kolory są odpowiednio ułożone? Ale avek lepszy niż nick więc ocena 8/10

Sygnatura: Jeden Userbar: Kiepskim serwisom o Gothic'u mówimy NIE! Chyba sam go zrobiłeś. ÂŚwiadczy on o tym, że naprawdę lubisz TG.

user: Dokładnie go nie znam, ale ma trochę postów i często je widzę. Aktywny, dobry człowiek. Jest przywódcą Leyanoi

za co go lubię: Dokładnie go nie znam, ale ma fajny styl pisma

za co go nie lubię: Nie ma takiej opcji

Offline DODO

• Myśliwy
  • Reputacja: 1
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #108 dnia: 12 Maj 2007, 19:03:50 »
Diomedes

Nick: Nie wiem dlaczego, ale nick kojarzy mi się z Etherlords 2 gdzie jedna z bohaterek zwała się Diamanda. Być może przemieniłeś kilka literek bądź w ogóle o niej nie słyszałeś  Nie ulega jednak wątpliwości, że nick wyróżnia się z tłumu Bezimiennych. Po nicku mogę wywnioskować, że interesujesz się starożytną greką. Ogólnie podoba mi się.

Avatar: Kapitan z "Ostatni Samuraj". Ach, jest to jeden z lepszych filmów które widziałem. Avatar zrobiony w dość ciekawym momencie akcji. Rzadko kiedy spotyka się ludzi którzy mają avki z filmów. Zazwyczaj są one z gier lub robione własnoręcznie. Nie jest zły, lecz brakuje mu "twojej ręki".

Sygnatura: Gandalf z Władcy Pierścieni wygląda bardzo ładnie. Wybrałeś (lub ktoś wybrał) świetny moment na zrobienie PS. Poniżej znajduje się pięć usebarów. Pierwsze trzy są ładne lecz dwa ostatnie to istny burdel. W całej zgrai usebarków te dwa po prostu nie pasują. ÂŻeby było dobrze musiałbyś zrobić większy okres czasu przed zmianą oraz zrobić ze wszystkich podobne usebary. Dodatkowo musiałbyś je wyrównać, ponieważ zmieniają się w innym momencie. Gdyby nie te dwa ostatnie cała sygnatura stałaby na dość wysokim poziomie.

User: Sto czterdzieści dwa posty i sześćdziesiąt procent warna. Niezbyt Ciekawy wynik, z pewnością miałeś trudny początek na forum. Mam tylko nadzieję, że już nie będziesz pisał takich postów. Znam Cię tylko ze złej strony a jej nie chcę komentować, ponieważ każdy ma chwile słabości. Mam nadzieję, że była to właśnie jedna z nich.

Dlaczego go lubię: Nie mam powodów, by darzyć go tym uczuciem.

Dlaczego go nie lubię: Brak danych.

Offline Devristus Morii

• Arystokrata
  • Reputacja: 8339
  • Leniuszek.
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #109 dnia: 12 Maj 2007, 19:12:17 »
DODO

Nick: Kojarzy mi się z dzięciołem oraz z tymi myszkami co sie nazywają Didle czy jakoś tam. ALe nie sądze , żebyś lubił Didle ) jak ja. Dla mnie nick moye być.

Avatar: WIdac na nim chłopca( albo dziewczynę) , która chyba dosyć tego świata. Chce mięc chociaż przez chwilę spokój i aby nikt nie dręczył go(jej) pytaniami. Możliwe , że avek oddaje to co czuje user.

Sygnaturka:Jest bardzo zapełnionna . Oddaje ona humor jaki posiada gracz. CO do reszty pokazuje ona w to co lubi grac ten user

User:
Nie zam usera , ale widze , że angażuje się w życie TG. Obecnie pracuje nad obrazkami do Ecyklopedii. Nie mam mu nic do narzucenia, gdyz jak wspomniałem go nie znam. W oczach Tg'wiczów ma dobre zdanie.

Dlaczego go lubię: Wypełnia swą pracę bardzo dokładnie

:
« Ostatnia zmiana: 12 Maj 2007, 19:13:38 wysłana przez AlculusMorii »

Offline Kozłow

• Magnat
  • Reputacja: 382
  • Acid Rain!
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #110 dnia: 12 Maj 2007, 19:41:41 »
AlcalusMorii

Nick
Kojarzy mi się z "Władcą Pierścieni". Szcególnie za sprawą drugiego członu czyli "Morii". Taka kraina była w tejże książce. Za to pierwszy człon kojarzy mi się z bateriami alkalicznymi :D:D

Jakaś taka kula energii, lub wybuchająca Supernowa. Avatar ogólnie fajny i jakoś tam mi współgra z nickiem. Gdy widże "AlcalusMorii" to od arzu mi przed oczami staje ta kula energii.

Sygnatura
Ciekawa myśl w userbarze. Chociaż ten serwis na poczatku też był amatorski. Ogólnie to taka biedna ta sygnatureczka... nic specjalnego.

User
Najwięcej się chyba udziela na Marancie. ÂŻadko widzę jego posty w tematach poza podforum "Marant". Aczkolwiek postów ma dużo i nie ma ani jednego warna. To wam sie chwali Towarzyszu Alcalus.

Za co go lubię: nie wiem nie znam

Za co go nie lubię: Instaling: 99% biiip ERROR: Błąd krytyczny

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #111 dnia: 12 Maj 2007, 20:37:06 »
Kozłow

Nick: Kojarzy mi się z jakimś Rosjaninem, politykiem bądź ekonomistą nie wiem po prostu jakoś tkwi mi w pamięci pod tymi hasłami.

Avatar: Lenin na czarnym tle, grafika ani nie zachwyca różnego rodzaju efektami ani też tematyką, przynajmniej mnie.

Sygnatura: Oczywiście Lenin w blasku chwały a cóż by innego. I nawet mądre hasło się znalazło „Kto obraca pieniędzmi, obraca ludzką krwią”. ÂŚwięta prawda przynajmniej raz nie zamieściłeś tam komunistycznego hasła wyborczego typu "komunizm rox wszystko inne sux"

User: Aktywny user, dobry syn mateczki polski, który nigdy nie był karany na tym forum. Jeżeli chodzi o treść jego postów oraz o formę wypowiedzi mnie jak najbardziej odpowiada, ciekawie się czyta. Ostatnio uczestniczy nawet w "Marancie" tu też brawa ponieważ szybko załapał o co chodzi nawet robi za jednego z kronikarzy.

Za co go lubię: Nigdy nie widziałem by na wiecach komunistycznych mówił coś o spaleniu mnie na stosie.

Za co go nie lubię: Trochę przesadza z tym komunizmem rozumiem coś lubić czymś się kierować w życiu ale bez przesady nie można mieć klapek na oczach i widzieć wszystko w sposób komunistycznej utopii.

Offline Kozłow

• Magnat
  • Reputacja: 382
  • Acid Rain!
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #112 dnia: 12 Maj 2007, 23:41:27 »
IsentoR

Nick
Właśnie nick brzmi jak imię jakiegoś króla. Króla twardego i władczego. (IsentoR jest nim na Marancie :P) Bardzo twardo sie go wymawia, trochę brzmi z niemieckiego jakby, bo w nim nawet "kocham cię" wymawia się jak "Dorwę cię!"

Manga..... (Boleść) Jak ja nienawidze mangi.... Chociaż muszę przyznać, że pasuje do nicku, bo trochę mi ta postać z avka przypomina jakiegoś cesarza japońskiego.

Sygnatura
XFire... pfffffffffffff..... Nie wiem co ludzie takiego w tym fajnego widzą.... Wyżej coś też chyba podobnego, aczkolwiek nie wiem co to. A myśl na samym dole bardzo mi się nie podoba. Typowa postawa króla absolutnego, tyrana.

User
Palić IsentoRa! Palić IsentoRa! <joke> :P Ogólnie to ma najwięcej postów :D (i nic dziwnego, skoro jest użytkownikiem nr 1 i adminem :P:P) Jego posty są sensowne, ale czasami za dużo sie bulwersuje na pewne sprawy (według mnie). A no i można powiedzieć, że się "wydarł" w Marancie na mnie, podczas, gdy ja do niego grzecznie

Za co go lubię
Podziwiam go za to, że trzyam całe forum i cały Marant w kupie.

Za co go nie lubię
Jest trochę za bardzo despotyczny... (bez urazy)

Offline Eric

• Weteran
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #113 dnia: 13 Maj 2007, 09:18:58 »
Kozłow

Nick: Taki sobie może być. Jest oryginalny, ale trochę bez obrazy głupawy. Ocena 6,5/10

Avatar: Głowa Lenina fajnie komponuje się ten kolor biały z tym czarnym i jakoś nie wiem czemu pasuje do nicku. Jest fajny więc ocena będzie wysoka 10/10

Sygnatura: Znowu Lenin lecz już trochę odmieniony zaś na dole pisze www.poszukiwania.pl. Jednak wygląda on bardzo fajnie i komponuje się nie tylko z nickiem, ale także z avkiem nie wiem dlaczego dokładnie, ale ta sygna jest spoko. Ocena 10/10

user: To dobry user pisze rozbudowane posty i trochę ich już ma w swoim posiadaniu. Jest aktywny szczególnie w obozie bandytów.

Za co go lubię: Po prostu jest fajny i krytykuje moje opa czego potrzebują

Za co go nie lubię: Nic nie mówiłem

Offline Wrath

• Magnat
  • Devils never cry
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #114 dnia: 13 Maj 2007, 10:24:33 »
Diomedes

Nick: Kojarzy mi się z mitologią Grecką a ona z lekcjami historii a one kojarzą raczej przyjemni no więc dam 9/10.

Avatar: Aktor (nie pamiętam nazwiska) z filmu "Ostatni samuraj" nawet dość fajny ni mówię że nie ale przepadam za twarzami aktorów jako avek, no ale ty pewnie lubisz tego aktora więc ocenę zwiększę o jeden punkt 8/10.

Sygnaturka: Trochę ego jest na początek wielki obrazek przedstawiający Gandalfa z "Władcy Pierścieni" nawet nawet chodź według mnie trochę za duży dalej mamy cztery usebarki z których wynika że lubisz te same gry co ja no to plus dla ciebie 9/10.

User:Jest już tu prawie dwa miesiące i już sto czterdzieści pięć postów ale nic nie jest za darmo bo ma też sześćdziesiąt procent ostrzeżeń szkoda wielka szkoda.

Dlaczego go lubię: Bo jest bandytom bo jak patrząc na usebarki to lubi te same gry co ja, no i jest na forum i ma już trochę postów no i jakoś mi nie przeszkadza to dobrze.

Dlaczego go nie lubię: Nie mogę mówić że go nie lubię bo to była by nie prawda no ale tych warnów mogło by nie być.

Offline Arkhan

• Magnat
  • Reputacja: 25
  • ...
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #115 dnia: 13 Maj 2007, 10:32:37 »
Thrall

Nick : przychodzą mi na myśl wspaniałe chwile spędzone przy grze Warcraft III szczególnie miło wspominam rasę orków w tejże wyśmienitej produkcji. Nick zaczerpnięty z wodza orków, Thrall'a. Na chwałę warcrafta, 10/10.

Avatar: Nie lubię avków takiego typu (nie, nie chodzi o poglądy religijne  ). Zbyt przesadzona kolorystyka imho, i taki dla mnie strasznie rozmazany i nieczytelny, poprzednie były lepsze. 5/10

Sygnaturka: O wiele lepiej, aczkolwiek sama sygnaturka z tym potworem (nie wiem jak to nazwać, wybacz.) robi wrażenie i dodaje klimatu, userbary to nic nowego. W sumie na chwałę Ojca Dyrektora mogę ci zaoferować aż 6/66. (9/10)

User: Nienaganny, kulturalny użyktownik. Miło się czyta posty i sprawia wrażenie opanowanego człowieka. Brak spamu i zbędnych uniesień świadczy samo za siebie, po prostu gościu wydaję się w porządku. 10/10

Dlaczego go lubię - nienaganne zachowanie, rodzaj opanowanego człowieka, pisze dobre posty.

Dlaczego go nie lubię - nie ma takiej opcji.

-----------------
Bo żadne Twoje dzieło publikowane nie jest :P

to tylko taka legenda ;p
« Ostatnia zmiana: 13 Maj 2007, 11:00:19 wysłana przez Arkhan »

Offline Sado

• Weteran
  • Reputacja: 2172
  • So long, gay boys.
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #116 dnia: 13 Maj 2007, 10:49:00 »
Arkhan

Nick: Uwielbiam nicki i nazwy, w których występuje "h" po samogłosce. Nie wiem, takiego jakiegoś bzika na tym punkcie mam i za to dostajesz ode mnie kilka plusików. Nie wiem czy oryginalny, ale zdaje mi się, że zaczerpnnięty z jakiejś gry, mimo tego jest świetny. 9/10

Avatar: Kiedy zapisałem się do Marantu miałeś ten sam avatar... niestety później był kilka razy zmieniany. Wg. mnie avatar oddaje obraz użytkownika i nie powinien byc zmieniany. Ten avek kojarze z człowiekiem kulturalnym, gentelmenem (dobrze napisałem? :D), dostojnym itp. ÂŁadnie wygląda w skórce "black". Poprzedni też był fany (ten taki niebieski). 7+/10

Sygnatura: Tutaj jest nędznie... 2 małe userbarki... "Gothic Fan" - takie... wewnętrzne psie   Przycięty napis w tle, a reszta taka pusta i nędzna. Jedyne co w nim najlepsze to zajebista czcionka
"Lineage II Player" - podstawowa czcionka do usków, dosć łądne tło, lecz  za mocne światło. Bardzo ładny napis w tle, lecz nic specjalnego
DO tego jeszcze jego arty... przyznam że jest przydatny ten pan Arkhan :D Tylko powinieneś usunąć:

* Publikacja artykułu na stronie w toku...

Bo żadne Twoje dzieło publikowane nie jest :P

User: Były mod, aktualny "skryba" (:P). DO tego weteran/mod/admin wielu serwerów. A co najważniejsze - spoko ziomek   . Da się z nim pogadać na gg, praktycznie o wszystkim. Raz byłem posłańcem na gg między nim a jego kumplem... raz się skurzył i rozlał herbatrę        (spadłem wytedy z krzesła ze śmiechu, dziwię się, ze go nie zbanowali, za taki wulgarny spam   ). On poprostu ma coś w sobie, umie być cool man. Nie wiedziałem, ż eministranci mogą być tacy wyluzowani   . Po prostu ziomek!

Za co go lubię: j.w. Da się z nim pogadać o wszystkim, nie spamuje, pisze dobre posty...

Za co go nie lubię: Niedawno miałem formata  

Offline Daedagor

• Magnat
  • wejb
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #117 dnia: 13 Maj 2007, 11:04:30 »
Lord Sado

Nick: Hmm...mam mieszane uczucia. Z jednej strony nick rzadko spotykany na forach a może nawet nikt takiego nie ma. Widać, że jest oryginalny wymyślony przez samego usera. Z drugiej jednak strony jest taki troche beznadziejny. Lord Sado. Każdy by mógł to wymyśleć. Daje 7+/10 za nie spotykalność nicka.

Avatar: Nie zmieniany od wieków. Ale nadal mi się podoba. Jest oryginalny, niespotykany itp., itd. Jeszcze ten migający napis. No rewelacja. Daje 9+/10 za spoko napis i niespotykany obrazek.

Sygnaturka: Zaczne najpierw od napisu "Pamiętajmy o Janie Pawle II". Otóż każdy Polak, wszyscy chrześcijaninie cały czas myślą o tym wspaniałym Polaku, Papieżu który tak dużo podróżował, że każdy o nim pamięta. Obrazek już jest lepiej. Podoba mi się. Jeszcze ten napis. Daje 8+/10 za spoko obrazek.

User: Widać, że jest bardzo aktywny. ÂŚwiadczą o tym 787 postów. Jeszcze pomaga innym userem. I jest Gubernatorem Ombros. Lubie go. Można z nim pogadać na GG. Jest też bardzo rozmowny.

Dlaczego go lubię: Bo jest moim kolegą, jest aktywny i pomaga innym.

Dlaczego go nie lubię: Nie ma takiej opcji.

Offline MeGorT

• Magnat
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #118 dnia: 13 Maj 2007, 11:40:48 »
Daedagor

Nick: Pamiętam jeszcze czasy kiedy miał nic Quarhodron,  Gothica Noc Kruka...W sumie nie przeszkadzało mi nie oryginalność tego nicka i nawet się do niego przyzwyczaiłem. Z resztą przynajmiej nie spotkałem takowego jeszcze w swoim życiu. Teraz Daedagor, w sumie nie lubię jak ktoś zmienia nick bo przyzwyczajam się do poprzedniego, a jeszcze dodatkowo tamten nie był zły no ale cóż sam też zmieniałem nick. Daedagor - oryginalny i spodobał mi się . Mam nadzieję że do niego przywyknę.

Avek: Oj....nie podoba mi się wcale. Po pierwsze Jack Sparow nie już chyba modny ani oryginalny na TG, po drugie nie pasuje do nicka, a po trzecie takie dziwne jego wymiary które nie pasują tutaj. Stanowczo jestem za zmieniem go, no ale cóż twój wybór...twój gust :D.

Sygnusia: Stara dobra sygna DM. Jedynie w niej nie podobają mi się te dwa userbarki, które są jakieś dziwne. Kojarzą mi się z zabawkami Lego itp. , etc. Napis też mi się podoba i zajebiście pasuje do DM. Najlepiej sygne DM wypośrodkowałbym, a pod nią zostawił ten napis i byłaby sygnusia cool...xD

User: Jest to użytkownik który jest już tu dosyć długo, miał swoje dobre dni i te gorsze dni, ale nie wracajmy do przeszłości, aktualnie jest na dobrej drodze na TG i widać stanowczą poprawę. Robi się coraz bardziej aktywny na Forum jak i w Marancie. Jest moim człowiekiem w Klanie i bardzo go szanuje gdyż to on pomagał mi zakładać organizację ( Jeden z moich pierwszych ludzi    )....

DGL: Dlatego że, był jednym z pierwszych ludzi który do mnie dołączył, miło rozmawia się z nim na komunikatorze, jest spokojnym i opanowanym człowiekiem, można z nim się pośmiać na różne tematy...xD

DGNL: What the Fuck ?...xD

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #119 dnia: 14 Maj 2007, 14:34:39 »
MeGorT

Nick: Dla mnie nick ten jest w pożądku, dobrze go się wymawia. Jednak jedno mnie do niego niezniachąca, a mianowicie duże ''G'' i "T", nie pasują trochę bo sa one w środku i na końcu wyrazu. Wydaje mi się, że je wyszczegolniłeś, bo twój nick składa sie z dwuch członków.

Avek: Bandyta na "kolorowym tle", bandyta ma troche (wedóg mnie) zbyt szczupłą głowę, może być o spowodowane tym że tą fotke troche zniekształciłeś. Jedyne co mi nie pasuje w tym Avku to ten napis, jest mało czytelny i zrobiomy w dziwnej "czciące".

Sygnatura: Tu jest lepiej, bandyta o normalnej twarzy, nie za szczupłej, dobrze pasuje do Avka, i  napis jest wkońcu bardziej czytelny. Bardziej podoba mi się twoja Sygna od Avka.

User: Jak widze jest dobrym userem, pisze sensowne posty, nie ma ostrzeżeń. Jest "Władcą Pustyni Oshi" czyli włożył dosyć sporo swojego wkładu w życie Marantu. I jest osobą która często odwiedza spelune xD.

Zaco Go Lubię: Za to co pisze w tekście "User" nic dodać nic ująć, może tylko to, że fajnie rywalizowało mi się z nim w spelunie.

ZGNL:  --------    (Ja bym usunoł te zagadnienie)

Forum Tawerny Gothic

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #119 dnia: 14 Maj 2007, 14:34:39 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18