Autor Wątek: Oceń poprzednika  (Przeczytany 58156 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sado

• Weteran
  • Reputacja: 2172
  • So long, gay boys.
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #120 dnia: 14 Maj 2007, 15:16:23 »
Elrond

Nick: Jak się nie  mylę był to dowódca elfów w Władcy Pierścieni. Oglądałem jedynie 1 częśc i 1/2 3 części, więc dużo o nim nie wiem. Nick bardzo ciekawy... elficki, nie przepadam zbyt za elfami, gdyż są zbyt dumni i zadufani w sobie... chyba, że jakaś elfka wojowniczka - ta ich uroda :D -7/10

Avatar: Bardzo ciekawy... kojarzy mi się z wampirami - kolejnymi fantastycznymi istotami. Ta dziewczyna ma piękne oczy... schrupałbym ją :D:D. Ale dobra... avatar klimatyczny, bardzo klimatyczny, lae nie wspógra z nickiem. 8+/10

Sygnatura: 1 człon - jakieś zdania... zapewne krasnoludzkie, gdyż poznają pisownię... lecz zmoże jednak gobliński... jednak bardziej lubię smoczy. Link do Twojego opka... co tam jeszcze, jakieś zdania... przyznam ciekawe, ale niezbyt mnie to kręci, choć kojarzy się z piosenką "Lose Yourself" 3+/10

User: Nie znam go... miał małą wpadkę na Marancie, zobaczymy co z tego wyniknie. Elrond jest aktywny, z czego się cieszę i oby tak dalej. Mam nadzieję, że będize mmu się dobrze wiodło. Nienaganny user, nie pisze spamu, brak warnów... idzie mu świetnie.

Dlaczego lubię: j.w. czynnie uczestniczy w Marancie

Dlaczego nie lubię: taka wpadka na Marancie.

Offline Anmarius

• Magnat
  • Reputacja: 2
  • Kanter Strajk
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #121 dnia: 14 Maj 2007, 19:43:26 »
Lord Sado

Nick: Hmmmm, dużo lordów jest na tym forum, powiem, lecz ten nick wydaje się dosyć oryginalny. Prawdę mówiąc, to mogłeś się nazwać jedynie " Sado ", lepiej by wyglądało. 9/10

Avatar: Gdy na niego spojrzałem, to od razu pomyślałem, że kojarzy mi się z Diablo. Obraz mrocznego wędrowca, który dotarł do celu ;)10/10

Sygnatura: " Pamiętajmy o Janie Pawle II ", wydaje się być dosyć niezły... A ten obrazek, to jest niezły ;)7/10

User: Gadamy na gg, wszystko mu na tym forum dobrze idzie. Ma ich sporo i nie ma ostrzeżeń. Do tego, pisze je dobrze, bez spamu.

Dlaczego go lubię: Gadamy razem na gg, lubię go, jest spox ;) Umiemy znaleźć wspólny język, gada się z nim spokojnie, lecz czasem jest szalony xD

Dlaczego go nie lubię: ???????????????????????????

Forum Tawerny Gothic

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #121 dnia: 14 Maj 2007, 19:43:26 »

Offline Wrath

• Magnat
  • Reputacja: 0
  • Devils never cry
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #122 dnia: 14 Maj 2007, 19:56:36 »
Travis

Nick: Bardzo fajny czasem mili mi się z Trivetem innym userem na tym forum ale generalnie jest ok. no i trochę śmiesznie mi się kojarzy z trawieniem.9/10

Avatar:Postać której nie widać i beznadziejna pogoda jako tło dla mnie bomba kocham ruszające się avki 10/10.

Sygna: No tu już słabiej dokładnie same teksty jeden nawet fajny "Miej głębiej tego, kto ma cię głęboko" potem słowa Juliusza Słowackiego którego znam nie bardzo i jeszcze link i informacja że niema żadnych wirusów i dobrze.3/10

User: Niezbyt często widuje jego posty to znak że jest aktywny ale w Marancie więc nic tu po mnie no z tego co tu widzę niema warnów i dużo reputacji no i postów czym więcej tym lepiej, a brak warów plus duża ilość postów równa się rzecz prawie nie osiągalna ale tobie i tobie i tobie i to...tobie nie  się to udało.

Dlaczego go lubię Bo niema warnów, ma dużo postów, jest generałem no i najważniejsze jest 2,839 userem.

Dlaczego go nie lubię: Bo w sejmie głupota panuje (głupie pytanie głupia odpowiedź).
« Ostatnia zmiana: 14 Maj 2007, 19:57:30 wysłana przez Thrall »

Offline Lees

• Myśliwy
  • Reputacja: 60
  • "Boga nie ma w domu, wyjechał na wakacje do Vegas"
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #123 dnia: 14 Maj 2007, 20:11:09 »
Thrall

Nick:Bardzo mile wspominam.Kojarzy mi się z Warcraftem.Niewątpliwie z takim się jeszcze nie spotkałem choć nie popisałeś się oryginalnością.Thrall to wódz orków więc chyba masz ambicję na wysoką pozycję w Marancie. Ocena 9/10

Avatar:Powiem że stary był lepszy.Na tym widać jakąś mroczną postać w czerwonej zbroi.Po za tym słaba jakość.Nie przepadam za takimi mrocznymi avatarami.Ale oryginalny. Ocena 6/10

Sygnatura:Bardzo śmieszne myśli,bardzo mi się spodobały.Szczególnie ta z lotkiem.Naprawdę oryginalne.A po za tym klimatyczny rysunek oraz "reklama" Dreamfalla i drugiego tytułu którego  nie znam.
Mogłeś się bardziej postarać. Ocena 7/10

User:Ma dużo postów,nie spamuje,nie ma warna, choć późno zaczął swoją przygodę z Marantem.Jednak wydaje się być pomocny i nie pisać bezsensownych postów.Liczę że będzie kontunuował swoją passę oraz że utrzyma dotychczasową postawę.

Dlaczego go lubię:Nie znam go ale mi nie zawinił.

Dlaczego go nie lubię:Nie wiem nie znam go ale licze że mi nie podpadnie.
« Ostatnia zmiana: 14 Maj 2007, 20:14:17 wysłana przez lees »

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #124 dnia: 15 Maj 2007, 10:20:53 »
Lees

Nick: Gdy pierwszy raz czytałem ten nick to wymawiałem go przez "i", a gdy dowiedziałem że ta pierwsza literka to nie jest duże "i" tylko "l" ogarneła mnie niechęć do tego nicku bo okazało się że został ściągnięty od "sami wiecie kogo". Teraz wymawiam go nazwą zwierzącia xD. Musze powiedzieć że znam historię tego nicku, ale jej nie opowiem xD. Muszę powiedziec Lees'ie że nie postarałes się nad tym nickiem.

Avatar: Nie kto inny jak sam Lee. Tu musze przyznać że nawet fajnie wygląda, na pewno lepiej od popszedniego, tamtem był mniej kolorystyczny. A wracając do tego avka, zauważyłem że jest to screenshot, jedyny screenshot-avek który mi sie podoba xD.

Sygna: złożona z kolorowych tekstów:

1. Myśl pana K.... który też mnie prosił żebym takową myśl umieścił w swojej sygnie.

2. Podstawowe słowa żołnierza xD

3. hmmm... niech zgadne, jesteś fanem Juventusa?

4. Tak to prawda, wola nieba jest najświętsza (ale nie zawsze...)

5. "odsyłacz" do twojego wiersza, nawett fajnego wiersza...

User: Jest to dobry user, stara sie nie łamac regulaminu, jednak każdy popełnia błedy (ehh ten warn). Udziela sie w Marancie jak i w całym forum. Dołaczył większy miesiąc temu a już ma 109 postów! WOW!

Dlaczego go lubię:
Za to że fajnie gada mi sie z nim przez komunikator Gadu-Gadu. Jest fajnym kumplem dzieliliśmy sie zalążkami naszych prac, dyskutowaliśmy na tematy Marantu. W tym samym czasie czytamy "Władce Pierścieni" xD . Jest poprostu cool.

Dlaczego go nie lubię: ---------------------------    ( usuńcie te zagadnienie)

Offline DODO

• Myśliwy
  • Reputacja: 1
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #125 dnia: 15 Maj 2007, 13:20:11 »
Elrond

Nick: Po nicku mogę wywnioskować, że lubisz WP. Jednakże nie podoba mi się fakt, iż nick jest zapożyczony a nie wymyślony własnoręcznie. Ogólnie nie jest zły, rzadko spotykany w internecie.

Avatar: Ach kobieta w czerni. Ogólnie to za bardzo nie wiadomo co owy avatar ma przedstawiać więc mam mieszane odczucia. Za bardzo nie można się wypowiedzieć na jego temat, gdyż prawie nic nie przedstawia. Brakuje mi na nim twojej pracy. Avatar nie nie jest zły lecz widziałem lepsze.

Sygnatura: Zapewne korzystasz ze skórki Black i chciałeś by owy napis był dobrze widoczny jednakże nie pomyślałeś, że są jeszcze jasne skórki na których owy tekst się zlewa z tłem. Oprócz napisów znajduje się tam również odnośnik do twego opowiadania. Ogólnie mówiąc sygnaturka nie podoba mi się, ponieważ przedstawia same napisy.

User: Na forum dość mało się udziela a ma dużą ilość postów co może świadczyć, że jest aktywny w Marańcie. Jednakże nie uczestniczę w tej zabawie więc nie mogę go zbesztać lub pochwalić, gdyż po prostu go nie znam  

Dlaczego go lubię: Nie mogę powiedzieć bym darzył go tym uczuciem lecz również nie mam do niego zastrzeżeń.

Dlaczego go nie lubię: Brak danych.
« Ostatnia zmiana: 15 Maj 2007, 13:22:41 wysłana przez DODO »

Offline Dark Prince

• Myśliwy
  • Reputacja: -2
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #126 dnia: 15 Maj 2007, 19:02:34 »
DODO

Nick: Nazwa ptaka, który wymarł do tego pisany wielkimi literami. Nie jest zbyt oryginalny.
Avatar: Fuj, anime. Nie zabardzo czuję się w anime, avatar po prostu nie podoba mi się. Jakiś rudzielec trzyma się za głowę, a na przedramieniach ma tatuaże.
Sygnatura: Kolejne anime, niepodoba mi się japoński styl rysowania.
User: Cóż, jako usera go nie znam, znam go zato jako moderatora. Pamiętam, że niedawno jego pracą było poprawianie błędów ortograficznych w postach. Trochę postów ma i dotego bez ostrzeżeń (ale w końcu jest moderatorem)
Dlaczego go lubię: Prawie go nieznam
Dlaczego go nie lubię: w/w

Offline Lees

• Myśliwy
  • Reputacja: 60
  • "Boga nie ma w domu, wyjechał na wakacje do Vegas"
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #127 dnia: 15 Maj 2007, 19:50:20 »
Dark Prince

Nick:Kojarzy mi się z mrocznym księciem(tak to jest po polsku).Nick bardzo oryginalny.Nigdy się z takim nie spotkałem.Być może jest to jakieś nawiązanie do Prince of Persia.

Avatar:Pentagram bardzo ładnie wkomponowany w czarne tło.Kontury i sam pentagram są pomalowane na biało.Mimo to podoba mi się.Oryginalny i pomysłowy.

Sygnatura:"Do you know Dark Prince"-Czy znasz mrocznego księcia.Ciekawe,pomysłowe,oryginalne.
Reklama jakiegoś bloga w kolorach bieli i czerni.Drugi rysunek przedstawia Jacka Sparrowa-kapitana czarnej perły.Trzecia część zapowiada się ciekawie i nie tylko ty jesteś fanem tego filmu.

User:Jeden warn-każdemu moze się zdarzyć(mój przypadek),teraz jednak nie spamuje,nie jest upominany przez moderatorów.Nie wiele o nim wiem ale z postów można się doczytać sensu.Krótko,źwięźle i na temat-może lepiej aby były trochę dłuższe posty ale nie wymagajmy zbyt wiele.

Dlaczego go lubię:Za to że mi nie podpadł.

Dlaczego go nie lubię:--------------------------------------------------------------------------------------------

Offline DODO

• Myśliwy
  • Reputacja: 1
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #128 dnia: 16 Maj 2007, 23:23:14 »
lees

Nick: Jest to imię generała z sagi Gothic z dodaną literką "s". Uważam, że niezbyt się wysiliłeś przy tym nicku, gdyż jest on praktycznie ściągnięty z gry.

Avatar: Tytułowy Generał Lee. Jego głowa wycięta z mojego screena G1. Po raz kolejny autor nie wykazał się własną inicjatywą. Avatar może przedstawiać twe uwielbienie do tejże postaci w grze.

Sygnatura: Stadko kolorowych napisów oraz odnośnik do twych prac. I znowu zrobione na odwal. Mimo, że są to rymy ciągle uważam, że nie są zbyt szczęśliwie dobrane. Radzę Ci popracować nad sygnaturą.

User: Nie miał zbyt radosnego przywitania na forum. Gdy zaczął pisać po raz pierwszy pomyślałem " kolejne dziecko neo, ech". Ciągle spamował oraz nie reagował na zwracaną uwagę lecz teraz widać, że poprawił stylistykę postów oraz stara się być aktywny. Mam nadzieję, że wkrótce zastąpisz złe wspomnienia dobrymi. Mam również nadzieję, że edytujesz sygnę i avatar  

Dlaczego go lubię: Za to, że poprawił swe zachowanie, gdy wszystko wskazywało, że jest innym typem człowieka.

Dlaczego go nie lubię: Nie mam powodów.

Offline Eric

• Weteran
  • Reputacja: 7717
  • Pay respect, minor peasant!
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #129 dnia: 17 Maj 2007, 14:39:51 »
DODO

nick: Trochę dziecinny i po co te duże litery. Kojarzy mi się z napojem, którego niecierpię.  Ocena 4/10

avatar: Nie pamiętam ja się to imię pisało garrau. Pasuje do nicka. Jest tam także DoDo po co znowu te duże litery. Naruto ogólnie lubię więc ocena 10/10

sygnatura: Znowu garrau więc znowu. Fajnie wygląda ten miech taki czarny. Ta pelerynka też spoko i chmury fajnie wyglądają :). Naruto ogólnie podoba mi się bardzo więc ocena 10/10

user: Jest to bardzo dobry mod. Dużo w ciągu dnia przesiaduje na TG. Jest mądry i pracowity i mam nadzieje, że kiedyś będzie naprawdę super modem. Jest ogólnie fajny jak na swój sposób polubiłem go

Za co go lubię: Spójrz wyżej

Za co go nie lubię: Eeeee........
« Ostatnia zmiana: 17 Maj 2007, 14:49:31 wysłana przez Boba Fett »

Offline Kozłow

• Magnat
  • Reputacja: 382
  • Acid Rain!
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #130 dnia: 18 Maj 2007, 16:25:05 »
Arthas

Nick
Często myla mi się z Arkhanem. Zmienione są tylko dwie literki. Prawdopodonie jest to przeróbka imienia "Artur", chociaż nie wiem czy ma on tak na imię.

Niezmienny i trwający od początku mojego bytowania na TG wilczek. :D Zresztą wilczek bardzo klimatyczny. Można powiedzieć, że nawet wilkołak. Ogólnie avek mi się podoba.

Sygna
Userbary, userbary.... I jeden obrazek... Zresztą podchodzi mi to pod Bet on Solidier lub Guild Wars (zresztą w to gra, jak świadzczy userbar poniżej). Jeszzce parę userbarków o grach i o KFC, Nike, Bayernie Monachium (zdrajca :D). Ogólnie to nie za bardzo lubie userbary, ale lepsze to niż profile xfire...

User
Za 2 posty jubileusz. Milenium :D Stanowisko Super moda musi o czymś świadczyć (o znajomościach :D:D <joke>). Jest userem pomocnym i miłym, ale potrafi być bezwzględny i surowy (chociaż do iska mu jeszcze daleko :D). Zna się chyba na Kulturze i Sztuce, gdyż ma w tym podforum najwiecej postów. Ale "Nie posty świadczą o człowieku" więc równie dobrze może się tym w ogóle nie interesować. :D

Za co go lubię
Razem z DODO najmniej konfliktowy moderator tego forum

Za co go nie lubię
muszę do łazienki :P

canis

• Gość
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #131 dnia: 19 Maj 2007, 12:02:59 »
Travis

Nick: Przypomina mi on taki serial "Radiostacja Roscoe" tam był jeśli dobrze Pamiętam Travis Strong możliwe że  stamtąd ten nick ale pewny nie jestem. Niemniej jednak jest on rzadko spotykany (spotykam się z nim pierwszy raz) więc 10/10

Avatar: Przedstawia on jakąś postać w korytarzu/przesmyku, gdzie widać deszcz. Nie lubię deszczu ... Jednak nie wpłynie to na moją ocenę i byłoby 9/10

Sygnatura: Cytat i link nie jest tego za wiele (podobnie jak u mnie :D) więc ocenione na 4/10

User: Nie znam go za  bardzo jednak prowadzone z nim rozmowy przez komunikator jakim jest GG dowodzą że jest on miły i sympatyczny. Można z nim porozmawiać o wielu sprawach. jest aktywny, ma na liczniku ponad 250 postów całkiem sporo. Często aktywny pomocny. Również przemawia za nim że ma 0% ostrzeżeń. Kiedyś widzę miał aż 60 % lecz za znaczne poprawienie się opięto mu, a co znaczy że umie myśleć i wyciągać jakieś nauki z popełnionych błędów.

Dlaczego go lubię: Spójrz wyżej a się dowiesz

Dlaczego go nie lubię: Chyba ktoś do mnie dzwoni ...

Z Poważaniem Canis

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #132 dnia: 19 Maj 2007, 12:48:42 »
canis[/color]

Nick: canis... nigdy się z takowym nie spotkałem, chociaż lepiej, według mnie, byłby z dużej litery, ale twój wybór . Mam dziwne uczycie że ściągnąłeś je z Gothica.

Avatar:  Boże miłosierny co to za avatar, nie podoba mi się, na moim necie to tak zniekształca ten obraz że ten chłopak wygląda jak poparzony, jak na niego patrzę to mnie na wymioty bierze :P

Sygna:  dwa te... no... userbany (?), trochę tekstu, link do twojego opa ( tak jak w moim ;D) ,  i link do twojego blooga, nie lubię bloogów . No ale cóż  za całokształt postawił bym czwórkę, za to że jest dosyć czytelny, w dobrym kolorze, szczególnie fajnie wyglada w skórce TG-Black.

User: zauważyłem właśnie w tym dziale dużo jego postów, osiągną już setkę ;D, a nie widzę u niego żadnego warna, to wyczyn, oby tak dalej.

Za co go lubię: No nie wiem, nie wiem, nigdy z nim nie gadałem...

(Celowo nie napisałem „Za co go nie lubię” bo jest to bez sensu.)

Offline Anmarius

• Magnat
  • Reputacja: 2
  • Kanter Strajk
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #133 dnia: 19 Maj 2007, 13:00:28 »
Elrond

Nick: Wzięty z WP, nie podobają mi się nicki brane z " od czegoś ", ale ten mi się podoba. Lubię elfy jeszcze,
więc masz szczęście  7/10

Avatar: Obraz kobiety, która stoi niby na wietrze i czegoś może oczekiwać, lecz gdy spojrzałem na ten avatar, od razu mi się on nie spodobał. 3/10

Sygnatura: Przepiękny obrazek   Tylko tyle mogę powiedzieć. 101/0

User: Dogania w ilości postów oraz ma więcej złota ode mnie xd Pisze ładne posty, zero procent ostrzeżenia, co się chwali. Nie tak jak ja 60, ale :( Ogólnie, to dobry user.

Dlaczego go lubię: Można z nim pogadać na gg, jest tajemniczy xD Fajny kumpel, czasem pomoże.

Dlaczego go nie lubię; Bo mam zero ostrzeżenia, a tyle samo postów i jeszcze ma więcej kasy w Marancie :p
« Ostatnia zmiana: 19 Maj 2007, 13:07:59 wysłana przez Travis »

Offline Arkhan

• Magnat
  • Reputacja: 25
  • ...
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #134 dnia: 19 Maj 2007, 13:15:05 »
Travis

Nick : Jest to oryginalny, nigdzie nie spotykany nick. Podoba mi się, wizualnie jak i w wymowie. Miły oraz przyjemny dla oka jednak taki podobny do Trivet'a. Cóż, wystawię ci 9/10 za oryginalność.

Avatar : Podoba mi się twój avatar. Jest cholernie klimatyczny, oraz ma w sobie jakąś magię która sprawia że świetnie komponuje się z twoją osobą. Nie mam większych zastrzeżeń, kolorystyka dobra. 10/10

Sygna: Bardzo słabo BA mizernie. Parę linków i tekst. Co tu dużo oceniać, marno marno 2/10

User : Kolejny, dorastający w oczach user, którego czeka świetlana przyszłość. To on, jak wielu podobnych będą w przyszłości tworzyć Polską Scenę Gier Gothic, i oby więcej takich ludzi, pomimo że ma 12 lat jest cholernie dojrzały jakby był o 3-4 lata do przodu. Nie jest ni chamem, ni sku*wielem bez zasad moralnych jakich jest wielu na polskiej scenie, tylko  userem który wśród noobków (pozdrowienia dla Respeva który zaraz mięsem będzie rzucał za to że użyłem tego określenia)  leci jak strzała do przodu. 9/10

Dlaczego go lubię/nie lubię -  wypisane wyżej aczkolwiek nie mam go powodu nie lubieć.

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #135 dnia: 19 Maj 2007, 13:25:37 »
Taka mała uwaga do wszystkich aktywnych w tym temacie, on nie służy do nabijania postów. Co kilka osób chyba sobie przyjęło. Tylko do oceniania innych userów... Tak więc nie widzę sensu w ocenianiu tej samej osoby drugi raz z rzędu takie sytuacje uznawane będą po prostu za czyste nabijanie licznika a delikwent zostanie ukarany bądź straci dostęp do tego działu.

P.S.
Pisanie czyjeś oceny w jednym zdaniu też jest nie na miejscu i jeżeli kogoś nie znacie nie piszcie...

Offline Boba Fett

• Magnat
  • Reputacja: 13
  • Wolność jest nieśmiertelna
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #136 dnia: 19 Maj 2007, 15:58:43 »
Arkhan

- Nicki tego usera zmieniają się jak płytki pancerne na zbroi Boby Fetta - czyli często. :) Z tego co pamiętam, to miał on ich chyba z sześć bądź siedem i nadal wszystkich nie mogę spamiętać. Aczkolwiek na Tawernie Gothic został przy jednym - Arkhanie i przyznam, że jest niczego sobie. Bardzo dobrze wkomponowuje się do Marantu, gdzie jest Magiem. Jedynym dla mnie minusem jest to, że czasami zdarza mi się go pomylić z Arthasem. Ale cóż, należy Ci się te 9/10.

- Z tym już jest gorzej. W sumie jest niczego sobie, ale brak tu czegoś. Przedstawia on jakiegoś mężczyznę z różą (??) i to wszystko, co udało mi się z niego rozszyfrować. Po prostu nie wpada w oko i wszystko się na nim zlewa. Ale i tak dzięki Bogu nie jest to jakiś obrazek postaci z Gothica, czy ,,cóś"  tym stylu. 7/10.

- Tu także nie jest imponująco, gdyż w Twojej sygnaturce widnieje sam tekst i dwa samotne userbarki. Tekst tyczy się Twoich artów, które wykonałeś na ptorzeby Tawerny Gothic, bądź które są w trakcie pisania. Ale to i tak jest lepsze, niż jakieś głupie cytaty lub ,,prawdy życiowe/gothicowe".
Na kolejny ogień idą te dwa nieszczęsne ubki - szkoda, że tylko dwa, gdyż bardzo lubię ich większą ilość. Gothic - widać, że jesteś prawdziwym fanem tej gry, ale trochę szkoda Ciebie... (wiesz, że chodzi mi o to, co zamierzasz). 7+/10

- Teraz czas, by ocenić Ciebie jako usera. Muszę przyznać, że jesteś baardzo aktywny i zaliczasz się do pierwszej piątki, która posiada najwiecej postów na tymże forum. Dodatkowo nie są ona nabijane - a to się chwali. Starasz się pomagać innym, a często też tej pomocy szukasz. Jesteś redaktorem forum - i to nie byle jakim, gdyż razem ze Snopkiem tworzycie wspaniały zespół - jak dla mnie jesteście najlepszymi redami, jakich miałem przyjemność spotkać. Można by rzec, że jesteś wzorem do naśladowania i na forum potrzebnych jest więcej takich userów.

- Lubię Cię, bo... po prostu, że jesteś. Tyle razem przeszliśmy, że można by napisać małą książkę. Znamy się od dobrych dwóch lat i tylko czasami występowały między nami sprzeczki. Zawdzięczam Ci także oparcie, gdy go potrzebowałem. Potrafisz podnieść na duchu i pomóc, gdy tej pomocy ktoś naprawdę potrzebuje. Jesteś bardzo wartościowym człowiekiem i cieszę się, że znamy się tak bliżej.

- Czasami jesteś zbyt porywczy, ale to ujdzie. Po prostu walczysz o swoje racje i ja to szanuję.

Respect with
Boba Fett

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #137 dnia: 19 Maj 2007, 16:13:35 »
Boba Fett

Nick: Jeden, stały nick tego usera. Wzięty prosto z Gwiezdnych Wojen. Boba Fett w GW napewno jest jedną z jak najbardziej pobocznych postaci jednak jest na tyle charakterystyczny ze nie mozna go nie zapamietać. 9/10

Avatar: Również z GW. Avaek przedstawia wspomnianego juz Bobę Fetta i podobnie jak sam nick nigdy się niezmienia. Za co duzy respect. 9/10

Sygnatura: "Reklama" łowców nagród oraz artów usera. Mało orginalny pomysł ale mi się podoba. 9/10

User: Bobę Fetta uważam za bardzo dobrego moderatora. Tematy mu przydzielone wyglądają dobrze. User jest aktywny i pomocny. 10/10

Za co go lubię: Pisze fajne posty. Dotego dba o sprawy swojej organizacji w Marancie no i jak juz wspomniałem jest bardzo pomocny i uczynny.

Za co go nie lubię: Nie mam, żadnych powodów.
« Ostatnia zmiana: 19 Maj 2007, 16:14:44 wysłana przez Kapitan Greg »

Offline Crisis

• Magnat
  • Reputacja: 412
  • What are you waiting for! Get to work!
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #138 dnia: 19 Maj 2007, 16:29:36 »
Kapitan Greg

Nick: Gothic, Gothic, gothic... nie lubię nicków wziętych  Gothica... Bardzo słabo, radzę wymyślec coś oryginalnego i zmienic go.

Avatar: Nie jest może zbyt genialny, ale mi tam się podoba. Po części pasuje do jego rangi... Nie mam pojęcia z czego to avek, ale muszę się koniecznie dowiedziec inaczej mnie pożre ciekawośc. ;p

Sygnatura: Grafika gildii ÂŁowców Nagród z Marantu, a także spis jego opowiadań i haseł do encyklopedii. Najbardziej mi się nie podoba napis. Jest to wzięte z jakiegoś traileru czy tapety o Gothicu 3. W każdym bądź razie tam to widziałem...

User: Pisze posty z sensem. Nie gadamy na gg, ale poznałem go trochę w czasie jak jesteśmy razem w jednej gildii w Marancie. Broni swojego zdania, ma dobre pomysły i co ważniejsze potrafi obronic się przed atakiem na jego poglądy. Ciekawa osoba pod względem pisania opowiadań...

Dlaczego go lubię: Wszystko opisane wyżej jest.

Dlaczego go nie lubię: -------

Pozdrawiam.

Offline Anaconda

• Myśliwy
  • Reputacja: 0
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #139 dnia: 19 Maj 2007, 16:46:23 »
Crisis

Nick:
Całkiem ciekawy dla mnie. Nie spotkałem nigdy wcześniej takiej ksywki, nie ma w niej cyferek, nie zaczyna się od małej litery. Czyli dobra :) Tyle, że nie do końca wiem jak to czytać... 8/10

Pasuję do ksywki, to dla mnie najważniejsze. Po za tym podoba mi się kolorystyka, nie pasuję mi tylko napis: Site defender... jakoś mi tam nie pasuję. Powiedzmy, że 9/10

Sygnatura:
Banner/reklama/"sygnatura" naszej gildii. Dokładnie to samo co ja mam w swojej sygnaturze ;) Prawdopodobnie nie miałbym nic tam gdyby nie wymóg ÂŁowców Nagród, zgaduję, że ty tak samo...
No i nie ma zbędnych tekstów, cytatów i userbarów których nie cierpię... Za to masz ode mnie 9/10  

User:
Jedna z niewielu osób o których mogę powiedzieć że "znam" na tym forum... Znam go głównie z Marantu, co nie przeszkadza mi go wysoko oceniać. Piszę z sensem, w miarę ciekawie i ogólnie sprawia dobre wrażenie. W dodatku jest zastępcą szefa naszej gildii... Chociaż czasami nie podobają mi się jego działania, no ale nikt nie jest idealny :) Także mocne 8/10

Dlaczego go lubię:
Tak po prostu. Niektórzy ludzie tacy są, że się ich po prostu lubi. Po za tym przemawiają za nim niektóre rzeczy uwzględnione powyżej. No i to mój kamrat z gildii ;)

Dlaczego nie lubię:
Delikatnie (ale tak naprawdę tyci, tyci) za niektóre jego akcję i działania. Ale to naprawdę zdarzyło się z raz...
« Ostatnia zmiana: 19 Maj 2007, 18:55:42 wysłana przez Anaconda »

Forum Tawerny Gothic

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #139 dnia: 19 Maj 2007, 16:46:23 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything