Autor Wątek: Oceń poprzednika  (Przeczytany 58212 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pawelck91

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 0
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #80 dnia: 04 Maj 2007, 20:08:58 »
BOBA FETT

Nick: Bardzo lubie postac Boby ze StarWars :):) . Bardzo miprzypada do gustu... Coż pomysl na nick jest otyginalny i łatworzucający sie woczy ;] 4/5

Avatar: Postac Boby... Hmmm mysle ze jest avatarjak avatar czyli porzadnie wykonany bez zadnych fajerwerkow :P 3/5

Sygnatura: Na avku starcie dwoch postaci Bopbyi Aliena;];] Cóz ciekawy pomysl, ładnie wykonany, nic dodac nic ujac. Dla mnie bomba !!! :D 5/5

User : Boba jest bardzo pomocnym userem wwielu problemach udzielil mi odpowiedzi, mimo ze na tym forum nie znam go bardzo dobrze, polubilem ta osobe (ma tacharyzme:P) 5/5

Za co go lubie : Jak wyzej napisalem w wielu sytuacjach udzielil miwielu dobrych porad ... chwala mu zato ;] 5/5

Za co go nie lubie : Coż skoro jest w Zarzadzie Tawerny musial dac mi warna choc nie wiem za co;/ Ale coz taka jest jego rola, musi karac :P

Offline Eric

• Weteran
  • Reputacja: 7717
  • Pay respect, minor peasant!
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #81 dnia: 04 Maj 2007, 20:31:17 »
Paweleck91
Nick: Paweleck91 ten nick raczej nie za bardzo mi przypadł do gustu. To na pewno skrót od imienia, ale ocena 2/10 cóż mógł być lepszy

Avatar: Hmm Bezi w zbroi paladyna z galerii oczywiście. Trochę to nudne, ale cóż ocena 1/10

Sygnatura: Widać cosik o Kielcach jest także userbar, który oznajmia, że chyba należysz do klubu Korona Kielce Fun. Ocena 5+/10

User: Nie znam go za dobrze, ale to dobrze wychowany user ( chociaż dostał 20% ostrzeżenia )

Za co go lubię: Cóż trudne pytanie nie znam go za dobrze, ale tak jakby pomyśleć to nawet fajny gość

Za co go nie lubię: Tylko za te 20% ostrzeżenia

Forum Tawerny Gothic

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #81 dnia: 04 Maj 2007, 20:31:17 »

Offline Kozłow

• Magnat
  • Reputacja: 382
  • Acid Rain!
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #82 dnia: 04 Maj 2007, 21:51:24 »
Diomedes

Nick
Brzmi jak postać z mitologi. Jak Dionizos. Nie bardzo lubię tego boga, gdyż kojarzy mi się z pijakiem :D (nic dziwnego bóg wina :]) Ale ogólnie oryginalnie, bo rzadko widzę, żeby userzy mieli nick's z mitologii 7/10

Gościu z "Ostatniego Samuraja". W fajnej pozycji. Film ogólnie mi się podobał :D Daję więc 9/10

Sygnatura
Pfff........ Nie wiem, co ludzie widzą w kolejnej odmóżdżającej kreskówce.... (inne to: Simsonowie, South Park, Włatcy Móch). Happy Tree Friends.... Nie widze nic zabawnego w hektolitrach krwii lejących się z maskotek.... 0/10

User
Mimo iż postów ma niemało, to jakoś rzadko je widzę. Czyżbyś zmienił nick?? Bo pierwszy raz widze nazwę "Diomedes" a postów ma ponad 100. Ma jednak aż 60 % warnów. Oj uważaj, bo na sybirze zimno :D.

*Za co go lubię ------- nie wiem nie znam go
*Za co go nie lubię - chyba za te 60 %....

* Te dwie kategorie są według mnie zbędne, gdyż często o tym userzy piszą piętro wyżej czyli w zakładce "user". Zresztą popatrzcie na długość argumentacji dwóch ostatnich kategorii... Jest raczej znikoma

Offline Anmarius

• Magnat
  • Reputacja: 2
  • Kanter Strajk
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #83 dnia: 05 Maj 2007, 12:16:07 »
Kozłow

Nick: Kojarzy mi się z rosyjskim i ze słowem " Kozioł ", ale poza tym, to nie mam zastrzeżeń. Wydaje mi się być oryginalny. 9/10

Avatar: Zwykły obraz Lenina, na czarnym tle. Jednak ten mi się spodobał bardzo. 10/10

Sygnaturka: Ehhh, znowu Lenin. Są jeszcze słowa po rosyjsku, które coś chyba tłumaczą. Według mnie, to jest to za duże. Masz jeszcze dwa cytaty, które mi się spodobały. 10/10

User: Pisze dobre posty, treściwe i na temat. Można z nim pogadać i podzielić się swoimi poglądami.

Dlaczego go lubię: Ponieważ można z nim porozmawiać na różne tematy. Nie obraża innych i jest kulturalny. Umie się zachować. Czasem jest tak śmieszny, a czasem tak powala swoimi ocenami, tak jak w moim opowiadaniu, że nie można go nie lubić  

Dlaczego go nie lubię: Bo już na początku, jak jest w Marancie, to ma więcej sztuk złota, a ja gram w to trzy tygodnie     ( joke )

Offline Lees

• Myśliwy
  • Reputacja: 60
  • "Boga nie ma w domu, wyjechał na wakacje do Vegas"
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #84 dnia: 05 Maj 2007, 12:25:36 »
Travis

Nick:Może się to wydać śmieszne ale kojarzy mi się z trawą.Być może Travis lubi kolor zielony.Orginalny,nie spotkałem się z takim. 9/10

Avatar:Ciekawy,zapewne to jakis elf.Bardzo mi się podoba 10/10

Sygnatura:Ciekawe,kogo to myśl,druga jest w porządku 10/10

User:Na ponad 200 postów nie ma żadnego ostrzeżenia,widac nie spamuje,jego posty są czytelne.

Dlaczego go lubię:jest dobrym kolegą na gg,można z nim spokojnie pogadać,ciekawy czlowiek,

Dlaczego go nie lubię:Pokonał mnie w spelunie  

Offline Anmarius

• Magnat
  • Reputacja: 2
  • Kanter Strajk
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #85 dnia: 05 Maj 2007, 12:33:10 »
Lees:

Nick: Dość fajny i oryginalny, nie spotkałem się z takim. Przypomina mi słowo '' lis'', ale mnie się podoba. 10/10

Avatar; Jest to po prostu Lee w całej okazałości. Widać, że lubisz tego NPC nade wszystko   7+/10

Sygnaturka: Ta pierwsza jest spoko, a ta druga oznacza słowa honorowego wojownika, bardzo mi się podoba 10/10

User: Ostatnio często rozmawiamy na GG, wydaje się być miły i nie spamuje, może ma 20%, ale mi się wydaje być dobrym i dosyć aktywnym userem. 10/10

Dlaczego go lubię: Można z nim swobodnie porozmawiać na różne tematy, rozmawiamy razem o Marancie, spoko koleś.

Dlaczego go nie lubię: Bo musiałem się męczyć, żeby go pobić w spelunie hazardu  

Offline Kozłow

• Magnat
  • Acid Rain!
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #86 dnia: 05 Maj 2007, 12:36:36 »
Travis

Nick
Często mi się myla z panem Trivet'em. Jednakże oryginalny. Kojarzy mi się z trawą   (bez urazy)  Nie wiem skąd pochodzi, ale chyba kiedyś w jakiejś grze słtysząłem to imię 9/10

Ten mi się nie za bardzo podoba. Jakiś elf chyba. Ma wpleciony wiciokrzew we włosy... Kojarzy mi się to z Warcraftem, a tej gry nie lubię więc oceniam na 4/10

Sygnatura
Myśl na czerwono (chyba nie jego... :D), a poniżej myśl pana Słowackiego. Słowackiego lubię tylko za sztukę "Balladyna", gdyż bardzo mi się ona spodobała. A tą myśl uważam też za głupią. Jak by wyglądał świat, gdyby każdy mówił , co myśli... I jest jeszcze literówka w słowie "Chciałbym" 5/10

User
Ma ponad 200 postów, a na TG jest stosunkowo krótko. To wyczyn :D. No i ma 0% warnów. To wam się chwali towarzyszu :D. Wkurza się strasznie o Marant, ale cóż... niech sie wkurza :D

Za co go lubię
Fajnie sie z nim gada na gg. Otwarty i szczery. :D

Za co go nie lubię
Za to, że (spuśćmy zasłonę milczenia) jest.

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #87 dnia: 05 Maj 2007, 13:50:12 »
Kozłow

Nick: Tego nie można pomylić. Wyjątkowy i komunistyczny.  Kiedyś bardzo mnie śmieszył lecz teraz nawet przypadł mi do gustu. 7/10

Avatar: Nawet mi się podoba. Wizerunek jakiegoś komunistyczengo rządzącego. Zapewne Lenina. Nie wiem dokładnie bo spałem na lekcji historii. 8/10

Sygnatura: Tu po raz kolejny komunistyczny akcent. Kocham te rosyjskie obrazki i powiedzonka. 10/10

User: Mozna powiedzieć, że postów ma dużo tak więc widac, że często wypowiada się na forum. Widze go często w spisie aktywnych userów tak więc jest aktywny. Ma 0% warnów czyli grzeczny chłopak.  8/10

Za co go lubię: Pisze dość fajne posty. Niemal każdy z nich na jaki by temat nie był ma w sobie nutkę komunistycznej mądrości.

Za co go nie lubię: Jeszcze za nic.
« Ostatnia zmiana: 05 Maj 2007, 13:55:22 wysłana przez Kapitan Greg »

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #88 dnia: 05 Maj 2007, 15:32:58 »
Kapitan Greg

Nick: Nick ściągnięty od najwiekszego pirata jakiego nasiły wody okalające Myrtane. Nie jest orginalny aczkolwiek nigdy sie z podobnym nie spotkałem. Nie jest wymyslony samodzielnie więc odejmuje troche z oceny : 5/10

Avatar: Przedstawia (chyba) jakiegos japońskiego wojomnika, mozliwe że samuraja. Fascynuje mnie japońska kulturę i za to masz plus 8/10.

Sygna: Hmm... bardzo interesująca... poprostu niewiem jak można umieścić w necie nicość   10/10.

User: Jest dobrym userem, jakich dajboże najwęcej, nie łamie regulaminu, ponad 200 postów bez żadnego ostrzeżenia to nie lada wyczyn.

Za co go lubię: Za to co pisze w potpunkcie "User"

Za co go nie lubię: Za nic, i mam nadzieja że tak pozostanie...

Offline Xoulus

• Magnat
  • Reputacja: 3
  • Satan ;)
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #89 dnia: 05 Maj 2007, 16:07:06 »
Nick: Do złudzenia podobnie brzmiało imię pewnego elfa we Władcy pierścieni, aczkolwiek jeszcze się z takim nickiem nie spotkałem.
Avatar: Jakaś długowłosa mroczna postać, jako, że interesuję się tego typu rzeczami avatar mi się spodobał.
Sygnatura: Nie zbyt podobają mi się sygnatury złożone jedynie z napisu, lecz ten tekst jest nawet ciekawy.
User: Jak większości tego forum, również i tego usera nie znam ani trochę, ale wydaje się być wporządku.
Za co go lubię: Patrz punkt user.
Za co go nie lubię: ERROR.

PS: DODO ma rację user jest osobą żywą więc również nie będe nikogo oceniał w skali 1/10.
« Ostatnia zmiana: 05 Maj 2007, 16:10:20 wysłana przez Sebol »

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #90 dnia: 05 Maj 2007, 17:51:42 »
Sebol

Nick: Sebol to chyba przekształcenie od imienia Sebastian. Mam powody aby lubić to imię ale i żeby je nie lubić. Ale to już długa historia. Tak czy inaczej nick jest w pożądku. 7/10

Avatar: W tej chwili z winy mego internetu nie wyświetla mi się twój avatar ale o ile pamiętam to miałeś wizerunek jakiegoś gościa z Władcy Pierścieni. Zapewne jednego z najemników, którzy "jeżdzili" na mumakilach. Tak więc avatar taki sobie. Ta postac do mnie nie przemawia. 5/10

Syganatura: Również mi się nie wyświetla tak więc przykro mi. Tego nie mogę ocenić.

User: Nie za bardzo znam Sebola jednak wiem że w Marancie jest on Starszym Bandytą czy kimś w tym rodzaju. A to juz coś. Widac że jesteś tu od stosunkowo niedawna, a już wspięłeś się na szczeble kariery.   Tak trzymać. 8/10

Za co go lubię: Tak jak już napisałem nie znam go za bardzo ale napisze że lubię go za to co opisałem w punkcie user. Jak najwięcej solidnych ludzi.

Za co go nie lubię: Człowiek ten nic złego w życiu mi nie uczynił tak więc nic do niego nie mam.
« Ostatnia zmiana: 05 Maj 2007, 17:52:12 wysłana przez Kapitan Greg »

Offline Kozłow

• Magnat
  • Acid Rain!
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #91 dnia: 05 Maj 2007, 18:17:24 »
Kapitan Greg

Nick
Wziąłeś go z Gothica... Przywódca piratów w Jarkendarze. Według mnie mogłeś sie wysilić, wymyślając inny nick, ale ten jest oryginalny (razem z cząstką "Kapitan", bo Gregów ci u nas dostatek). 8/10

Przypomina mi to jakiegoś napakowanego gracza rugby. Niezbyt mi się podoba ten avek. Taki jakiś groźny.... 4/10

Sygna
a raczej jej brak. Swoją drogą, powinieneś jakąś wstawić :D

User
0% warnów. Postów sporo. Hmm.. Grzeczny człowiek. Nie łamie regulaminu. (chociaż coraz częściej dostaje sie warna, nawet, jeżeli się regulaminu nie złamie). Wypowiada się dobrze. Nigdy z nim nie rozmawiałem, ale wydaje się (po postach przede wszystkim), że dobry z niego towarzysz. :D

Za co go lubię
Dobrze mnie ocenił, kilka postów wyżej

Za co go nie lubię
Przed postem zapoznaj się z treścią regulaminu forum, bądź skonsultuj sie z adminem, lub moderatorem

Offline Lees

• Myśliwy
  • Reputacja: 60
  • "Boga nie ma w domu, wyjechał na wakacje do Vegas"
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #92 dnia: 05 Maj 2007, 19:36:40 »
Kozłow

Nick:Kojarzy mi się z jakimś rosyjskim nazwiskiem.Ewentualnie z kozłem.Bardzo mi się ten nick podoba.Wiąże się z taką oryginalnością.Naprawde doskonały nick. ocena 10/10

Avatar:Towarzysz Lenin.Czołowa postać rosyjskiego komunizmu.Avatar w bardzo dobrej gammie kolorów.Oryginalność.Nie spotkałem się jeszcze z takim avatarem. ocena 10/10

Sygnatura:Znowu Lenin.dwie myśli.Obie mi się bardzo podobają,lubisz kozłow widocznie komunizm a choć nie przepadam za nim to jednak toleruje,Gamma kolorów również piękna.Można tylko chwalić.

User:Nie spamuje,pisze długie,wyraźne  posty,stara się pomóc,nie jest arogancki,widać ma dużą wiedzę,nie pisze bezsensownych postów,to dobry user.Chwalę takie zachowanie,naprawdę to mistrzostwo samo w sobie.Sam chciałbym żeby ocenił moje wiersze.(Kozłow proszę cię o to)

Dlaczego go lubię:Jak wyżej a po za tym wydaje sie być miłym gościem,spróbuje go poznać na gg,Elrond tylko go chwali,

Dlaczego go nie lubię:----------------------------------------------------------------

To już twój nie pierwszy taki spamerski post w tym temacie. Do poprawy. Masz 2h. [Arthas]
« Ostatnia zmiana: 05 Maj 2007, 19:53:11 wysłana przez lees »

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #93 dnia: 05 Maj 2007, 19:58:37 »
Lees

Nick: Oh z tym sie nie postarałeś. Dopisałeś tylko jedną literkę do imienia dowódcy Nowego Obozu. Bardzo cienko Erneście, bardzo cienko.

Avek: Napewno wybrałeś ze względu na nick, no twoja wola. Lee trzymający sie za biodra. Szczególnie podoba mi się ta złota ściana za Lee. Szkoda że tochę niewyraźny, ale tak to jest jak sie zmiejsza screena.

Sygna: 1. Myśl Kozłowa ;P
             2. "Siła i honor" takjakby z jakiejś gry
             3. widocznie jestes fanem Juve, ja tam wole Czerwonych Diabłów

User:Jest dosyć obrym userem, mówie tak jak nie patrzę na jego ostrzeżenie, raczej nie spami, ale jak popatrze na ten zielony napis...

Za co go lubię: O tu to bym się rozpisał... jest poprostu spoko gość, jajnie gada mi sie z nim przez GG (np. w tej chwili). Wymieniamy się pracami. Jest luz...

Za co go nie lubię: ------------------

Offline KrokusM

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #94 dnia: 05 Maj 2007, 20:20:21 »
Elrond

Nick: Imię "przywódcy" elfów z Rivendell (Władca Pierścieni). Przyznam szczerze, że nie bardzo mi się podoba, zważywszy na to, że za tą postacią nigdy specjalnie nie przepadałem, ani ogólnie elfów nie lubię. 2/10

Avatar: Tu już lepiej, powiem wprost zajebiście. Twarz dziewczynki rodem z horroru, te blade oczy... Jak na to patrzę to mnie ciarki po plecach przechodzą  . Niewątpliwie klimatyczny, ale nie bardzo pasuje do nick'u. 10/10

Sygnaturka: Nie wiem skąd ten tekst, ale z tą nadzieją w naszych sercach, to mi pod Władcę(...) też troszkę podjeżdża. Jest prakrycznie niewidoczny (na skórce Light) więc trudno to odczytać. Biednie trochę... 3/10

User: Pomimo, że jesteś na forum już długo, nie przekroczyłeś jeszcze progu 200 postów. Nie żebym miał jakiieś wąty, ja sam mam 110 a jestem tu już kupę czasu  Nie widzę zbyt wielu twoich wypowiedzi, tak więc nie mam co tutaj oceniać.

Za co go lubię: Niewiem, nie dość , że nie znam to jeszcze postów mało widzę. Mam nadzieję, że się panowie moderatorzy nie przyczepią  

Za co nie lubie: ------------
« Ostatnia zmiana: 05 Maj 2007, 20:23:19 wysłana przez KrokusM »

Offline Wrath

• Magnat
  • Devils never cry
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #95 dnia: 05 Maj 2007, 20:45:47 »
KrokusM
Nick:No to mamy problem nie wiem jak to ocenić niby fajny i oryginalny ale niepotrzebnie dodałeś m jakby nie to dał bym 8 na 10 ale tak to 6/10.

Avatar:Nie wiem co o tym myśleć jest to maska nie za bardzo mi się podoba jakby w tej masce coś było, ale źle nie jest 7/10.

Sygnaturka: Trochę tu tego jest jeden duży obrazek z napisem Machine Head może to jakiś zespół muzyczny, trzy userbarki z których znam tylko obliviona i nic poza tym no jest jeszcze tekst po angielsku razem wychodzi 8/10.

User:Jego postów nie widzę często prawie w ogóle może jest bardziej w Marancie ale jestem tam od wczoraj więc dużo nie wiedziałem.

Dlaczego go lubię:No bo jest na forum i niema żadnego warna i bardzo dobrze.

Dlaczego go nie lubię: Nie można tego nazwać nie lubieniem ale jego sygna i avek mi się nie za bardzo.

Offline Salvinia Natans

• Kret
  • *
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #96 dnia: 05 Maj 2007, 21:25:40 »
Thrall

Nick: Wydaje mi się być mało oryginalny, widziałam już takich z 15. Kojarzy mi się z Thorgalem, albo z tranem ...aha jeszcze z pralką . Bez obrazy oczywiście.  5/10

Avatar: typowo w klimatach fantasy, koleś wygląda jakby chciał powiedzieć "hej bejbe, niezła jesteś" :P  7/10

Sygnaturka: Nawet śmieszne teksty i mroczny obrazek. 9/10

User: Ma sporo postów, są dobre, użytkownik zachowuje się poprawnie i kulturalnie.

Dlaczego go lubię: Bo jego nick kojarzy mi się z komiksem, który uwielbiam

Dlaczego go nie lubię: Jak na razie to jeszcze nie wiem, bo nie było żadnej sytuacji, która dałaby mi ku temu powody.
« Ostatnia zmiana: 05 Maj 2007, 21:26:36 wysłana przez Salvinia Natans »

Offline Kozłow

• Magnat
  • Acid Rain!
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #97 dnia: 05 Maj 2007, 21:58:19 »
Salvinia Natans

Nick
Brzmi mi to jak jakaś łacińska fraza. Dosyć oryginalne muszę rzec. Rzadko widać dwuwyrazowe nicki, ale ten jest dosyć fajny. Przynajmniej coś wymyśliłaś oryginalnego, bo nadeszła plaga (nawet na tym forum) nicków typu "Marysia6478346753" lub "bezi99987". 8/10

Jakiś anioła. Taki pół dobry, pół zły (świadczą o tym czarne skrzydła). Chyab siedzi w jakimś źródle. Niezbyt mi przypadają do gustu takie avatary "prosto z fresku". 4/10

Sygna
Jeśli dobrze tłumaczę: "Hamlet powrócił. I nie jest szczęsliwy". Nie wiem co to ma oznaczać. Hamleta nie czytałem (musze zacząć :D). Ogólnie to nic specjalnego, tylko ta myśl.  3/10

User
Dużo to o tej userce nie wiem... Jest na forum chyba od dzisiaj. Postów ma 3. Jednak widać, że nie są one typowym wejściowym spamem. No i kolejna dziewczyna na TG :D (nie żebym był seksistowski, ale mało dziewczyn an TG bywa).

Za co ją lubię
Nie miałem okazji poznać, więc nie napiszę tu nic

Za co jej nie lubię
-------------------

------------------
T. Kozłow

Offline Maksous

• Myśliwy
  • Reputacja: 11
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #98 dnia: 05 Maj 2007, 22:52:06 »
Kozłow

Nick - dosyć ciekawy, nie znam jego historii ale wydaje mi się że jest śmieszny. Bez obrazy :D 10/10

Avatar - Za Leninem nie przepadam, ale łączenie białego i czarnego koloru bardzo mi się podoba. Poza tym że to jest lenin to wszystko w porządku. 7/10

Sygnaturka - podobnie jak z avatarem. Tylko bardziej kolorowa. 7/10

User - Nie wiem o nim dużo. Jednak ciekawie odpowiada na pytania zadane mu przez graczy.

Za co go lubię - nie miałem z nim żadnych sprzeczek. Nie znam go za dobrze, ale z postów widzę że jest to poczciwy gość

za co go nie lubię - nie mogę o tym nic powiedzieć.....
« Ostatnia zmiana: 06 Maj 2007, 09:55:33 wysłana przez Maksous »

Offline Xoulus

• Magnat
  • Reputacja: 3
  • Satan ;)
Oceń poprzednika
« Odpowiedź #99 dnia: 05 Maj 2007, 23:52:28 »
Nick: Jakoś ten nick do mne nie przemawia, może dla tego, że nie znam jego historii, cóż pożyjemy zobaczymy.
Avatar:Nie mam pojęcia co również przedstawia ten avatar, ale nawet pasuje do nicku tego usera.
Sygnatura: Jak już powiedziałem nie podobają mi się sygnatury sporządzone jedynie z napisów, a ten link do Bitefight całkiem wszystko niszczy, według mnie jest to najbardziej denna część tej sygnatury.
User: No cóż żadko spotykam ludzi z tak rozwiniętą historią ostrzeżeń, co niewątpliwie jest spory minusem.
Za co go lubię: Hmm, może dla tego, że nigdy nie miałem z nim żadnych problemów.
Za co go nie lubię: Niewątpliwie za to, że miał tyle warnów, ale cóż ludzie się zmieniają i nie będe nikogo oceniał powieszchownie.

Forum Tawerny Gothic

Oceń poprzednika
« Odpowiedź #99 dnia: 05 Maj 2007, 23:52:28 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18