Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Pedro
Uchiha Sasuke:
wydaje mi się ze Pyrokar wiedział że gdy Pedro zostanie magiem na bank bedzie Arcymagiem po prostu on wie więcej od nas
Uchiha Sasuke:
wydaje mi się ze Pyrokar wiedział że gdy Pedro zostanie magiem na bank bedzie Arcymagiem po prostu on wie więcej od nas
Dariufu:
w jakim Jarkendarze ? mówimy o Gothic 2 a nie o G2NK
Pedra spotykamy w dworze Irdorath
Morgoth145:
Mie samo zniknięcie Pedra nie dziwi, ponieważ można się dowiedzieć że został opętany (prawdopodobnie przez Poszukiwaczy). Ale chce się dowiedzieć jak NOWICJUSZ może zostać ARCYMAGIEM OGNIE nie będąc MAGIEM. Bo chyba nie za zasługi, jak stoji przez cały dzień przed klasztorem i wita gości.
Pozdrawiam
Airyx:
Po prostu błąd w tłumaczeniu. Taa, jasne, fajnie by było móc skoczyc od razu z rangi nowicjusza do arcymaga ognia. Choćby Pedro był nie wiem jak utalentowany, to zasady są zasadami i kto jak kto, ale Pyrokar i Najwyższa Rada ich przestrzegają. To nie mogłoby się wydarzyć, nawet gdyby Pedro był kimś w rodzaju Wybrańca (którym przecież jest Bezimienny)-w co śmiem wątpić, ponieważ zbyt łatwo dał się opetać sługusom Beliara, liczył może na wielką nagrodę, a dostał w zamian wakacje na wyspie Irdorath i długie godziny miłych pogawędek z pułkownikiem orków.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej