Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Pedro

<< < (4/6) > >>

Dementor:
No ciekawy temat. Pedro nawet w gildii ma nowicjusz, jego ścieżka tewż określa nowicjusza(chodzi mi o id), ale może jednak był magiem? Ja też wiele razy myślałem nad tym, ale jakoś nie zawracało mi to głowy. ALe co tam-może to błąd twórców, błąd Pyrokara, albo Pedra  

Dingers:
Moim Zdanie To Jest Tak Ze On Mial Byc Wybrany Do Proby Ognia Tylko Ze Jakby W Nastepnej Probie Nie Tej Co My Mielismy Tylko Ze Wczesniej Poszukiwacze Go Opetali

bolek3007:
              Jak to możliwe żeby być nowicjuszem i od razu być kandydatem na ARCY MAGA .

Moim zdaniem to chyba błąd gry bo Pyrokar nie mówi nic o kandydacie na maga ognia Pedro i do tego przed klasztorem ma ubranie nowicjusza. znajdujesz go w dworze idorath to nadal ma ubranie nowicjusza...

Ciekawy temat !!
                                                  Dobrze , że go poruszył .
                                              ...oby więcej takich tematów.

Laki13:
Tak, ale on był bardzo dobrym nowicjuszem, sumiennym, obowiązkowym, pomocnym no i był bardzo długo w klasztorze i dlatego mógł zostać Arcymagiem Ognia. Wydaje mi się, że gdyby nie ukradł Oka Innosa to zostałby tym Arcymagiem już w III rozdziale.

Ukulele:
Wy chyba nie czytacie co inni piszą. Ja się zgadzam z Airyxem że to po prostu błąd w tłumaczeniu i tyle. A tak bagatela to bezi trochę też szybko (dużo za szybko) zostaje arcymagiem bo już w 4 rozdziale a powinien moim zdaniem dopiero jak płynie do Irdorath.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej