Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona gildia NK
Mc:
No według mnie każda z tych gildi ma swoje plusy i minusy.
Bandyci:
+jest ich dużo.
+mają ustaloną swoją hierarchie i reguły.
-nie są zgrani.
-obóz w niezbyt przyjemnym miejscu.
Piraci:
+fajny obóz i klimat w nim.
+są zgrani.
-mała liczebność.
-leniwi.
Wodny Krąg:
+działają w ukryciu.
+nie wiadomo ilu ich jest.
-brak zgrania.
-mało wiedzą o sobie na wzajem.
Ale ja osobiście polubiłem wszystkie gildie tak samo, a zagłosowałem na łapu capu i trafiłem w wodny krąg. :)
Enzo:
Ja najbardziej lubię piratów. Za co? Po prostu : podoba mi się, że nie są tacy jak bandyci tzn. wezmą coś, a nie zapłacą. Piraci są w miarę uczciwi, ale każdy wie z czego tak naprawdę słyną.
600 post na TG!!!
Robben:
Piraci są najlepsi. W świetnym miejscu mają obóz (plaża, morze, kanion), w którym aż chce się przebywać :) i są oni jak najbardziej w porządku (Greg, to jedna z moich ulubionych postaci).
Bandyci, to same cwaniaczki, oszuści i mordercy (Krukiem i Bloodwynem, to aż mi się rzygać chce), więc dlatego ich nienawidzę, chociaż ich obóz nawet mi się podoba. Wodny Krąg też jest fajną gildią, bo jest dość ciekawa, ale ja jednak wolę piratów ;D.
L@res:
Moim zdaniem najlepszą gildią w GII NK są piraci ponieważ :
- Mają fajny obóz
- Są zgrani
user no. 11627:
Najbardziej lubię piratów. Dlaczego? Mają fajny obóz, który jest położony w ciekawym miejscu (plaża, morze), są do nas dość dobrze nastawieni i przy tym są dobrymi wojownikami. Wodny Krąg też mi się podoba jednak nie aż tak bardzo, może dlatego że nie mają swojej siedziby... Za to najbardziej nie lubię Bandytów, takie cwaniaczki gdzie każdy myśli tylko o sobie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej