Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona gildia NK

<< < (4/9) > >>

Niro:
Wsumie to i tak trzeba się dołączyć do tych trzech gildii, jeśli chce się przejść NK. Według mnie najlepsi są bandyci, gdyż tam są nasi staży kumple jak Fisk, Huno, Snaff i Fortuno. Fajnie są u nich misje, jeśli nie przechodzi się sposobem wyżynania. Poza tym można w ich obozie zabić Bloodwyna za te '10 bryłek rudy' (a propos, szkoda, że przy jego ciele ich nie było). Z Krukiem i wcześniej wspomnianym można wejść w niezłą grę słowną. Obaj pod koniec rozmowy są raczej przestraszeni. Oprócz tego głowa Bloodwyna jest fajnym 'trofeum myśliwskim'. Do tego jeszcze kopalnia złota - fajnie tak pójść sobie do tego gniazda pełzaczy i pozbierać trochę tego złota...

aleks194:
Glosowalem na Wodny krąg z powodu na ich magie i szaty są całkiem fAJne, lae to ich spotkałem jako pierwszych w jarkandarze i przy ooazji powiedzieli mi jak przekalibrować Szpon Beliara na mnie

Kapi Pogromca:
Jak dla mnie najlepszą gildią są piraci. Jest u nich kilka fajnych zadań i widac u nich organizację, a nie to co u bandytów. Zabijesz szefa i jesteś szefem. Podobają mi się też ich zbroje ponieważ są ... orginalne. Wodny krąg jest też bardzo fajny, ale to nie to samo co piraci. Magowie są bardzo wyniośli, a piraci nie za co ich lubię. Nie musisz byc alfą i megą żeby do nich wstąpic.

Mistrz Yamana:
Oczywiście że piraci! Oto dla czego:
1. Mają gościa od trunków.
2. Można tam robić co się chce.
3. Są tam fajne domki ( Np. dom Skipa, bo i tak nic nie robi w nim we dnie, tak samo jak greg i ten  połowie na stawie ).
4. Blisko jest kanion i zwierzyna.
5. Jest ładny widok na morze.
6. Za chatką Skipa jest plac do łowienia ryb ( No można się tam "bawić" w rybaka, np ja czyszczę sieci i porozrzucałem tam kilka ryb)
7. Są u nich fajne misję.
To ważniejsze powody, dlaczego lubię ich najbardziej i dlaczego się u nich przyjmuję.
Ale nie rozumiem po co pytanie u kogo chcecie być w gildi? Przecierz żeby przejść przez portal trzeba być w wodnym kręgu, żeby dostać zbroję bandytów trzeba się zatrudnić u piratów, a jak się założy bandycką jest się bandytą i trzeba być bandytą.

Julian:
Najlepsi oczywiscie są piraci lubiący Rum i pijący Grog.Jest Samuel ,jest fajny koleś Skip.Są samo wystarczalni.I OCZYWIÂŚCIE JEST GROG.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej