Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona gildia NK
Magoospl:
Jaka jest wasza ulubiona gildia w nocy kruka???
Do wyboru:
Piraci lubiący rum ;).
Bandyci.
Wodny krąg (oni są wszędzie ;). )
Zapraszam do sondażu
piotr271992:
Zagłosowałem na wodny krąg jakoś zawsze mnie do mich ciągnie i jestem z nimi w każdej części gry.
Lubie ich magie i szaty. Jak przechodziłem 2 raz gry to przyłączyłem się do piratów już mi się tak nie podobało
Daedagor:
Witajcie. Chyba zapomniałeś o Budowniczych. Ale to nic bo pewnie bym zagłosował na Budowniczych Jarkendaru ale to nic. A i zapomniałeś o Magach Wody. Ale w tym przypadku zagłosuje na...
Wodny Krąg. A dlaczego? Bo tam są nasi przyjaciele i ci Lares troche pomaga jak należych to Wodnego Kręgu.
Pozdro
_Snopek_:
A ja zagłosowałem na piratów gdyż moim zdaniem jest to bardzo wesoła gromadka i doskonale się prezentują w świecie gry godnie reprezentując swoją profesje. Poza tym dostajemy od nich wiele ciekawych misji które zawsze z wielką chęcią przechodzę grając w Noc Kruka. Dodatkowo na plus mogę dodać dużą ilość skarbów która znajdujemy na plaży, w obozie, oraz zakopane w przeróżnych miejscach, oprócz kosztowności szybki śledź czyli niebywale przydatna miksturka i na koniec dużo doświadczenia.
Wrath:
Ja zagłosowałem na wodny krąg no bo członkowie wodnego kręgu pomagają nam dostać się do górnego miasta
mają fajną zbroje no i niektórzy to nasi starzy kumple chcą też zabić Kruka to kolejny plus dla wodnego kręgu.
No co do reszty zastanawiałem się nad piratami ale po zastanowieniu się nad tym doszedłem do wniosku że oni mają mniej ciekawe misję.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej