Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona gildia NK
Bartek966:
Mi najbardziej się podoba wodny krąg. Mają ładne zbroje, są przyjaciółmi magów wody których zawsze lubiłem i są najbardziej tajemna gildią. To oni pierwsi (nie licząc MW) wiedzieli o jarkendarze ( mojej ulubionej krainie).
--- Cytat: Skarpetus w 13 Sierpień 2009, 11:44:28 ---Ja najbardziej lubie piratów mają fajne zbroje i mieszkają na fajnej plaży gdzie jest fajny klimacik.Bandyci też są fajni i też mają fajne zbroje(chyba jeszcze fajniejsze niż piraci). Wodny krąg nie jest za fajny bo jest tylko jedna zbroja i jako broń dostaje się jakąś pike.
--- Koniec cytatu ---
Skarpetus ile można używać słowa FAJNE!! Zbyt częste używanie tego słowa znaczy o nieznajomości języka i braku umiejętności go wykorzystania. Polecam przestań używac słowa fajnie, bo mi się niedobrze robi
Rikka Malkain:
Wodny krąg, ponieważ dowodzą nimi magowie wody, którzy (oprócz Miltena i Xardasa) są jedynymi w miarę spoko magami, poza tym wodny krąg jest tajną organizacją i wiedzą prawie o wszystkim i są prawie wszędzie, a o nich nie wie prawie nikt więc mają bardzo mało wrogów.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej