Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona gildia NK

<< < (6/9) > >>

Eregrin:
Moją ulubioną gildią są Bandyci. Piraci są nudni, bo mają mało zadań i nie panuje tam piracki klimat. No chyba, że w Piratenlaben. ;) Jeśli chodzi o Wodny Krąg, to Magowie Wody przesadzają z tym Adanosem. Organizacja tka tajemnicza, że aż nudna. A bandyci? Na bagnie można poczuć taki klimat, zadania, które nam zlecają są interesujące, jest tam kopalnia złota i bardzo dużo jest tam bandytów. właśnie dlatego, bandyci są najlepsi, ponieważ nie ma tam nudy i jest klimat.

Anv:
Ja zagłosowałem na wodny krąg. Podoba mi sie że działaj w ukryciu i nikomu o sobie nie mówią. Myślałem także nad Piratami ale Lares i spółka z.o.o wygrali

Reyden:
Moją ulubioną gildią są piraci bo są dobrze zorganizowani i mili.

Foltest:
Ja wybrałem Wodny Krąg, ponieważ nie unoszą się tak jak paladyni. Pomagają ludziom w różnych sprawach. Mają swoje kontakty i są "sługami Addanosa", Działają w ukryciu i nie są pyszni. Piraci są nudni, mają mało zadań, no i są przestępcami, a takich nie lubię. Bandyci jak to bandyci, brudni, chciwi, potrafią Cię zabić za kilka sztuk złota...

Grad:
Ja wybralem piratow tak jakos u nich fajnie jest i czasami mozna zawalczyc z kilkoma bandytami

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej