Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Film na podstawie G1?

<< < (7/10) > >>

Diego_Zabrze:
Ja też go ściągnołem/ściągnąłem:P Ale niestety nie mogę wam opowiedzieć bo mi nie działa:( Jakim programem go otwierasz??

--- Cytuj ---Ale niestety nie mogę wam opowiedzieć
--- Koniec cytatu ---

Lol? A kto chce, byś opowiadał? Jak ktoś chce, to niech go sobie ściągnie, lub zobaczy pokazik promocyjny, do którego Thoro dał link.
Dodatkowo posty tego typu są uważane przez moderatorów za spam. - [Boba Fett]

Rolox:

--- Cytuj ---Ja też go ściągnołem/ściągnąłem:P Ale niestety nie mogę wam opowiedzieć bo mi nie działa:( Jakim programem go otwierasz??
--- Koniec cytatu ---

program: real player

Jak wyżej. Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie słowne (radzę adminom zrobić widoczniejsze to PW, bo denerwujące się robi ciągłe przypominanie o nim). - [Boba Fett]

Garret:
Słuchajcie. Ja zassałem dzisiaj filmik. Rozpoczynam pisanie polskiego scenariusz na własną ręke, aczkolwiek bardzo przydałaby mi się pomoc ( jestem nawet dobry z niemca), , i jeśli takowa powstanie, to chętnie wejde w jej skład. Od razu informujcie o wszystkich postępach. Każdego zainteresowanego zapraszam pod numer gg 7767087, piszcie nawet jak niedostępny, czsami bywam niewidoczny. Proszę o kontakt, i posty w związku z powstawaniem ekipy. Podejrzewam że przez weeken jeśli nigdzie nie pojade, ustale napisy tak do pierwszych 20-25,30 minut.

Z poważaniem
Garret

Jeśli ktoś zna lub posiaba program pozwalający odtwarzać pliki dzwiękowe vdf z gothica proszę o podanie linku, lub wysłanie na e-mail. Z góry dzięki.

Sir_William:

--- Cytuj ---Lol?
--- Koniec cytatu ---
Panie Boba Fett. Czy chociaż pan wie co oznacza słowo LOL? Jest to w takim powszechnym użyciu jednak tylko grastka ludzi wie co to znaczy (Jezeli nie prosił bym o nie używanie togo!). To tyle na Off Topic.

Dawno już spekulowano nad tym, że będzie film stworzony na podstawie Gothic'a. Tak samo było z rzekomym filmem "Max Payne - The Movie" i co? Nic... Osobiście uważam, że niema co się napalać tak na produkcję Gothic'a... Chociaż jeżeli miałbym wybierać aktorów to na miejsce bohatera z gry dałbym:
- Bezimienny: Brat Pitt
- Xardas: Antony Hopkins
- Gorn: Denzel Washington
- Milten: Andrey Brody

Pozdrawiam,
Sir William

Po primo: Wiem co oznacza słowo ,,lol". 4 lata temu się o to spytałem pewnego kolegę, który na pewno wie co to znaczy, panie William, w końcu on ma kompuer i internet od dość dawna, a z takimi słówkami (i nie tylko z takimi) spotykał się już wtedy na pewno nie raz.
Po secudno: Jezu, ludzie. Tu nie chodzi o kinową produkcję tylko o film na silniku gry.   Który w dodatku już od dawna jest możliwy do ściągnięcia. Proszę, nie róbcie off topa.
[Boba Fett]

Khaleb:
Szczerze mowiac sciagnalem "Gothic der film" ale nie sprawil mi zadniej przyjemnosci poniewaz jak juz pisaliscie byl w jezyku niemieckim.Ale skoro ten film zrobiony jest z niemieckiej wersji gry to dlaczego jakas utalentowana grupa ludzi nie posklada owego filmu z polskiej.:) Tylko do tego potrzeba checi, umiejetnosci i moze pieniedzy... pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej