Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Film na podstawie G1?
Laress:
Do końca nie wierze że powstanie taki film !
po 1 - to plotka
po 2 - kto by sie na to odważył ?
po 3 - To było by trudne przenieść fabułe gothica na film
jednak gdyby taki film powstal, obejżałbym se go
Boba Fett:
--- Cytuj ---Do końca nie wierze że powstanie taki film !
po 1 - to plotka
po 2 - kto by sie na to odważył ?
po 3 - To było by trudne przenieść fabułe gothica na film
jednak gdyby taki film powstal, obejżałbym se go
--- Koniec cytatu ---
I tu jest pokazany przykład, jak user patrzy tylko na nazwę tematu, a w ogóle nie czyta postów innych ludzi.
Słowem: nie ma to jak nabicie posta, za przeproszeniem.
--- Cytuj ---Możliwe są dwie wersja do ściągnięcia mała-600MB i duża-900MB. Film trwa około 2h i naprawdę warto go obejrzeć.
Download
--- Koniec cytatu ---
Dobrze by było dla Ciebie, jakbyś w przyszłości zmienił swoje zachowanie w stosunku czytania tematów i postów w nim, bo teraz dałeś plamę na całego.
Thoro:
Może ktoś z Was zna język Niemiecki, na poziomie dostatecznym aby choć trochę zrozumieć zarys filmu? Ciekawe to w ogóle, czy całość wygląda jak demko z przechodzenia gry, czyli misje typu przynieś to, zabij go, wracaj?
Zastanawiająca jest fabuła. Mam nadzieję, że została uzupełniona o pomysły samych autorów, a to co ujrzymy w filmie to jednak coś więcej niż tylko czysta akcja oparta na wykonywaniu zadań i podróży po kolonii.
Isentor:
Więc wyjaśnię to i owo tym którzy go jeszcze nie oglądali...
Jest to zwyczajnie nagrane przejście gry z bonusowymi dialogami oraz z efektowną kamerą. Bezi najpierw zostaje przyjęty do SO a następnie do NO...pozostałe rzeczy przeprowadzane są identycznie jak w grze z pominięciem kilku szczegółów...całkowicie zamieszczono jedynie zdobywanie kamieni ogniskujących...efektownie wygląda ostateczna walka ze śniącym w której to wszyscy przyjaciele beziego ruszają nam do pomocy.
Większość dialogów można w prosty sposób przetłumaczyć gdyż identyczne występują w zwykłej grze...jedynym problemem będą bonusowe dialogi.
Thoro:
Moim łamanym niemieckim na forum Wogu, wyczytałem że wersja angielska jest w przygotowaniu i przy "dobrej pogodzie" powinna się ukazać, najwcześniej za kilka miesięcy.
Ponadto, obejrzałem film po raz kolejny na wyrywki. Niestety z niemieckiego bełkotu zrozumiałem mało. Całość, prezentuje się ciekawie.
Dla zainteresowanych przedstawiam trailer z filmu, który pełni funkcję promocyjną: http://www.youtube.com/watch?v=E15OGj7GMSQ
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej