Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Film na podstawie G1?
tH.:
Jak zapewne wiecie od pewnego czasu po necie krążą pogłoski o planach powstania filmu o pierwszej części sagi pier Gothic. Pierw była mowa o filmie "Gothic The Magic Barier", jednak po pewnym czasie okazało się, że to tylko plotka. Po pewnym czasie znów zrobiło się głośno o planach dotyczących filmu tym razem "Gothic The Movie". Z tego co wiemy cały film ma być oparty o engine gry wiec bardzo możliwe, że będzie w pełni darmowy, niemniej jednak to już nie to samo co profesjonalnie wykonany film ze sporą obstawą dobrych aktorów. Dotychczas udostępniono dwa dema ukazujące wygląd filmu. Drugi zwiastun dostępny jest pod tym linkiem: http://rapidshare.de/files/17048022/Goth-_...review.wmv.html
Ps: Również słyszałem o nazwie "Gothic Der Film"
Isentor:
Gothic the movie i Gothic der Film to jedna i ta sama nazwa w 2 językach :P
Pisałem kiedyś o tym filmie newsa więc widziałem zwiastuny. E tam jak dla mnie nie musi być grany przez prawdziwych aktorów, mi wystarczą postacie w gry. Z tego co widziałem na trailerach film zapowiada się ciekawie. Dobrze dobrana muzyczka + świetnie zagrane i wyreżyserowane sceny dają mu duże szanse na powodzenie.
Terranik:
Zapowiedz nawet fajna :) Cóż, ja bym wolał film z normalna obsadą aktorów :), ale taki film tez może być fajny, mam nadzieje, że film jednak powstanie B)
Deft:
Film słyszałem będzie napewno fajny lecz szkoda że będzie oparty na tej samej fablue co gra fajnie by było gdyby miał co innego zupełnie inny świat. Myśle że dobrze że nie jest grany przez prawdziwych aktorów bo wyobrażacie sobie np. cezarego pazure w roli gorna.
Kristo:
Wg. mnie wszystkie filmy czy to o postaciach z komiksu czy też z gier to po prostu klapa. Gra aktorów kiepska, fabuła jeszcze gorsza po prostu nie chce się zwykle nawet tego oglądać( nie wiem czy wszystkie, ale większość adaptacji widziałem i nie wypadły za dobrze w moim mniemaniu ). A to może nie robi furory zbytniej i pewnie nie będzie wielu ludzi, którzy to zobaczy( głownie przez barierę językową; ach ten niemiecki :P ), ale to nie zmienia faktu, że to bardzo ciekawe i życzę powodzenia im w tym projekcie. Mam również nadzieję, że będziecie nas informować o tym, że filmie ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej