Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Film na podstawie G1?

<< < (8/10) > >>

Ciern:
Z jednej strony jestem za powstaniem filmu lecz z drugiej przeciw. Jestem wielkim fanem gothica więc ucieszył by mnie fakt powstania filmu, zobaczenia wszystkich misji wykonywanych przez aktora. Z drugiej strony bałbym się baardzo o to że ten film będzie beznadziejnie zrobiony i że cała moja nadzieja na świetną ekranizację mistrzowsko zrobionej gry padnie.

Lol. Przecież film już powstał, a ty mówisz, jakby go nie było. Czytajcie ze zrozumieniem i nie piszcie głupot. [Arthas]

Syriusz23:
Sądzę że film Gothic nie byłby dobrym pomysłem. ÂŻeby w filmie ująć wszystkie aspekty gry, trzeba by było mieć ok. 20 godzin. W filmie odpuszczą to, co w grze było ważne, o ile nie najważniejsze, czyli misje poboczne. Sądzę że taki film zszargał by dobre imię Gothic'a. Takie jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam :)

Ludzie! Umiecie czytać? Po ch***rę powtarzacie to, co już zostało powiedziane? ÂŻeby było dla wszystkich jasne - film o Gothicu już powstał, więc czy jest jakiś sens w powyższym poście? W końcu stracę cierpliwość i skończy się moja pobłażliwość i litość. Może trochę przesadzam, ale jak tu się nie zdenerwować... [Arthas]

Nefarius:
Ja sądzę, że "Gothic - Der Film" jest zrobiony dobrze, niejest to jakieś cudo, ale lepiej z gry by chyba nieszło zrobić, przynjamniej tak mi się wydaje. Jedyną żeczą, która mnie w tym filmie wkurza to to, że gadają po niemiecku (nielubie tego jęczenia), niema jeszcze napisów ani nic, cuż trudno... No ale łatwo sie domyślić co osoby mówią jeżeli przechodziło się gre sporo roazy. Jak by film miał powstać z prawdziwymi aktorami, podobny do tego zrobionego z gry mógł by być bardzo dobry.
Pozdrawiam

Conan Barbarzynca:
heh ja myslalem ze jakis prawdziwy film :( Bezimiennego mogl by grac Mel Gibson (dorobiloby mu sie brode i wasy)...

Zacznij w końcu pisać poprawnie i stosować zasady intepunkcji, ortografii itd. Poza tym to, co napisałeś zwie się spamem, więc radzę się poprawić. [Arthas]

Ksardax:
Z calym szacunkiem Conan, ale "On" zdubbingowany raczej by mi sie nie podobal w roli Bezimiennego. Ktos mlodszy i to zdecydowanie by tu bardziej pasowal. Zauwaz, ze ciezko jest dobrac kogos do takiej roli, ale napewno nie "y/w", ktory juz na dzien dzisiejszy ciezszego miecza by nie utrzymal, ani ewolucji porzadniejszych by nie zrobil. Nie zapominaj ze GoThiC jest w trojce RPG wszechczasow, a to zobowiazuje!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej