Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Film na podstawie G1?
Eric:
Jest już jakiś dubbing? Co do filmu to naprawdę dobry. Jednym z moich ulubionych momentów był unik beziego przed ciosem Kirga. Fajny był też moment kiedy bezi ukradł kuszę Szakala, a potem patrząc przez zamek zobaczył Bullita przyznaję, że fajnie wyglądało jak bezi kopnął drzwi, a Bullit od nich oberwał. Podobała mi się również walka z nowicjuszami w świątyni śniącego. Aha i jeszcze fajny był ten kopacz-pijak ach jak on się wywalił! :) To jeden z najfajniejszych filmów jakie oglądałem :)
Galeria_Ciastek:
Taki film mógł by byc ciekawy! Prawdobodobnie może byc na miare Władcy Pierścieni! Fabuła dosyc ciekawa, świat ciekawy, potwory itp. Jak już owy film powstanie napewno będzie bił rekordy oglądalności, ponieważ Gothic ma wielu fanów. Taka jest moja opinia.
bemol05:
Fajnie by było gdyby powstał film, ale taki prawdziwy, z aktorami. Jeśli ktoś się za to zabierze, to musi to wykonać solidnie, żeby podobało się fanom. Byłby też materiał na kontynuację. Co do wyboru obozu, to Bezi powinien pracować dla wszystkich jednocześnie.
Respev:
Temat zamykam, bo ktoś tu sobie pomylił film na kręcony programem Fraps z filmem pełnometrażowym rodem z Hollywood. Nie będziecie wprowadzać pozostałych użytkowników w błąd.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej