Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Film na podstawie G1?

<< < (5/10) > >>

Isentor:

--- Cytat: masiq ---No i mineło parę miesięcy od zapowiedzi filmu a jak go nie bylo tak nie ma :(
Czy ktoś posiada może najnowsze informacje co do tego :P

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście, kilka dni temu film został oficjalnie opublikowany...fanfary...ta chwila wreście nastała. Niestety dostępny jest jedynie w wersji niemieckiej może któryś polak zechce napisać podpisy do filmu.  

Możliwe są dwie wersja do ściągnięcia mała-600MB i duża-900MB. Film trwa około 2h i naprawdę warto go obejrzeć.

Download

masiq:
Film ciekawy lecz... bez polskich napisów to nie to samo. Film jesli sie nie zna niemieckiego wyglada jak olbrzymi trailer. Coz tylko czekac az komus zechce sie napisac napisy :D

Anaconda:
Ja poczekam na ściągnięcie filmu do momentuw  którym będą polskie, lub chociaż angielskie napisy. Wcześniej nie ma sensu, bo nie zrozumiem nic z filmu :D

Arthas:
Podobnie jak Anaconda, w chwili obecnej nie mam zamiaru oglądać/ściągać owego filmu, gdyż jest on po niemiecku, któregoż to języka nie znam zupełnie i nie byłbym w stanie zrozumieć jednego zdania z tej produkcji. Miejmy nadzieję, że już w krótce będziemy się cieszyć w filmie z polskich napisaów, bądź przynajmniej z angielskich. Chętnie obejżałbym już w tej chwili Gothic Der Film, lecz muszę cierpliwie czekać...

Thoro:
Powstanie, choćby angielskich napisów to zapewne kwestia czasu. Gdy takowe powstaną, można się spodziewać tłumaczenia na język Polski. Choćby z naszej strony...

Puki/Póki co film ściągnęłem z ciekawości a całość obejrzałem pobieżnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej