Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Film na podstawie G1?
tH.:
--- Cytuj --- Ciekaw jestem, jakby to wszystko wyglądało, jak stworzony byłby świat, w którym obozie były Bezimenny - bo raczej 3 wersji nie zrobią :P
--- Koniec cytatu ---
Czemu? Przecież można powiedzieć, że bohater dołączył do wszystkich obozów sporadycznie. Ludzie Gomeza (Magowie?) wysłali go do Magów Wody w Nowym Obozie, a ten wykonując dla nich zadania zaczął się powoli wkręcać po czym oni uznali że przyda się im ktoś taki jak on, więc Bezimienny dostawał kolejne zadania przez co był nieświadomie manipulowany i wkręcany w szeregi Nowego Obozu. Po pewnym czasie, gdy ktoś doniósł o bliskiej współpracy Bezimiennego z ludźmi z NO, wszystko się zaczęło tak więc nie można powiedzieć że bohater dołączył do wszystkich obozów całkowicie świadomie.
Podobnie było z bractwem...
--- Cytuj ---Cieszy mnie, że w filmie nie ujrzymy prawdziwych aktorów - myślę, że byłaby to klapa i nie wypaliłby ten pomysł.
--- Koniec cytatu ---
Wg. mnie profesjonalna ekranizacja nie jest niczym złym. Rzeczą oczywistą jest, że film nie będzie przebiegał tak jak gra ze wszystkimi szczegółami. To by było strasznie nudne. Fabuła by została ubarwiona o ciekawe wątki i by było dobrze. Gothic ma dobrą fabułę, która nadaje się na książkę czy nawet film.
--- Cytuj ---Astral mnie rozwalił xD Chuck w roli beziego :P dlaczego ty obrażasz bezimiennego
--- Koniec cytatu ---
Nie zapominajmy, że Bezimienny jest istotą fikcyjną więc nie wiem jak mógłby zostać obrażony. Poza tym kompletnie nie rozumiem Twoich uwag odnośnie Chucka Norrisa. Od dawna uważam i nadal będę uważał, że jest on świetnym aktorem ponadto bardzo podobnym do Bezimiennego bohatera. Porównaj sobie teksturę twarzy Bezimiennego ze zdjęciem Chucka Norrisa a zauważysz wielkie podobieństwo.
Salvatore:
Hmmm.... mogłobybyć ciekawie. Film z Gothica. Ale lepiej żeby było animowane? Czemu? Po prostu wole jak do gier czy do komiksów filmy są animowane chociaż np. X-Meni byli animowani a później dorobili fabularną wersje i wyszło im to super.
Jeżli graliby aktorzy to musiały by być inne wątki, questy, sprawy z życia itp. (np. bezi się zakochał )Z animowanym też lepiej żeby był nowe wątki itp. no bo co to by było ? Jak ktoś przeszedł Gothica to by go strrrrrasznie wynudziło a jak nie to miałby solucje video
Pozdrawiam Salvatore
Drek'thar:
Cos mi sie wydaje ze ta plotka do konca zostanie plotka i film nie powstanie. Jesli mialbybyc to czemu nie, zchecia obejrze dzielo lecz musialoby byc naprawde warte uwagi.
Insiderth:
Dla mnie nie musi on być wart uwagi ponieważ ja uwielbiam te filmiki oglądać i dla tego zrobiłem sobie kolekcje filmów. Mam ich już okoo 30. TAre dni temu zacząłem robić galerie ze zdjęciami i mam już w niej ponad 150 zdjęć z różnych Gothic'ów(G1, G2, G2 NK, G3). Może kiedyś w przyszłości przdadzą mi się do czegoś. A co do filmu nie zależy mi czy zagrają w nim prawdziwi aktorzy. A szczerze powiedziawszy to wolałbym nawet bohaterów z Gothic'a.
masiq:
No i mineło parę miesięcy od zapowiedzi filmu a jak go nie bylo tak nie ma :(
Czy ktoś posiada może najnowsze informacje co do tego :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej