Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Film na podstawie G1?

<< < (3/10) > >>

Astral:
heh taki film to byłby dobry pomysł...tylko w którym obozie byłby Bezimienny ?   przecież nie zrobią 3 filmów z 3 obozami  <_< a aktorzy nie muszą grać. mogły by być postacie chociaż z aktorami byłby pewnie lepszy. heh wyobraźcie sobi Chucka Norrisa w roli bezimiennego  

Arthas:
Pomysł świetny, ale gorzej z wykonaniem. Film byłby z pewnością dobry i wybrałbym się an niego z wielką chęcią i zainteresowaniem, jednak twórcy i przyszły reżyser musieliby mieć jakąś koncepcję i wiele pomysłów, które później ujżałyby światło dzienne w filmie. Cieszy mnie, że w filmie nie ujżymy prawdziwych aktorów - myślę, że byłoby to złw posunięcie i nie wypaliłoby. Ciekaw jestem, jakby to wszystko wyglądao, jak stworzony byłby świat, w którym obozie byłby Bezimenny - bo raczej 3 wersji nie zrobią :P, jak potoczyłaby się akcja i fabuła itd. Odnośnie filmu, pewnie szybko byśmy go nie zobaczyli i wymagałby opracowania, dopracowania, stworzenia wielu rzeczy i zajęło/zajmnie to bardzo dużo czasu, ale wolę poczekać i być zadowolonym, niż się  póżniej zawieść.

Robin:
Astral mnie rozwalił xD Chuck w rozi beziego :P dlaczego ty obrażasz bezimiennego  . A tak na temat to fajnie by było zobaczyć film gothic ale racja w jakim obozie był by bezi? Jeżeli by kręcili jedynkę to może będzie w starym bo więcej siedzieje... wywalenie w IV rozdziale i wogole... a w dwcje to nie wiem. Ale mam nadzieje że film będze git xD.

Isentor:

--- Cytat: Robin ---Astral mnie rozwalił xD Chuck w rozi beziego :P dlaczego ty obrażasz bezimiennego ras.gif . A tak na temat to fajnie by było zobaczyć film gothic ale racja w jakim obozie był by bezi? Jeżeli by kręcili jedynkę to może będzie w starym bo więcej siedzieje... wywalenie w IV rozdziale i wogole... a w dwcje to nie wiem. Ale mam nadzieje że film będze git xD.

--- Koniec cytatu ---

Ne wiem jak to wreszcie zostanie wydane...może dla 3 profesji osobno. Ale w obecnie dostępnych materiałach widać, że bezi należy do nowego obozu.

Serpentes:
Na film Gothica z aktorami nikt by nie poszedł, bo tam są tylko cztery laski.... ehehe... A tak na serio, to ja bym na ten film chętnie poszedł i to nie raz (na Zemście Sithów byłem 3 razy- raz sam, raz z bratem, raz z kumplem). Wątpię jednak, by jakość tego filmu była szczególnie dobra. żaden film oparty na grze, łącznie z Residentem i Doomem były raczej cienkie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej