Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Na zachodzie bez zmian II - Wschodni Wiatr

<< < (68/82) > >>

Silion aep Mor:
//Kaziu, jak ty masz Kaziówkę to i Kami mogła mieć wódkę... Tak myślę.

- Będzie nam bardzo miło Ugu... Bo nie ważne troll czy krasnolud, ważne by był dobry i działał we wspólnej sprawie. - mówił dolewając jeszcze wódki do wiadra trolla.
- W ogóle... Spuścimy taki łomot tym złym że pomścimy twoją śnieżkę, pożałują że z nami i Tobą zadarli... - mówił biorąc kolejnego łyka.
Pogłaskał małe kociątko po łebku i uśmiechnął się. - Urocze. Odnajdzie się w moim domu, na pewno.

Kazmir MacBrewmann:
//Ale ja mam ją w kp. Sam pędziłem nawet

- Tak, ale na nas już pora. Do zobaczenia Ug.
- Bywajcie zatem.
Drużyna pożegnała się z trollem i ruszyła w dalszą drogę.
- No... musze przyznać że macie rękę do trolli. Pochwalił Siliona i siostrę.

Silion aep Mor:
- To raczej zasługa Kami jakby nie patrzeć. To ona zrobiła tu najwięcej. - rzekł idąc z kotem w objęciach.

Kazmir MacBrewmann:
- No. Jeszcze kawał drogi... Kurwa, co za idiota buduje zamek nad morzem bez przystani? Dawno byśmy tam byli już... Zamarudził. Szli i szli. Aż jakieś trzy dni drogi później - z postojami - dotarli pod zamek Omas. Zbliżali sie do bramy.

[member=26861]Emerick[/member] weź nas powitaj czy co, ogólnie to chce byś odpowiadał tamtejszymi npc

Narrator:
Niestety na pytanie Kazmira związane z idiotami i przystaniami nie było odpowiedzi. Może po prostu nikt nie pomyślał, że przybędzie tutaj krasnolud-wybawca i będzie chciał wykorzystać do tego garnizon tutejszego zamku, który tak bardzo jest zajęty siedzeniem za murami Omas. Droga pewnie byłaby krótsza gdyby krasnoludki zamiast iść na piechtę, ruszyliby wierzchem. A tak wracając - stanęliście przed bramą i podziwialiście opuszczone kraty razy dwa, było cichutko, a nikogo też jeszcze nie zauważyliście. ÂŻadnych dzwonków czy czego innego nie wymyślono to trzeba skorzystać z tradycyjnych metod i krzyknąć, żeby może ktoś ruszył swój leniwy zad.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej