Tereny Valfden > Dział Wypraw

Skaliste wybrzeże - czyli jak fale buntowników rozpierdalają się o mury Ekkerund

<< < (55/74) > >>

Arya:
Spojrzała na Kharima. No tak, ale, ale... Jakoś zabrakło jej słów. Niby to dobrze..

Gordian Morii:
- No niestety, ale nogi są wyniesione tak gdzie znoszą i palą zmarłych. Raczej już ich nie przyszyjemy. - odpowiedziałem Aragornowi - Powiem tak, jeżeli nie chcecie, żeby się męczył to zwyczajnie możemy ukrócić jego cierpień. Jego wolę ostatnią słyszał chyba każdy. Niech Arya zdecyduje... - dodałem
- Jest nieprzytomny, więc nie poczuje całkowicie niczego, wystarczy przebić serce, a ciało oddamy płomieniom. Tylko trzeba szybko decydować.

Arya:
Powoli się ogarnęła i spokojniejszym głosem przemówiła: - Ja nie będę podejmować tej decyzji... To jest dla mnie za trudne. Spuściła wzrok na ziemię.

Nawaar:
Krasnolud, krzyknał. - Gordianie zajmij się nią, ja lecę za paladynem. Kharim położył dziewczynę na łóżku w namiocie medyka i pogonił wesprzeć Auriusa. Rycerz dobył tarczę i kiścień. Wtargnął na pole walki chciał być jak najbliżej paladyna, kiedy to jeden z mięsa rzucił się na niego ze sztyletami obił, oba taki jeden blokując kiścieniem a drugi tarczą. Tym razem nie czekał na ruch przeciwnika i dobywając topora trafił go między oczy, głęboka rana dała o sobie znać bandyta wykrwawił się padając na śnieg. Zakonnik dostrzegł Auriusa. - Jestem z tobą.

4001/6000x Mięso armatnie
2999/3000x Piechota

Hagnar Wildschwein:
Na przedpolu zanosiło się natomiast od radości i piosenek. Również tych, które śpiewano podczas walki. Jak można się spodziewać w okolicy pola walki jest namiot medyczny. W okolicy namiotu medycznego musi być Pavulon. W okolicy Pavulonu muszą być krasnoludy.
-Raz dupnęło, dwa dupnęło, trzeci raz rozdupcy
Raz żech słyszoł, raz żech słyszoł jako krowo mucy
Jak jo wąpierz, jak jo wąpierz po wymionie smyra
Tedy chuja, tedy chuja niech go bydle tyra.

Raz dupnęło, dwa dupnęło, trzeci raz rozdupcy...

Pieśń brzmiała. Flaszki stukały. I nawet miecze bijące o pancerze w tle były jakoś na miejscu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej