Tereny Valfden > Dział Wypraw

Skaliste wybrzeże - czyli jak fale buntowników rozpierdalają się o mury Ekkerund

<< < (46/74) > >>

Aurius:
-Nie, ale musiałem wyjść z tego całego chaosu choć na chwilę. Może ci pomóc nieco? Uczyłem się paru medycznych sztuczek.

Nawaar:
Krasnolud zauważył Auriusa. - Chcę, Ci podziękować za wyjęcie mi tego bełta z pleców. Kharim schylił głowę ku paladynowi.

Aurius:
-Nie ma sprawy. To nie było coś nadzwyczajnego. Tak jak wyciągnięcie tamtego maga. Nie wiem kto go uczył zachowania podczas bitwy, ale chyba nie przeszedł tego szkolenia za dobrze.

Nawaar:
- Masz rację dobrze, że chociaż cześć jego przyniosłem tutaj, pomimo tego że mi wygrażał wcześniej ale cóż mamy służyć ludowi choćby nie wiem jaki ma do nas stosunek. Czyż nie prawda paladynie?

Mohamed Khaled:
Ocknął się i zamrugał. Widział chyba Aragorna, Arye, i Niko. Widział jego krew. Przyssał się... Co się stało? - zapytał kończąc. Nie czuje nóg. Nie czuje! - zaczął panikować, tętno wzrosło, po czym drastycznie zmalało. Aragornie.. - zawołał swego mistrza - podejdziesz tu na chwilę? Resz..ta niech wyjd...zie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej