Autor Wątek: Twój wybór obozu  (Przeczytany 162252 razy)

Description:

Offline shakall

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Twój wybór obozu
« Odpowiedź #140 dnia: 31 Grudzień 2007, 11:07:38 »
ja lubię obóz bractwa śniącego  bo są fajne zbroje strażnika świątynnego

Offline Arhidanis

• Kret
  • *
« Odpowiedź #141 dnia: 03 Styczeń 2008, 18:50:28 »
Ja bym się przyłączył do Nowego Obozu. Dlatego że to tak naprawde jedyny obóz w którym można do czegoś dojść. Poza tym jednak wydaje mi się że jest to dość bezpieczny obóz nie to co Stary.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #141 dnia: 03 Styczeń 2008, 18:50:28 »

Offline Walar

• Magnat
  • Live together, die alone.
« Odpowiedź #142 dnia: 03 Styczeń 2008, 19:39:26 »
Ja bym się wbijał do nowego obozu. Tam miałbym szansę na rozwój. Mógłbym zostać nawet magiem, co uczyniło by mnie bardzo potężną osobą. Na pewno nie dołączył bym do starego obozu, bo nie chciałbym być waflem ani dla strażników, ani dla Gomeza, jeśli zostałbym strażnikiem. Obóz na bagnie też odpada. Nie chciałbym się przećpać i dostać downa, chodzić po całej koloni krzycząc: uwielbiajcie ÂŚniącego, bo jego jest moc i władza" czy coś w tym rodzaju

Offline Radagast

• Kret
  • *
« Odpowiedź #143 dnia: 04 Styczeń 2008, 14:42:29 »
Ja przyłączyłbym się to Starego Obozu, bo jest dobrze strzeżony, albo do Obozu Bractwa, poniewarz jest tam fajnie (mi się tam domki na drzewach podobają). Do Nowego Obozu raczej nie, bo może tam ci ktoś dać kopa w cztery litery (nie ma tam wogule reguł!)

Offline gaju2006

• Kret
  • *
« Odpowiedź #144 dnia: 15 Styczeń 2008, 08:50:00 »
Moim ulubionym obozem jest stary poniewaz znajduja się tam wszystkie postacie ktore lubie np. DIEGo
Ale ma tez i swoje wady np. taki osobnik jak wrzod . I przez ta o to osobe oboz ten traci juz jakas czesc swojego uroku.

Offline Bury

• Kret
  • *
« Odpowiedź #145 dnia: 15 Styczeń 2008, 10:31:21 »
Ja to bym dołączył do starego obozu i od razu ubiegałbym się o to żeby zostać cieniem a potem strażnikiem i magnatem,a jak bym był cieniem to bym zbierał odważnych wojowników i magów na niebezpieczną wręcz śmiertelną wyprawę po koloni żeby odwalić jakieś fajne questy,poza tym stary obóz jest chyba najlepiej zorganizowaym obozem,tak myślę...

Offline Bezimienna_

• Kret
  • *
« Odpowiedź #146 dnia: 17 Styczeń 2008, 21:48:24 »
a edytuję sobie posta, a co.. xD kobieta zmienną jest
dołączyłabym do NO, oczywiście po długim treningu, bo bezpiecznie tam nie jest. ale ogólnie pasuje mi atmosfera tego obozu, podobają mi się pancerze, ludzie też całkiem fajni. poza tym w NO można poczuć trochę wolności, jak na kolonię karną :P

Pozdrawiam,
« Ostatnia zmiana: 13 Luty 2008, 17:14:32 wysłana przez Bezimienna_ »

Offline Hadriel

• Kret
  • *
« Odpowiedź #147 dnia: 18 Styczeń 2008, 08:00:28 »
Ja ubóstwiam nowy obóz. Lubie pancerze tego obozu. A i w michę dać się nie boję. To jest super obóz.
No tylko oczywiście zanim tam pójdę to ćwiczę walkę jednorecznym orężem i trochę łukiem i potem dopiero idę.

Offline Smok Finkregh

• Kopacz
  • **
  • Yzush Ek Aulash Detr Shiqua!
« Odpowiedź #148 dnia: 20 Styczeń 2008, 20:07:57 »
Ja bym, na waszym miejscu wybrał Nowy Obóz. Powody:
Niskie ceny (tak mówi ten kolega Draxa)
Dobra magia
Trudny dostęp (dla orków,itp.)
Niezłe umiejętności
W Gothic 2 moja siedziba (w końcu jestem lodowym smokiem, nie?)

Jest tylko drobny problem:trzeba się nachodzić, ale co tam.

Offline Baś-ka

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • No justice, no peace, fuck the police!
« Odpowiedź #149 dnia: 20 Styczeń 2008, 20:35:10 »
Ja w grze i w realu zawsze bym wybrał NO. Wielka brama u góry pola ryzowe tylko do stracenia w razie ataku no a u góry forteca po za tym to górzysty teren więc nie można by było podprowadzić machin oblężniczych np. Taranu pod bramę. Po za tym jest tam pełno silnych Najemników (Torlof,Cord,Kosa,Orik,) nasz kumpel Gorn ale najlepsze jest to że jest tam Lee. W sumie zawsze w gothicu służyłem Lee po za tym napady na konwoje SO bardzo kuszą.

Offline fijolek

• Kret
  • *
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #150 dnia: 21 Styczeń 2008, 10:26:56 »
Ja bym wybrał Stary Obuz ponieważ posiada arene i jest dobrze uzbrojony dzięki stałej wymianie rudy na towar   ponadto można sobie ochrone zapewnić za rude

Offline Uchiha Sasuke

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #151 dnia: 21 Styczeń 2008, 18:51:54 »
Wybieram... Nowy Obóz jest najlepiej chroniony mają tam najlepszych wojowników w koloni jest najlepiej ulokowany w końcu wielka jaskinia z bardzo wąskim dojściem jest bezpieczniejsza od niczym nie chronionych bagien Obozu Sekty

Offline xardi

• Kret
  • *
« Odpowiedź #152 dnia: 22 Styczeń 2008, 14:54:32 »
Ja na początku zebrałbym trochę rudy,podszkoliłbym się w walce,sprawił sobie lepszy miecz i poszedł do Nowego Obozu.Unikałbym Lewusa,ale tylko na początku.Dołączyłbym do szkodników i dopiero wtedy zapier****łbym Lewusowi.Trenowałbym walkę i dołączyłbym do najemników.
Wybrałbym ten obóz ze względu na bezpieczeństwo.Fortyfikacje są tam co prawda średnie, ale są wieżyczki i zamykana brama.Poza tym są tam silni wojownicy(najemnicy) i mocni łucznicy(szkodniki),no i jest ich dużo.

Offline krassus

• Kopacz
  • **
  • na pochybel!!!
« Odpowiedź #153 dnia: 22 Styczeń 2008, 22:53:31 »
Ja wybrałbym stary obóz! Sztywne reguły zarządzenia. Silni wojownicy. Potężna twierdza. To jest to co jest potrzebne każdemu więźniowi w życiu... niebezpiecznym życiu!

Offline Fragenstein

• Kret
  • *
« Odpowiedź #154 dnia: 23 Styczeń 2008, 15:52:39 »
Stary obóz.. banda złodziei mających się za nie wiadomo kogo. Przynajmniej mają namiastkę organizacji i własną kopalnię.
Nowy obóz.. banda jeszcze gorszych złodziei ale z mniejszym uprzedzeniem do wszystkiego wokół. Brak jakiejkolwiek organizacji ale mają co prawda kopalnię (wystarczającą im na dłuższy czas).
Obóz na Bagnie.. banda oszołomów :P Jest organizacja, jest stałe źródło dochodów. Problem w tym, że nie są normalni i bez przerwy jarają trawę (co w sumie dla niektórych może też być plusem ;]).

Cienie- nie mają nic do powiedzenia, jacyś tacy nie wiadomo jacy. Diego. Nie.
Strażnicy- skorumpowana straż bez żadnych zasad. Zdecydowanie nie.
Magowie Ognia- za bardzo zapatrzeni w siebie. Milten. Może.

Szkodniki- złodzieje, bez zasad. Okradają nie tylko inne obozy ale i siebie nawzajem. Lares.. Nie.
Najemnicy- wojownicy z honorem i zasadami. Do tego Lee i Gorn- z nimi nie zginiesz. TAK
Magowie Wody- trochę nudzą ale przynajmniej nie uważają że świat obraca się wokół nich. Może.

Nowicjusze- wyzyskiwani. Parobki. Lester. Nie.
Strażnicy ÂŚwiątynni- to samo co najemnicy. Ale i tak jarają trawę i wierzą w ÂŚniącego. Angar. Raczej nie.
Guru- wyzyskujący. Zapatrzeni w siebie jak mało kto (obrażą się za to że próbujesz z nimi rozmawiać.. mamy prosty przykład co trawa robi z mózgiem ;]). ÂŚniący.. trawa.. oszołomy. Nie.

Podsumowując- Najemnicy=Nowy Obóz.
Pzdr

Offline Mściciel

• Kret
  • *
« Odpowiedź #155 dnia: 23 Styczeń 2008, 16:06:31 »
Ja osobiście jestem zwolennikiem nowego obozu bo tam nikt nie każe ci kopać rudy,możesz iść do karczmy i upić się ja beczka.Tam przynajmniej nie jestem sługą Gomeza i jakiegoś świrniętego Y'beriona.Po prostu możesz robić co ci się żywnie podoba

Ta,ale w Gothic 1 na 1 rozdziale możesz zostać najemnikiem,a w starym obizie strażnikiem w drógim rozdziale.I Lee nie chowa się przed nikim jak Gomez.

SO jest potężny bo był pierwszym obozem w koloni.A skoro jest potężny to dlaczego wolną kopalnie odbiłeś sam z gornem przecierz nas jest 2 a ich chyba z 50 to SO nie jest mocny

Ale w NO są przynajmniej jakieś atrakcje,a w SO jakie

Robar I ma racje przecierz NO ma jedzenie,a po drogie można iść na polowanie.

Pienik na arenie można się bić tylko 2 razy.A po 2 mistrzem areny jest członek NO
« Ostatnia zmiana: 23 Styczeń 2008, 16:54:01 wysłana przez Boba Fett »

Offline stefan666

• Magnat
  • Reputacja: 1328
« Odpowiedź #156 dnia: 23 Styczeń 2008, 16:10:59 »
Ja osobiście jestem zwolennikiem nowego obozu bo tam nikt nie każe ci kopać rudy,możesz iść do karczmy i upić się ja beczka.Tam przynajmniej nie jestem sługą Gomeza i jakiegoś świrniętego Y'beriona.Po prostu możesz robić co ci się żywnie podoba

Ta to weź zaatakun LEE albo wejdzi na 1 rozdziale do magów wody

Ta tylko ze Gomez nie ma panerza z 80 % z futra i jest potezny a Lee i jego zgraja to wiesz takie szczurki a stary obouz jest wiekszy od nowgo i lepszy on zyje dzieki SO bo bez SO zginool by z klodu

SO jest potężny bo był pierwszym obozem w koloni.A skoro jest potężny to dlaczego wolną kopalnie odbiłeś sam z gornem przecierz nas jest 2 a ich chyba z 50 to SO nie jest mocny

ymm Oboz bractwa teź jest nowy a jest potega a ludzie z No okradaja tych z So bez so kolonia padniee

Boze Mściciel ty kiedys grales w Gothic 1 TAM JEST ARENA TARGOWISKO MAM MOWIC DALEJ?!

Pienik na arenie można się bić tylko 2 razy.A po 2 mistrzem areny jest członek NO
POKI BEZIO się N IE PRZYLACZY DO SO a i Msciciel nie bij sobie pstow jak masz cos napisac co ma 1 zdanie to zrob edit ostatniego postu
« Ostatnia zmiana: 23 Styczeń 2008, 16:53:29 wysłana przez Boba Fett »

Offline Rhobar I

• Kret
  • *
« Odpowiedź #157 dnia: 23 Styczeń 2008, 16:38:42 »
Cytat: Pienik
ymm Oboz bractwa teź jest nowy a jest potega a ludzie z No okradaja tych z So bez so kolonia padniee

Nie padnie ani nie umrze z głodu. Po pierwsze dla tego, że Nowy obóz hoduje ryż. Po drugie dlatego, ze można nadal polowac

Ja jestem za Sektą i NO.

Offline BeoWolf

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #158 dnia: 27 Styczeń 2008, 00:20:09 »
Gdybyście byli w Starym Obozie,Strażnicy by od was żądali pieniędzy(a kopacz nie dostaje zbyt dużo pieniędzy)W Obozie na Bagnie nie ma murów-O oznacza że pod zasłoną nocy grupka węży błotnych może Cie pociachac na kawałki.Jedyny Mądry Wybór(dla mnie) To Nowy Obóz,co prawda codzieńnie by Cie okradali   ale tam można przynajmniej życ bezpiecznie.

Pozdro  Thief

Offline wrzod

• Kret
  • *
« Odpowiedź #159 dnia: 27 Styczeń 2008, 22:45:17 »
to proste : Nowy Obóz . Mogę się tam bić ze szkodnikami (co uwielbiam) , nie trzeba płacić za ochrone . Nie ma tam Wrzodów czy Shartów  i jest tam min. Buster (nauczy akrobatyki) jako jedyny w całej koloni . Ponadto darze tam wiele osób sympatią : Horacy , Pock , Rufus , Klin , Lares , Buster , Wilk , Sharky , Gorn , Torlof , Lee , Jeremiasz , Silas , Cord no i magowie są jakby sympatyczniejsi (Saturas nas nie wygania jak Corristo) jednak trzeba tam uważać na Lewusa czy Księżnego Ryż (ale to lamusy  więc na 3 poziomie spoko da się im rade . Dziękuje państwu  

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #159 dnia: 27 Styczeń 2008, 22:45:17 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18