Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Uzależnienie od Kompa

<< < (4/7) > >>

Kjamilex:
Chyba mogę powiedzieć że jestem uzależniony. Nie chodzi o to że bardzo długo przesiaduję, tylko raczej o to, że po przyjściu do domu i odrobieniu zadanka od razu siadam do kompa, to już taka jakby rutyna. W wakacje właściwie raczej siedze na polq, albo robie coś bardziej twórczego, ale zawsze z rana gram (ehh, zawsze się tłumaczę, że lubię wstawać rano...). A co do godzin, to ja myślę, że w roku szkolnym będzie z 3-4h, w wakacje... czasem 2h,  a czasem 5 i więcej.

Pozdrowionka, Kjamilex

Chabacik:
Ja się przyznaję, jestem uzależniony. Potrafię siedzieć od 13 do 6 godzin.
W roku szkolnym siedzę po 6,7 godzin w weekendy około 8 godzin, a jak mi wpadnie w ręce jakaś dobra gra to i 13,12 godzin, chyba że mi starzy odłączą   od prądu ;P poprostu to lubię.

Arisa:
Hmmm ... dobre pytanie.  
Codziennie spędzam przed komputerem jakieś 3-4 godziny, rzadko kiedy przekraczam ten limit.
Cały ten czas poświęcam głównie na rozmowy z przyjaciółmi przez różnego rodzaju komunikatory  . Czasami poszukuję interesujących stron www dotyczących kryminalistyki bądź modeli karabinów. ^^
Jednakże nie mam takiej potrzeby, aby codziennie wejść do Internetu, potrafię nad tym panować ( jeszcze   ) .

mumek123:
Ja tam jestem uzalezniony od kompa. kiedys mama dala mi szlaban i normalnie bylem wsciekly ze nie mialem nic do roboty. Zwykle moja norma wynosi 5-6 godzin. Wiekszosc tego czasu wykorzystuje na granie i surfowanie.

Tidus:
Jeśli nie jestem poza domem to tylko to:
http://www.xfire.com/profile/filante/
40H/Tygodniowo to raczej luz, tak uważam i nie mam się więc za maniaka :)
Edit: ostatnio w Gothica w ogóle nie gram ( wszystko przechodziłem na bieżąco ) a Guild Wars to straszny pożeracz czasu...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej