Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Uzależnienie od Kompa

<< < (3/7) > >>

Ret Sam:
Przed komputerem przesiaduje mniej więcej 4 godziny dziennie. W weekend zdecydowanie dłużej bo aż   7-8h. To dość długo, licząc że jest szkoła, ale wyniki mam dobre.  A na pytanie czy jestem uzależniony od komputera odpowiem: tak. Jestem uzależniony. Nic tylko komputer i komputer. Maniak ze mnie :P. Nie ma to jak pograć w Gothica, lub pisać na Tawernie Gothic (  ). Myślę, że niektórzy siedzą o wiel, wiele dłużej. Nie raz, mama musiała mnie odciągać od kompa, ale to w dalekiej przyszłości. Teraz sam wiem co,  i kiedy mam zrobić.

Pzdr.

Elrond Ñoldor:
Czy jestem uzalezniony od kompa? To zależy czy mam co na nim robic i od pogody. Kiedy jest pochmurno i gram w dobrą grę, mogę siedziec przed kompem 6, 8 godzin ( w wakacje i weekendy ofk), gdy jest czas szkolny ograniczam do 2, 3 godzin, bo trzeba sie pouczyc odrobic lekcję....bleee. Rodzice cały czas trują żebym poczytał, pouczył się, a nie siedzę przed gothicem całymi dniami. Jednak gdy zaświeci słoneczko wyłanczm kompa żeby się porozbijac na moim złomowatym rowerze, pograc w nogę itp.  Więc sądzę że nie jestem uzalezniny od kompa, bo jak bym nie miał neta i gier to bym na nim nie siedział wogóle, chyba tylko żeby obejrzec jakiś film.

Pozdro  

Casano:
Hmm, czy jestem uzależniony od komputera?

Kiedys może i tak było, ale napewno na dzień dzisiejszy tak już nie jest. Szczerze mówiac, wole wyjśc na miasto niz przesiadywac non stop przy ekranie monitora. Jednak oczywiscie nie oznacza, to ze komputer jest mi obojętny.

Legolas:
Prawdę mówiąc nie jestem uzależniony od komputera. Wpradze przesiaduje przed kompem jakieś jakieś 4 najwyżej 5 godzin ale potrafię sie bez niego obejść. Przez ok 3 tygodnię jak nie miesiąc nie miałem kompa i looz dało sie przeżyć. Poza tym najmniej siedze na kompie podczas wiosny, lata i troche jesieni kiedy da sie jeszcze grać w piłkę nożną. Najdłużej zazwyczaj siedzi sie przed kompem w zimę. Bo jes picno i sie nie chce na dwór wychodzić. Także osobiście sądze, że nie jestem uzależniony. Potrafię sobie powiedzieć dość o poprostu gdzieś wyjść np: spacer czy rower.  

Rakbar Nasard:
Witam

Nie wiem czy jestem uzależniony.

W dni robocze siedzę 3-5 h zależy jaki dzień czasami krócej niż 3h. A w weekend max 6-7h ale to już za dużo oczywiście z kilkoma przerwami. Od kompa może nie jestem uzależniony ale on Internetu tak.

Pozdrawiam wszystkich

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej