Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
W którym obozie są najgorsi przestępcy?
Drago12:
Najgorsi przestępcy są oczywiście w SO chociaż w NO też jest paru łobozów
Mc:
Od tego zacznijmy że to jest KOLONIA KARNA w 99% to przestępcy w każdym obozie mogą być tacy sami przestępcy tylko o innych poglądach co ich rozdzieliło... Wszedzie może być taki wrzód (zoofil), morderca 12 osób lub nawet 1, może być taż złodziejaszek (Diego) lub jakiś nielegalny handlarz, alchemik próbujący opanować zmysły ludzi, gwałciciel lub jeszcze jakiś inny więc nie ma podziału... Wszędzie jest tak, że twoja grupa będzie cię bardziej popierała niż inna...
Sanin Sandaime:
Według mnie najgorsi przestępcy są w Nowym Obozie.Można to poznać odrazu kiedy próbujesz do tego obozu wejść.Dajmy na to takiego Lewusa który pobije cie za nie wykonanie drobnej usługi.W starym obozie tez nie ma aniołów , ale jest tam dużo cienii którzy chociaż troche szanują naszego bohatera.Za to w obozie na bagnie są ludzie którzy według mnie popełnili małe kradzieże.Są oni bardzo mili w stosunku do naszego bohatera.Według mnie obóz w którym są najgorsi bandyci to nowy obóz.
Mati92:
No cóż biorąc pod uwagę zachowanie to najgorsi bandyci są w NO ale nigdY nie wiadomo kto za co został wrzucony
Thorbjørn:
No cała kolonia to bandyci. Najwięksi jednak są w SO , NO i ci niezrzeszeni. W NO nawet cię nie dopuszczą. Więc trudno z nimi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej