Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

W którym obozie są najgorsi przestępcy?

<< < (14/14)

dunio1:

--- Cytat: Wolf_144 w 21 Styczeń 2014, 22:56:37 ---Chodzi mi o moment kiedy Gorn ( Daawno nie grałem ale to było jakoś tak ... ) mówi o napadzie na konwój towarów idących do kopalni i rabunek ich, bodajże kopalni ludzie skarżą się na niedostatek żywności.

Pozatym myślisz że gdyby cie zrzucili w okolicy Nowego Obozu, to nie popędziliby cię do roznoszenia wody u Ryżowego Księcia.

Sposób bycia nie umniejsza ani nie zwiększa ich win, a temat odnosi się do nich własnie.

--- Koniec cytatu ---

Nie dawno grałem w g1 i nie było żadnego dialogu że ludzie skarżą się na brak żywności

--- Cytat: Wolf_144 w 23 Styczeń 2014, 01:29:41 ---

Przeczytaj jeszcze raz temat. Tu nie chodzi o to kto dla kogo był milusi, tylko gdzie byli najgorsi przestępcy. I zgadzam się z DesertScream'em co do sytuacji Gorna, był miły ale to nie wybiela jego przewinieniom.

--- Koniec cytatu ---

No ale nie wiemy za co gorn trafił do koloni .Więc na jakiej podstawie twierdzisz że trafił do koloni za coś naprawdę grubszego ?

@Do tematu . Tak naprawdę nie da się stwierdzić gdzie są najgorsi przestępcy bo nikt praktycznie nie mówi za co trafił oprócz wyjątków.

Jedynie co pozostaje to domysły , np po zachowaniu bloodwyna można domyślać się że nie trafił do GD za kradzież

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej