Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

W którym obozie są najgorsi przestępcy?

(1/14) > >>

Robben:
Ja uważam, że najgorsi przestępcy są w Starym obozie, bo tamtejsi kopacze, cienie, strażnicy i magnaci zachowują się najbardziej chamsko i widać po nich, że to są najwięksi cwaniaczki, którzy za drobne przestępstwo, nie trafili za barierę. Jedynie magowie ognia są w porządku. W Nowym obozie szkodniki i krety nie wyglądają mi na powarznych bandytów i sądzę, że trafili do koloni za drobne kradzierze. Ale najemnicy i magowie wody są tam najlepszymi ludźmi. Natomiast w Obozie bractwa wydaje mi się, że są najbardziej niewinni ludzie, choć oczywiście pozory mogą mylić. A jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Julian:
Według mnie jest troche pół na pół.W starym obozie jest troche niebezpiecznych bndytów jak np.Grim i jego koleżkowie.W nowym obozie niebezpieczny jest tylko lewus i jego banda.Ale tak jest wszędzie jak powiedział orry-strażnik na placu wymian."w kolonii jest wiele osób którzy rozłupią ci czaszke za głupi kilof.''

Ps Nie pakiętam czy to z kilofem powiedział orry czy drax

Foltest:
Najwięksi bandyci są w Starym Obozie, strażnicy żądający haraczu, magnaci i cienie.

Airyx:
Największa łobuzeria jest w SO. Zgraja tzw. Strażników i Magnatów, których pragnieniem jest zgnoić zwykłych, ciężko pracujących ludzi, takich jak kopacze. To prawda, że np. w NO też jest paru nieprzyjemnych typków, ale najwięcej ich zebrało się w Starym Obozie. :'(

--- Cytuj ---Ps Nie pakiętam czy to z kilofem powiedział orry czy drax
--- Koniec cytatu ---
A mi się wydaje, że słowa te wypowiedział Ratford. :)

Byakugan:
"Z tym kilofem to Orry"
Najwięcej łobuzów jest w Starym Obozie, bo wszyscy się wywyższają i są chamscy jak psy :P
W Nowym Obozie są w porządku goście, jednak Lewus jest bandytą jakich nie mało;/
W Obozie Bractwa jest spoko, chociaż po fajkach mogli stracić pamięć xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej