Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

W którym obozie są najgorsi przestępcy?

<< < (4/14) > >>

Dragunov:

--- Cytuj ---PS. Każdy z Kolonii jest przestępcą bo w końcu za co tam trafił?

--- Koniec cytatu ---

No tak ale ja wiadomo niektórzy z nich mogli trafić do kolonii przypadkiem, nie tylko Lee. Przcież nie wszyscy powiedzą ci za co "siedzą". Osoby w Starym Obozie są może i chamskie ale to wina charakteru a nie tego że jest np: mordercą, pewnie większość ludzi psychicznie nie wytrzymała i jedni stali się bardzo mili a inni chamscy. A co do tematu to według mnie najwięcej zbirów jest w NO ponieważ tak nikt nie musi płacić za ochrone i każdy robi co chce więc niektórym sie troche w łbach poprzestawiało ;)

Canis:
Cóż, jeżeli biorąc pod uwagę to co dane jest nam widzieć w grze... to Stary obóz jest pełny najgorszych mend i szumowin społecznych, napadają na Kopalnię Nowego Obozu, ale też wiedząc że w Nowym Obozie niekiedy trzeba wywalczyć sobie co się chce, na przykład aby zdobyć dom trzeba pobić Krzykacza, więc i działo by się to dość często między innymi członkami obozu, istotny jest również ten napad na dostawę towarów zza bariery, a więc i takie incydenty wydarzały się częściej.

Ogólnie moim zdaniem Gorszy jest Nowy Obóz, tak jak Stary obóz musiał napaść na kopalnię z tego powodu, iż ruda dawała im wyżywienie, tak nowy obóz tą rudę zbierał bo chciał nieudolnie wysadzić barierę. Tak więc uważam, że w Nowym Obozie są najgorsi przestępcy ;]

Ainur:
najwięksi przestępcy są w NOWYM OBOZIE tam są sami mordercy

Z resztą Xardas nam mówi że kopiec to żadne rozwiązanie spowodowało to by deszcz ognisty
 Użytkownik masowo pisze posty w dyskusjach bez żadnych uzasadnień. Nie szuka podobnych tematów, tylko powtarza takie same. Zabawia się w moderatora i w taki sposób nabija posty. Dodatkowo najwidoczniej nigdy nie słyszałem o opcji edytuj, którą niejednokrotnie ominął.

Kamilo246:
Poł na pol stary oboz i nowy stary bo zachowuja sie tam po chamsku a nowy bo kradną, w starym obozie

Eskel:
Mordercy, bndyci sa w nowym obozie. No przeciesz szkodnik to kto? Jakis bandyta. Zreszta w GII badyci maja stroj szkodnikow no to sie narzuca mysl gdzie sa badziory...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej