Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic III - Intro

<< < (3/5) > >>

Garret:
Intro zapowiada grę świetnie. Już nie moge się doczekać 30-31 listopada
(zamówiłem Gothic3:EK w pre-orderze), gdy wreszcie wytne tych orków stojących na placu. Grafika wygląda nieźle, muzyczka też fajna. Jednymi słowy - wszystko czego nam potrzeba. Mam  tylko nadzieje że nie zawiodę ię na fabule.

Z poważaniem
Garret

Arthas:
Cóż, intro bardzo mi się podobało i przypadło mi do gustu. Rozbudziło me nadzieje, które łączę z Gothic III, wzmogło pragnienie i chęć zagrania w tego w spaniałego cRPGa. Muzyka będąca w tle intra wydawała mi się bardzo dobra, podtrzymała klimat "trójki" i urzeczywistniła to, co dzieło się na ekranie podczas oglądania samego intra. Jak już ktoś wspomniał zabrakło nekromanty Xardasa, który jest postacią kluczową dla wszystkich cześci Gothic, cóż, zobaczymy jak to z nim będzie.Ogólnie mówiąc, całkiem ciekawe intro.

NomenOmen:
To intro wprowadza nas do gry Gothic 3. A gdzie jest czesc przypominajaca poprzednie przygody? Grafika spoko nie wiem o co sie czepiacoe. A i ktos pisal ze statek jest za malo zanurzony: wyjasnienie ->
drewniany statek unosi sie na wodzie wyzej niz taki sam statek zbodowany z metalu. Nie widziales statku? to tak na marginesie:)
A wracajac do intro: dziwi mnie trioche zaloga bo chyba wiecej wiary sie bralo. Jak ktos ma G3 to niech napisze co sie ztalo z reszta zalogi i gdzie jest lee i jak sie dostal na kontynent jak go na statku nie ma:) (a chyba byl;/) wydaje mi sie ze powinny byc jakies filmiki przypominajace khorinis - szczegulnie dla nowych graczy. Moze takie przypomnienie bedzie poniej ?<_<

DeadFish:
A ja intra nie obejrzalem, gdyz chce ja obejrzec jak zainstaluje G3 na kompie...beda lepsze wrazenia (jakosc na pewno bedzie lepsze) no i juz po intrze bede mogl grac, a o to chyba chodzi.
Takie rozwiazanie polecalbym graczom, no, ale niektorzy nie moga wytrzymac i musza obejrzec. ;]

ligo:
Mnie się intro bardzo podoba muzyka pasuje, do klimatu  Gothica 3. Brakuje mi tam dawnych znajomych jak lee, ktoś musiał przecież być kapitanem statku więc pasowałby jeszcze Torlof. Trochę dziwne to z tą barierą ponieważ widziałem screen na którymszysc bariera istniała. Ale czekam jak wy do 30-31 października ponieważ też zamówiłem Edycje Kolekcjonerską Gothica 3 na www.gram.pl ale z tego co wiem już sie rozeszło aż 1500 sztuk EK.  Dodaje fotke tej bariery http://www.4players.de/4players.php/screen...3/Gothic_3.html[/img]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej