Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic III - Intro
GaJdAtOr:
Dla mnie INTRO z GOTHICA jest fajne widac na nim przyjaciól naszego glownego bochatera ktorzy wyruszyli z nim w podroz, wszystko jest fajne, tylko nie ma nic wspomniane o Xardasie i tutaj malu minus. I jeszcze czego brak w samym intrze to BRAK jakiego kolwiek słowa ktory opisal by podroz naszych bochaterów i oczxywiscie o samej wyspie. Są tylko walki ludzi z orkami,tworzenie bariery przez magów
no i oczywiscie tee groźne spojrzenie naszego beziego na ORKA na samym koncu FILMU
bartek:
hmmm co tu duzo mowic jak na intro do tak popularnej i zaawansowanej graficznie gry nie jest to czego zapewne oczekiwalismy wszyscy, mimo to nie stracilem ochoty ani sympatii do tego tytulu ze wzgledu na to iż jestem wielo letnim fanem bezimiennego. Dobra rada dla wszystkich nie sugerujmy sie intrem ta pozycja zachwyci nas jeszcze nie raz.
borntobewild:
Zuploadowałem na Megaupload Intro z Gothica III. Wiem , że każdy może sobie obejżeć na YouTube ale gdyby ktoś by chciał mieć to na swoim HDD... :) do oglądania niestety niezbędny jest specjalny program ponieważ film jest w jakimś dziwnym formacie... Odrazu prosze o komentarze co do tego demka ;) Mnie ono tak jakoś 'wyrywa do walki' i bierze mnie ochota żeby w to pograć natychmiast... troche jeszcze poczekam, zresztą jak każdy, ale może nie ma się co napalać bo tylko i wyłącznie demko jest fajne, a gra denna:P
Gothic III - Intro
format: flv
format dźwięku: mp3
rozmiar: 320x240
waga: 8.4 MB
czas trwania: 3:32
--- Kod: ---www.megaupload.com/?d=ORB9B7LB
pass: xavier_upload
--- Koniec kodu ---
FLVPlayer
--- Kod: ---http://wcarchive.cdrom.com/pub/simtelnet/win95/mmedmisc/flvplayer_setup.exe
--- Koniec kodu ---
edit: kurcze nie zauważyłem, że dyskusja na ten tamt odbywa sie gdzie indizej :P nie pozostaje mi nic wiecej jak pozostawienie odsyłacza :) ->> DYSKUSJA
To nie żaden problem. Obydwa tematy już zostały połączone... // Thoro
Dydu:
Mnie się intro podobało, ale brakowało w nim czegoś. Podczas gry w jedynke i dwójkę oczekiwałem na intro z wielką niecierpliwością a tego tu nie czułem. Nie ma już klimatu jak z jedynki. Muzyka była dobra grafika b. dobra. Sam początek nie pokazuje tak jak w G2 czy G2NK ich odpłynięcie na kontynęt. Tak jak w poprzednich częścia wprowadzenia były dłusze a i zakończenie które zapowiadało dalszy ciąg dalszy opowieści. Robar bał się i stwożył tą barierę, ale czy nie mogli tego czymś innym zastąpić.
Ten widok Bezimiennego mówił coś za siebie ,gdy spoglądał w stronę orka. Zawiedziony jestem, że demo jest takie krótkie.
Gonzo:
Intro mi się bardzo podobało, poniewarz znam poprzednie części na pamięć i wiem, co było przed przypłynięciem Esmeraldy :P. Myuzyka pasuje, taka tajemnicza i mroczna, trochę, jak sam Gothic. Teraz pewnie wszyscy już więdzą, zę to jest bariera. Ja tak myslałem od razu, bo skojarzyło mi się to z filmikiem z pierwszej części, gdyż tam też powstawała bariera i wyglądało to podobnie. A najbardziej mi się podoba spojrzenie Bezimienngeo na Orka pod koniec flimu, eh, nasz cwany szpenio nie dał sobie. PzDrO :].
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej