Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic III - Intro

(1/5) > >>

Thoro:

--- Cytuj ---Od niedawna internet aż huczy materiałami na temat Gothic'a 3. Niespełna kilka dni temu w serwisie YouTube zamieszczono intro z gry. Wszystkie osoby, które nie mają możliwości  zagrania w grę bądź czekają na jej Polską wersję zapraszam do oglądnięcia filmiku.

gothic.gram.pl
--- Koniec cytatu ---

http://gothic.gram.pl/news.php?id=88

Arkhan:
Co do wprowadzenia, mam naprawdę mieszane uczucia. Autorzy mogli się lepiej postarać. Głównie nie podobala mi się to że strasznie krótko był widoczny logo gry Gothic III, oraz muzyka początkowa...przy tej wodzie, kompletnie nie dopasowana, już lepiej wyszło z orkami. Dla mnie strasznym odepchnięciem będzie to jeżeli będziemy od nowa musieli rozwalić magiczną barierę, bo autorzy mogli zdobyć sie na coś bardziej orginalnego. Zobaczymy jak to będzie podczas gry, choć jeżeli wejdziemy na ten link, co dał autor tematu, następny filmik nazywa się Gothic 3 - Endlich da , podczas którego można zobaczyć dokładnie walke mieczem oraz bronią dystansową. Warto na to zwrócić uwagę.

Thoro:

--- Cytuj ---Dla mnie strasznym odepchnięciem będzie to jeżeli będziemy od nowa musieli rozwalić magiczną barierę, bo autorzy mogli zdobyć sie na coś bardziej orginalnego.
--- Koniec cytatu ---

Jednym z głównych założeń, było przestawienie świata zniszczonego i splądrowanego przez orków. Widać autorzy, nie oszczędzili nawet stolicy. Przy takiej skali zniszczeń, nie wyobrażam sobie innej wydajnej formy obrony niż stworzenie bariery bądź czegoś podobnego.

Isentor:
Mnie tam intro się podoba...muzyka w nim również...chociaż jest zbyt krótkie i może być trudne do zrozumienie dla nowych graczy dopiero zaczynających swoją przygodę z sagą Gothic. Brak jakiegokolwiek przypomnienia poprzednich wydarzeń po prostu bezi przypływa na kontynent i tyle tego...  

Co to tej waszej bariery...B...Z...D..ura...magowie wywołali po prostu porządny wybuch magicznej energii, który zabił większą część armii wroga...twórcy musieli coś wymyślić jak wyobrażacie sobie walkę beziego z kilku tysięczną armią orków.

Dragosani:

--- Cytuj ---Co to tej waszej bariery...B...Z...D..ura...magowie wywołali po prostu porządny wybuch magicznej energii, który zabił większą część armii wroga...twórcy musieli coś wymyślić jak wyobrażacie sobie walkę beziego z kilku tysięczną armią orków.
--- Koniec cytatu ---

Dokładnie. Przecież w G1 Magowie Wody chcieli wywołać taki właśnie wybuch.

Mi intro nawet się podobało. Ta muzyka i ta świetna grafika. Naprawdę jak je oglądałem to postanowiłem że chyba sobie G3 kupie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej