Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Czy modlitwa może pomóc w spełnieniu marzeń.
szczotex:
Teologiczne bzdety o modlitwie prosto z serca, tak jak to napisał IsentoR. W książce do religii bodajrze z 6 klasy podstawówki była w zmianka o tym że aby Bóg cię wysłuchał musisz się okładać kijem 25 godzin na dobe i 8 dni w tygodniu. Sado również ma racje że w pismie świętym niema w zmianki o tym że człowiek pochodzi od małpy albo coś w tym stylu. Teoria Darwina jest potwierdzona naukowo ale pismo "święte" nie. Z jednym musze się zgodzić, modlitwa pomaga mentalnie ale nigdy fizycznie. Przykładem jest że jakaś święta widziała Jezusa i go namalowała, ale dlaczego tylko ona go widziała? Najarała się grzybków halucynków czy jak? Niezależnie jakbyście się wszyscy starali i chcieli przekonac Nas, ateistów do tego aby sie nawrócić nieuda wam się to bo niemacie ANI JEDNEGO dowodu na to że Bóg istnieje.
Pozdrawiam szczotex
Altair:
Ja tak jeszcze dodam coś, o czym zapomniałem:
--- Cytuj ---Niedorozwoju, może ten rowe chciałem na gwiazdke, jak wierzyłem w mikołaja. Nie pomyślałeś? Ale nie, wy jak zwykle musicie byle co napisać, żeby mnie pokrytytykować.
--- Koniec cytatu ---
Powiedział 12-latek z reputacją forumowego błazna i głupka .
Poza tym, ty ciągle z tym krytykowaniem. Jedna osoba po drugiej wyśmiewa cię z oczywistych względów, kiedy mówisz że się postarasz lepiej zachowywac, dostajesz jakiejś manii wyższości i czegoś w stylu narcyzmu. Zwracasz się w liczbie mnogiej (wy), że krytykujemy tak doskonałą osobę jak ty. Cokolwiek, ktokolwiek by o tobie nie powiedział, zawsze "krytykujecie mnie, doskonałego uj wie kogo, wszechpotężnego i niepokonanego!". Nie chcialbym cię dyskryminowac z powodu wieku, ale muszę powiedziec - weź dziecko się uspokój...
Riddle.:
Wiem, że to nic do tematu nowego nie wniesie, ponieważ wszystkie idiotyczne, zjechane, porąbane, inteligentne oraz mądre odpowiedzi zostały tutaj już wykorzystane. Jedyne co chciałbym napisać to: Mother of God! Może i ja się zaczne modlić...
Kerth - może o rowerze powinno się powiedziec rodzicom ? Człowieku do usranej śmierci będe się z Ciebie brechtał. Już dodałem Twoja wypowiedź do ulubionych.
Arkhan:
--- Cytuj ---W książce do religii bodajrze z 6 klasy podstawówki była w zmianka o tym że aby Bóg cię wysłuchał musisz się okładać kijem 25 godzin na dobe i 8 dni w tygodniu.
--- Koniec cytatu ---
Dobre! 25 godzin na dobę. 8 dni w tygodniu... xD Omg, zrób skana jak masz bądź idź do kolegi chce to zobaczyć na własne oczy.
Walar:
Wiecie co. Chyba się dzisiaj za wszystkich, którzy pisali tu różne durnowate teksty, których już nie chce cytować, się pomodle. ÂŻeby Pan Bóg dał wam troche rozumu bo jak widze wypowiedz prawie że taką: mam pretensje do Boga bo prosiłem go o rower a nie dostałem, no to poprostu ręce i nogi opadają.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej