Słowem wstępu powiem, że szykuje się nowa edycja...
Peanut
Nick: Nick tego użytkownika do przeciętnych nie należy. Z podobnym jeszcze się nie spotkałem (lub tylko raz, ale nie pamiętam już), co na pewno wychodzi mu na plus i daje mu na oryginalności. Większej genezy jego powstania nie znam - być może dla siebie lub na rzecz Marantu. Tak czy inaczej nie jest to kolejny Lee czy Xardas, których można już stąd taczkami wywozić. Z początku trochę trudno zapamiętać jak się go pisze, lecz już za którymś razem wchodzi w krew i da się przeżyć. Daję mocne 8+/10 za oryginalność i charakterystyczne brzmienie.
Avatar: Sympatyczna małpka lub żyrafa (?; szczerze, to trudno określić co to dokładnie jest, bo na kangura to to nie wygląda ;/), która już od pewnego czasu pozwala mi na pierwszy rzut oka stwierdzić, z kim mam do czynienia (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Czarnobiałe kolory nadają mu klimatu, a mi się to akuratnie spodobało. Efekt psuje napis, który niepotrzebnie został umieszczony na samym środku avatara - lepiej by było, jakbyś zrobił go na dole, wyszłoby ładniej i przejrzyściej (przynajmniej według mnie). Sam napis nie jest ani za duży, ani za mały; czcionka ujdzie w tłoku (ba, nawet lepiej, wręcz pasuje do tego obrazka). 8-/10 należy się jak nic. Radzę Ci go nie zmieniać.

Sygnatura: Tutaj zanadto nie ma się nad czym rozpisywać. Napis na białym tle traktujący o tym, iż ten użytkownik jest oazą spokoju - na dole za to wiązka ,,pewnych" słów. Ironia dosyć ciekawa, lecz cały efekt psuje jakoś tej sygnatury. By zrozumieć co niektóre słowa trzeba się nieco namęczyć z wpatrywaniem się w ekran. Ogółem to nie jest zachwycająca, ale również nie jest do d... Słowem przejdzie jako tako. Wystawię jej 6/10.
User: Miałem z nim dosyć mało styczności, no i jako tako mi nie podpadł, co uniemożliwiło mi poznanie go dokładniej (a raczej jego charakteru i natury). Ale z niektórych postów widziałem, iż potrafi się ładnie wypowiedzieć (o ile chce...) oraz bronić swojego zdania. Myślę, że nie jest łasy na zaczepki na forum i nie widzi mu się kłócić z kimś bez przyczyny. Może ideałem nie jest, ale na pewno jest bardziej wartością osobą na forum niż co niektóre... Jeśli utrzyma się tutaj dłużej, być może moja opinia o nim diametralnie się zmieni. Czy w pozytywnym kierunku, czy w negatywnym - to już zależy tylko od tego użytkownika. Tak czy inaczej życzę Ci powodzenia, mam nadzieję że jeszcze nie raz zapchasz naszą bazę danych swoimi wypowiedziami na forum.
Największe Zalety: Na pewno to, iż potrafi bronić swojego zdania, chociaż sporo osób jest przeciwko niemu (vide temat ,,Tibia"). Podoba mi się to, iż ma tyle odwagi, lecz czasami nie podoba mi się słownictwo i argumentacja. Prócz tego jest posty mają przyzwoitą długość, gdzie tekst to nie samo lanie wody (chociaż ludziom nawet się tej przysłowiowej wody już nie chce lać ;/ - lenistwo). Jeszcze jedną zaletą jest to, iż nie podpadł mi - nie miałem sposobności go upomnieć lub ukarać, a to się ceni. Potrafi się dostosować do regulaminów oraz zaleceń zarządu - oby więcej takich userów.
Największe Wady: Czasami argumentacja. Poza tym raczej nie udało mi się wypatrzeć jakichś innych rażących wad, co na pewno wychodzi na dobre temu użytkownikowi. Oby tak dalej.
Co mi się z nim kojarzy: Przez ten jego avek to kojarzy mi się on z jakąś rysunkową małpką.
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:http://www.bastet.pl/oferta/images/oferta/malpka.jpgA cóż innego miałem dać? ;D
Stosunek do innych:To zależy. W rozmowie wydaje się być uprzejmy, lecz gdy dojdzie do kłótni zaciekle broni swoich przekonań, przez co wydaje się być z lekka awanturniczy. Wobec zarządu nie zachowuje się jak dziecko (jak co niektórzy) i nie stara się zanadto ,,wychodzić z szeregu".
Jaki jest poza forum: Trochę trudno mi powiedzieć, gdyż nie miałem z nim styczności poza ,,murami" tego forum. Widuję go tylko tutaj i stąd staram się czerpać informacje potrzebne do wydania opinii o nim.
Co sądzisz o jego postach: Jak już wspomniałem: jak chce, to potrafi się rozpisać. Czasami owszem zdarzają się przejawy lenistwa (jak np. w tym temacie), ale rzadko z takowymi się u tego usera spotkałem. W dyskusjach z kimś potrafi się rozpisać i przedstawić odpowiednie argumenty. Stara się pisać poprawną polszczyzną, co bardzo wielce cenię - można rzec, że jego posty na pewno nie są przeciętne i dobrze się je czyta.