Autor Wątek: Oceń Poprzednika 4.  (Przeczytany 67370 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Foltest

• Magnat
  • Reputacja: 24
  • Chaos rodzi więcej chaosu.
Odp: Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #80 dnia: 19 Czerwiec 2008, 22:31:06 »
Nick: Serail ??? kojarzy mi się z serialem
Avatar: znak radioaktywności, bo dłuższym wpatrzeniu zaczął mi się podobać
Sygnatura: widocznie ma to co lubi i ogląda
User: nie mnie to oceniać...
Największe zalety: pisze długie posty, na temat, nie spamuję, spoko moderator
Największe wady: [...]
Stosunek do innych: Nie obraźa, miły i kulturalny
Jaki jest poza forum: nie wiem, bo go nie znam osobiście
Co sądzisz o jego postach: długie, poprawnie napisane, na temat, nie wnerwiają człowieka
Obrazek przedstawiający jego zachowanie na forum:

PS: Wzorowy user :D

Offline Pan Mroku

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #81 dnia: 19 Czerwiec 2008, 22:37:27 »
Nick:Foltest hmm moze test na zwierzetach?:P
Avatar:Fajny kojarzy mi sie z wojna
Sygnaturka:A ma?
User:Nie wiem
Najwieksze zalety:Jest sprawiedliwy i spoko kolo
Najwieksze wady:Taki kolo je w ogóle ma?lol
Stosunek do innych:Taki jaki powin miec kazy szanujacy sie obywatel
Jaki jest poza forum:Pewnie taki jak na Lord Arthas
Co sadzisz o jego postach:Nie wielu ma takie doswiadczenie w roznych zakresach jak on dlatego jego posty zawieraja duzo madrosci:P
« Ostatnia zmiana: 19 Czerwiec 2008, 22:38:04 wysłana przez Pan Mroku »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #81 dnia: 19 Czerwiec 2008, 22:37:27 »

Offline Mantos

• Weteran
  • Reputacja: 294
  • de Freszmejker
    • Karta postaci

« Odpowiedź #82 dnia: 19 Czerwiec 2008, 22:51:53 »
Nick: Co tu dużo mówić żywcem wyciągnięty z wiedźmina, możn było się bardziej wysilić.
Avatar: Dwie łapki trzymają miecz, nic ciekawego.
Sygnaturka: Cytaty, cytaty i cytaty. "Jedyną czynnością, która dobrze wychodzi samotnym, jest samogwałt." - nie tylko samotnym  ??
User: Być może coś z niego będzie tylko musi się poprawić. Już jest lepiej ale nie dość dobrze. Szczególnie chodzi mi o posty w działach problemy. Trzy, cztery słowa, a nikt nie wie o co mu chodzi. Wygląda to tak jak by pisał odpowiedź tylko po to by zwiększyć ich liczbę na liczniku.
Największe zalety: Nie kłoci się, jest miły może trochę zbyt narwany, ale w porządku
Największe wady: Za dużo spamu i głupich tekstów
Stosunek do innych: Wazeliniarz
Jaki jest poza forum: Podobny jak na forum tylko piszę o wiele sensowniej i jest spokojniejszy
Co sądzisz o jego postach: Za krótkie, za mało zrozumiane.
Obrazek:

PS. Nie zauważyłem posta Pan Mroku.
« Ostatnia zmiana: 19 Czerwiec 2008, 22:53:12 wysłana przez Mantos »

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

« Odpowiedź #83 dnia: 20 Czerwiec 2008, 17:26:23 »
Mantos

Nick: Nawet fajny z tym że za bardzo sie z mentosami kojarzy ;] Tradycyjnie trzeba walnąć coś o wielkiej oryginalności i niesłychanym pomyśle na nick. Tak wiec mówię, nick jest wielce oryginalny i musiał go wymyślić bardzo kreatywny człowiek ;p

9/10

Avatar: Kiedyś był jakiś długouchy jegomość z kobiecymi rysami twarzy. Wydaje sie kierować wzrok przed siebie w lewą stronę i naprzeciwko chaty wójta. Najstarsi górale zapewne powiedzieli by, że to jakiś elf :P Teraz zaś jest standardowe logo TG tak więc ocena słaba:P

1/10

Sygnatura: Animacja przez, którą musiałem się przez tydzień kurować w zakładzie zamkniętym. No co? Ten banner naprawdę mówił! Nie patrzcie tak na mnie. Bardzo fajny i pomysłowy przy okazji jest. ;] Do tego jakieś lekcje używania forum. Wątpię aby ktoś kto nie wie jak sie z forum korzysta się pokusił o przeczytanie tego ale no nic. Trzeba próbować ;p

9/10

User: Aktywny, niektórzy sądzą nawet że pomocny i ynteligętny. Nie spamuje, nie offtopuje za nadto. Taki swój chłop. Chyba lubi ganiać noobków za ich przewinienia. Z tego co zauważyłem to szczególnie wyczulony jest na Lorda Arthasa. Być może go to podnieca, podbudowuje psychicznie, przyprawia o ślinotok, być może również potrzebuje odpoczynku i relaksu po zmaganiach w trudnej codzienności i bicia przez rodziców kostką brukową. Nie mam pojęcia. Who cares.   

Największe zalety: Jest na forum aktywny, gra w marant. Liczę na niego gdy już rozkręcimy Oterio.

Największe wady: Jakiś taki tchórzliwo-zadziorny mi sie wydaje, zaczepno-obronny i negatywnie zakręcony.

Stosunek do innych: Raczej pisze to co myśli, chociaż to tez zależy, nie siedzę w jego główce. Raczej miły jest ale też zależy dla kogo. Jak już napisałem nad niektórymi wręcz sie znęca psychicznie i bezlitośnie wytyka wady. Wszystko dla ludzi ale z umiarem.

Jaki jest poza forum: Nie mam pojęcia, nigdy z nim nie rozmawiałem.

Co sądzisz o jego postach: To co napisałem w akapicie user. Konkretne, nie owija w nich w bawełne.

Obrazek:

Gangsta
« Ostatnia zmiana: 20 Czerwiec 2008, 17:31:55 wysłana przez Grison »

Offline Tiw

• Myśliwy
  • We Can't Stop Here, This Is Bat Country!
« Odpowiedź #84 dnia: 22 Czerwiec 2008, 00:07:53 »
Grison:

Nick: Fajny, oryginalny et cetera, et cetera.... Na prawde niezły 32/35;

Avatar: Nie mam pojęcia, czy ta gwiazda to czegoś symbol, mi się nawet podoba, chociaż bez większej rewelacj ;) jest ok 19/21;

Sygnatura: Kolejny plusik, dosyć zabawna animacja, świetna 3651/3653;

User: Aktywny i to bardzo, te jego posty, które przeczytałem są napisane przyzwoicie, tzn. chyba bezbłędnie, czy pomocny to nie wiem, bo ostatnio prawie wcale nie zaglądam do działów o wszelakiej pomocy xP, wydaje się być zabawny;

Największe zalety: Jak sam Grison napisał bycie w Marancie jest plusem, chociaż mi to... nie obchodzi, bo mnie tam nie ma xP. Pisze dużo postów etc. ...;

Największe wady: Raczej brak, chyba;

Jaki jest poza forum: Nie mam pojęcia;

Stosunek do innych:Aż tak się jego postom nie przyglądałem, żeby pisać jego stosunkach z userami, ale raczej miły;

Co sądzisz o jego postach: Patrz punkt "User:";

Obrazek: Ten :P .
« Ostatnia zmiana: 22 Czerwiec 2008, 00:36:47 wysłana przez Don Corleone »

Offline Arkhan

• Magnat
  • Reputacja: 25
  • ...
« Odpowiedź #85 dnia: 26 Czerwiec 2008, 18:23:59 »
Don Corleone

Nick: znany mafijny nick , wydawałoby się że mało oryginalny. Jednak nie, zwłaszcza że nie wiele osób go używa. ÂŚwiadczy o potędze osoby która przybiera przydomek Don. 10/10

Avatar: Wakacje, wakacje i jeszcze raz wakacje. Oh yeah to my lubimy 10/10

Sygna: Znowu kolejny 'pakistańczyk'  :-[ i jakiś cytat. Zrobiło się super extra zajeteletubisiowato. Cytat okrutnie 'zóper' i jestem ciekaw skąd on się wziął?

User: W sumie nie mam nic do zarzucenia oprócz wysłania do mnie zboczonych pmów co ten Don Corleone lubi robić jak patrzy na nick i fotkę Isentora :-[ ::) :P A tak generalnie nic do niego nie mam. :-[

Największe zalety: pewnie najwięksi onaniści będą w stanie odpowiedzieć na to pytanie;]

Największe wady: Pewnie jakieś się znajdą nawet ja mam wady :-[

Jaki jest poza forum: oprócz donosów na jego domniemaną współpracę z SB nie ma nic w sumie interesującego na co można byłoby zwrócić uwagę:D

Stosunek do innych: Jest sweeet.

Co sądzisz o jego postach? Też 5ww33t

Obrazek: ten będzie git.

« Ostatnia zmiana: 26 Czerwiec 2008, 18:25:11 wysłana przez Arkhan »

Offline Szarleǰ

• Krwawe Kruki
  • Reputacja: 3462
    • Karta postaci

« Odpowiedź #86 dnia: 28 Czerwiec 2008, 22:09:24 »
Grison

Nick: Raczej fajny mi sie z niczym nie kojarzy. Taki sobie o nick (i wcale nie powiem tego ze jest gruby, więc nawet nie pytajcie). Wolałbym rzecz jasna Grega, ale skoro być nie może to trudno :].

Avatar: Fajny, ta gwiazdeczka mnie podnieca. Tak seksownie skacze i w ogóle jest super. Z tego co pamiętam był dość często zmieniany ale żaden z jego poprzednich avków mnie tak nie kręcił jak ta gwiazdeczka.. mm.

Sygnatura: To nie może być, przecież ten zbój znęca się nad biednym małym chłopcem. To jest pełne przemocy, krwi i seksu... fuj wstrętne i administracja powinna wprowadzić jakąś cenzurę bo to skandal.

User: Nie chce tego pisać, ale muszę. Jest brzydki i nie myje nóg. Wcale nie zakochałem się w nim kiedy po raz pierwszy spotkałem go w parku, żwawo przebierając seksownymi, zgrabnymi nogami, jego opalone ręce wyklaskiwały rytm, a okazały brzuszek podskakiwał wesoło w rytm muzyki... bleh, pomyliło mi się, przecież on jest śmierdzący i na dodatek się spocił :/. A tak na poważnie to uważam że Grisonek jest spoko gość, uśmiać się można w rozmowie z nim, ale równie dobrze można pogadać o czymś bardziej poważnie bez robienia sobie jaj. Dobry user, bo nie spamuje itp, jak dla mnie powinien być moderatorem na tym forum zamist.. zresztą nie będę tutaj nikogo nicków wymieniał bo w desperacji osoba ta jeszcze gotów mi dać warna.

Zalety: Gość ma zawsze dobry humor i codziennie jest dostępny w godzinach 23:30 - 4:00 pod telefonem 0700-... nie sorry, to nie ten film.

Wady: Jest brzydki i śmierdzący.

Stosunek do innych: Miły, pomocny, wesoły, zabawny. Nic dodać, nic ująć.

Co sądzisz o jego postach: Nie mam zastrzeżeń, nie będę się rozpisywał bo nie mam nawet co pisać.

Obrazek:

Offline Serail

• Weteran
  • Reputacja: -231
  • Wyczesana opowieść, wodzu
« Odpowiedź #87 dnia: 03 Lipiec 2008, 20:12:19 »
Peanut
Nick: "Pinat", niektórym erotomanom może się dziwnie kojarzyć, ale cóż :P Nick jest oryginalny, bo nigdzie indziej na forum nie spotkałem podobnego.
Avatar: Jakiś "członek" z wybałuszonymi oczyma, nie wiem co o tym myśleć, ale nie jest złe.
Sygnatura: Nawet fajne, ale nie na moje stare, schorowane oczy :)
User: Nie bluźni na innych forumowiczów i za to mu dzięki.
Zalety: Nie spamuje za bardzo i w ogóle jest koffany
Wady: Nie wiem, czy jakieś są.
Stosunek do innych: stosunek to takie brzydkie słowo, źle się kojarzy, ale na poważnie, to jest w porządku względem do innych userów.
Co sądzisz o jego postach: Mało ich ostatnio, ale nie mam do nich zastrzeżeń.
Obrazek: [img=http://img380.imageshack.us/img380/3839/z4395895xlj0.th.jpg][/url]
« Ostatnia zmiana: 04 Lipiec 2008, 12:48:14 wysłana przez Boba Fett »

Offline Szarleǰ

• Krwawe Kruki
  • Reputacja: 3462
    • Karta postaci

« Odpowiedź #88 dnia: 03 Lipiec 2008, 23:29:21 »
Serail

Avatar: Widziałem już takich kilka i raczej nic w nim specjalnego, zresztą mi się nie podoba.

Sygnatura: Kolega moderator ma skłonności homoseksualne? :]. Na poważnie to fajnie że nastała na forum teraz moda na tego ninje, lubię go.

User: Za co dostał on moda ta ja nie wiem, ale wierzę, że admini mieli jakiś zacny cel w tym... nie, jednak nie wierzę, zbyt dobrze znam adminów :]. Cóż, w niczym mi nie wadzi, a jeśli, to staram się milczeć, albowiem nie wiem do czego jest on zdolny.

Zalety/Wady: Rodzice go kochają.

Stosunek do innych: Chyba miły bo by moda nie dostał :].

Co sądzisz o jego postach: Oj co sądzę? Raczej nic, mało ich czytam, ale jeśli już to raczej przyzwoitej długości i na zawartość narzekać też nie można (nie twierdze, że nie zdarzają się wyjątki)

Obrazek: Nie dam bo nie mam a nawet jakbym miał to i tak bym nie dał, bo by mnie zbił i zgwałcił.

PS:
User: Nie bluźni na innych forumowiczów i za to mu dzięki.

LOL! To był żart?  ;D ;D :P Tekst roku :P.

Avatar: Jakiś "członek" z wybałuszonymi oczyma, nie wiem co o tym myśleć, ale nie jest złe.

Suck... to jest kangur w rękawicach bokserskich z takimi śmiesznymi oczami :]. Tak żeby wszyscy wiedzieli na przyszłość.
« Ostatnia zmiana: 03 Lipiec 2008, 23:30:59 wysłana przez Peanut »

Offline Boba Fett

• Magnat
  • Reputacja: 13
  • Wolność jest nieśmiertelna
« Odpowiedź #89 dnia: 04 Lipiec 2008, 12:34:34 »
Słowem wstępu powiem, że szykuje się nowa edycja...

Peanut

Nick: Nick tego użytkownika do przeciętnych nie należy. Z podobnym jeszcze się nie spotkałem (lub tylko raz, ale nie pamiętam już), co na pewno wychodzi mu na plus i daje mu na oryginalności. Większej genezy jego powstania nie znam - być może dla siebie lub na rzecz Marantu. Tak czy inaczej nie jest to kolejny Lee czy Xardas, których można już stąd taczkami wywozić. Z początku trochę trudno zapamiętać jak się go pisze, lecz już za którymś razem wchodzi w krew i da się przeżyć. Daję mocne 8+/10 za oryginalność i charakterystyczne brzmienie.

Avatar: Sympatyczna małpka lub żyrafa (?; szczerze, to trudno określić co to dokładnie jest, bo na kangura to to nie wygląda ;/), która już od pewnego czasu pozwala mi na pierwszy rzut oka stwierdzić, z kim mam do czynienia (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Czarnobiałe kolory nadają mu klimatu, a mi się to akuratnie spodobało. Efekt psuje napis, który niepotrzebnie został umieszczony na samym środku avatara - lepiej by było, jakbyś zrobił go na dole, wyszłoby ładniej i przejrzyściej (przynajmniej według mnie). Sam napis nie jest ani za duży, ani za mały; czcionka ujdzie w tłoku (ba, nawet lepiej, wręcz pasuje do tego obrazka). 8-/10 należy się jak nic. Radzę Ci go nie zmieniać. ;)

Sygnatura:
Tutaj zanadto nie ma się nad czym rozpisywać. Napis na białym tle traktujący o tym, iż ten użytkownik jest oazą spokoju - na dole za to wiązka ,,pewnych" słów. Ironia dosyć ciekawa, lecz cały efekt psuje jakoś tej sygnatury. By zrozumieć co niektóre słowa trzeba się nieco namęczyć z wpatrywaniem się w ekran. Ogółem to nie jest zachwycająca, ale również nie jest do d... Słowem przejdzie jako tako. Wystawię jej 6/10.

User: Miałem z nim dosyć mało styczności, no i jako tako mi nie podpadł, co uniemożliwiło mi poznanie go dokładniej (a raczej jego charakteru i natury). Ale z niektórych postów widziałem, iż potrafi się ładnie wypowiedzieć (o ile chce...) oraz bronić swojego zdania. Myślę, że nie jest łasy na zaczepki na forum i nie widzi mu się kłócić z kimś bez przyczyny. Może ideałem nie jest, ale na pewno jest bardziej wartością osobą na forum niż co niektóre... Jeśli utrzyma się tutaj dłużej, być może moja opinia o nim diametralnie się zmieni. Czy w pozytywnym kierunku, czy w negatywnym - to już zależy tylko od tego użytkownika. Tak czy inaczej życzę Ci powodzenia, mam nadzieję że jeszcze nie raz zapchasz naszą bazę danych swoimi wypowiedziami na forum. ;)

Największe Zalety: Na pewno to, iż potrafi bronić swojego zdania, chociaż sporo osób jest przeciwko niemu (vide temat ,,Tibia"). Podoba mi się to, iż ma tyle odwagi, lecz czasami nie podoba mi się słownictwo i argumentacja. Prócz tego jest posty mają przyzwoitą długość, gdzie tekst to nie samo lanie wody (chociaż ludziom nawet się tej przysłowiowej wody już nie chce lać ;/ - lenistwo). Jeszcze jedną zaletą jest to, iż nie podpadł mi - nie miałem sposobności go upomnieć lub ukarać, a to się ceni. Potrafi się dostosować do regulaminów oraz zaleceń zarządu - oby więcej takich userów.

Największe Wady:
Czasami argumentacja. Poza tym raczej nie udało mi się wypatrzeć jakichś innych rażących wad, co na pewno wychodzi na dobre temu użytkownikowi. Oby tak dalej.

Co mi się z nim kojarzy: Przez ten jego avek to kojarzy mi się on z jakąś rysunkową małpką.

Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:
http://www.bastet.pl/oferta/images/oferta/malpka.jpg
A cóż innego miałem dać?  ;D

Stosunek do innych:

To zależy. W rozmowie wydaje się być uprzejmy, lecz gdy dojdzie do kłótni zaciekle broni swoich przekonań, przez co wydaje się być z lekka awanturniczy. Wobec zarządu nie zachowuje się jak dziecko (jak co niektórzy) i nie stara się zanadto ,,wychodzić z szeregu".

Jaki jest poza forum: Trochę trudno mi powiedzieć, gdyż nie miałem z nim styczności poza ,,murami" tego forum. Widuję go tylko tutaj i stąd staram się czerpać informacje potrzebne do wydania opinii o nim.

Co sądzisz o jego postach: Jak już wspomniałem: jak chce, to potrafi się rozpisać. Czasami owszem zdarzają się przejawy lenistwa (jak np. w tym temacie), ale rzadko z takowymi się u tego usera spotkałem. W dyskusjach z kimś potrafi się rozpisać i przedstawić odpowiednie argumenty. Stara się pisać poprawną polszczyzną, co bardzo wielce cenię - można rzec, że jego posty na pewno nie są przeciętne i dobrze się je czyta.
« Ostatnia zmiana: 04 Lipiec 2008, 12:57:00 wysłana przez Boba Fett »

Offline Serail

• Weteran
  • Reputacja: -231
  • Wyczesana opowieść, wodzu
« Odpowiedź #90 dnia: 04 Lipiec 2008, 13:47:52 »
Boba Fett

Nick: Taki "star warsowy" i bardzo dobrze, bo lubię gwiezdne wojny, aczkolwiek to umiłowanie ÂŁukasza do Boby Fetta jest trochę podejrzane :]
Avatar: Przedstawia wyżej wymienionego Bobę w swojej zbroi, coś mu z tam zza pleców wystaje, najprawdopodobniej jetpack, ale kto go tam wie :)
Sygnatura: Kiedy ją zobaczyłem od razu skojarzyła mi się z Rydzykiem, oczywiście ojciec Tadeusz to ten po lewej, a ten po prawej to zbuntowany parafianin, który nie chce zapłacić za radio.
User: W porządku gość, bardzo dużo zrobił dla serwisu, więc należy mu się szacunek.
Największe zalety:Zaletą jest to, że dba o porządek na forum
Największe wady: Tylko, że jak on posprząta, to ja nie mam nic do roboty.
Co mi się z nim kojarzy: Jakiś żołnierz elitarnej jednostki wojskowej, to przez jego zamiłowanie do zabawy w żołnierzy.
Obrazek:
Stosunek do innych: Koleżeński, co tutaj więcej pisać?
Jaki jest poza forum: Taki jak na forum, przynajmniej na komunikatorze.
Co sądzisz o jego postach: Ktoś kiedyś powiedział, że są długości wypracowań z Polskiego, coś w tym musi być :P

Offline Tidus

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • Per Aspera Ad Astra...
« Odpowiedź #91 dnia: 04 Lipiec 2008, 15:35:01 »
Serail...

Nick ; Sweet loff. Nie wiem co ćpałeś, gdy postanowiłeś się tak nazwać, ale odstaw to bo Ci szkodzi. Już lepsze było by Benedykt XVI. Serio ;]
Avatar ; Radioaktywność w rękach Irańczyków... pfff na TG spadnie bomba wąglikowa domowej roboty Seraila. Niekontrolowane masowe orgie i inne zwierciadła apokalipsy to tylko u Seraila i jego avatarze.
Sygna ; ekhm....
User ; Koffany moderator który mnie loffcia, robi dobrze wieczorem i w nocy, poranki ma ciężkie i często nie widzi wielu nadużyć na forum. Interesuje się częścią "artykualną" forum za co mu chwała bo mi się nie chce. Jest loffciany, pomocny i mendowaty. Robi wiele, ale i tak czeka Cię tak jak Wiktora pobyt w Amsterdamskim domu rozpusty "Afrodyta " ;).
Największe zalety: Loffcia mnie xd
Największe wady Loffcia IsentoRa x(
Co mi się z nim kojarzyZ Chińskim programem nuklearnym.
Obrazek http://newell.myweb.uga.edu/images/Pink%20stinkhorn%202.jpg
Stosunek do innych:Radioaktywny i miły do bólu... zbyt miły
Co sądzisz o jego postach Na temat ;p prawie zawsze;p

Canis

• Gość
« Odpowiedź #92 dnia: 08 Lipiec 2008, 18:53:54 »
Tidus...

Nick: Hm, czyżby Tidus to nie był Bohater Final Fantasy? Tak mi się wydaje przynajmniej, fajny. Tedzik.
Avatar: Jakaś cholera społeczna w marynareczce białej koszuli i krawacie. Pasuje.
Sygna: Fajny cytat i obrazek gdzie to napisane Zhai jest, ładnie ładnie.
User: Co tu dużo mówić, moderator, czyli zielony człowiek.
Największe zalety: Jest moderatorem więc w porządku szumowina jest, a więc ma zalety, pisze łądnie zgrabnie i powabnie na forum, dogadać się z nim też można.
Największe wady: Hm, człowiek jak człowiek jest jak przedmiot, często wadliwy.
Co mi się z nim kojarzy: taki Chińczyk/Japoniczyk popijający ryżówkę/sake.
Obrazek:

Stosunek do innych: Tedzik ma pozytywny stosunek do innych.
Co sądzisz o jego postach: Zazwyczaj na temat, zbytnio nie ma się co czepiać pisze ładnie.
« Ostatnia zmiana: 08 Lipiec 2008, 18:54:16 wysłana przez Canis »

Offline Eregrin

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • ÂŻycie jest jak komputer - do zabawy i do konkretów
« Odpowiedź #93 dnia: 09 Lipiec 2008, 13:32:31 »
Canis

Nick: Niby krótki, ale mi się podoba. Nie mam co do niego skojarzeń, jednak wielki + za to, że nie jest to Xardas czy Pyrokar. Z Avkiem i jego gildią w Marancie, kojarzy mi się z Nekromantą. nie wiem, czy jest on z jakiejś gry, aczkolwiek to ja, nigdy o tym nie słyszałem.
Ocena: 8/10

Avatar: Jakaś bestia, przekroju nieumarły, który chce nas pożrec. Nadaje klimatu do nicka, czyniąc go "Mrocznym". Jesli chodzi o to, czy mi się podoba czy nie, to odpowiedź brzmi: TAK

Sygnaturka: kolejne zUo. Podkreśla to Mrocznośc Avataru + Nick, nadając przy tym uczucia rozjaśnienia. No chyba, ze to muzyczka pogrzebowa.

User: Zamieniłem już z nim kilka słów na GG. Gada się z nim nawet fajnie :) nie znam go jednak na tyle dobrze, żeby się tutaj rozpisywac. Wydaje mi się, że jest miły. Może własnie to, próbuje ukryc w Avku i sygnaturce? mozna z nim pogadac o konkretach, dodatkowo przy tym żartując, oraz o innych rzeczach.

Największe zalety: To, co napisałem w User. Ale dodatkowo to mam wrażenie, że zmienił nastawienie do mnie na lepsze.

Największe wady: Kiedyś, to chyba nie za bardzo za mną przepadał.

Skojarzenie: Nekromanta, który przywołuje szkielety i inne zUo.

Obrazek: obrazek

Stosunek do innych: Dobry.

co sadzisz o jego postach: Na temat i bez zastrzeżeń.

Canis

• Gość
« Odpowiedź #94 dnia: 09 Lipiec 2008, 17:16:38 »
Lord Arthas

Nick: troche trwa zanim się go wymówi, lord rozumiem, Arthas boś pewnie fan WarCrafta, i nie podoba mi się to ze właśnie nick z WarCrafta, bardzo mi się nie podoba, i dla tego uważałem cię za pokemona. Ocena: 5/10

Sygnaturka: również zamilknę w tym punkcie...

User: Zamieniłem już z nim kilka słów na GG. Gada się z nim normalnie jak człowiek z człowiekiem, nie było to wiele rozmów zaledwie kilka, nie więcej niz 5 a i chyba tyle nie, ale z tego co było mi dane z nim zamienić słów była to w pożądku osoba i zmieniłem moje nieprzyjemne nastawienie do niego, na nieco przyjemniejsze ;) . User w poządku przyjemna postać, mam andzieję ze dane będzie mi z nim keidyś się dane bardziej poznać.

Największe zalety: No napewno to co napisałem wyżej, no i to ze jest nominowany do gali w kilku kategoriach, to świadczy o jakości, o tej osobie na plus.

Największe wady: Cholera, a tak liczyłem na najaktywniejszego usera...

Skojarzenie: kojarzy mi się z jeźdźcą na kucyku (koniu).

Obrazek: Klikaj!

Stosunek do innych: Raczej Dobry.

co sadzisz o jego postach: Czasami potrafi przyspamić, pisze ich ostatnio troche.

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

« Odpowiedź #95 dnia: 09 Lipiec 2008, 18:37:05 »
Canis

Nick: Krótki, zwięzły i dźwięczny. ÂŚliczny pieseczek. Aktualnie sądzę, że lepszy od poprzedniego - Forenasa, który przypominał mi Bułgara na bazarze.

9/10

Avatar: Jakiś Casper - przyjazny duszek. Bądź chmura radioaktywnego pyłu. Czasami nawet wydaje mi sie, że to IsentoR po odwyku. Ogólnie ładny obrazek. Kto by na nim nie był to z pewnością jest to ktoś lubiany z masą przyjaciół i kochającą rodziną.

9/10

Sygnatura: Szkielet z uzdolnieniami muzycznymi - coś pięknego. Sygna bardzo ładna. Naprawdę mi się podoba. Klimatyczna i w ogóle.

10/10

User: Bardzo "mondry" i "inteligętny" chłopczyk. A przynajmniej za takiego się uważa. Ciekawa postać budząca mieszane uczucia u wielu użytkowników. Mądrze się wypowiada. Wie o czym pisze.

Zalety: Gra w marant, sweetaśny jest ;p

Wady: Swego czasu noska zadzierał.

Skojażenia: TG Gangsta. ^^

Obrazek: Klik

Jaki jest poza forum: Dane mi było nie jeden wyraz napisać w jego tlenowym okienku i w miarę fajnie sie rozmawiało.

Stosunek do innych: Miły jest ale z dystansem podchodzi do każdego.

Co sądzisz o jego postach: Raczej konkretne i na temat. Jeśli chodzi o długość do również dobrze wypadają. Jest co poczytać.
« Ostatnia zmiana: 09 Lipiec 2008, 18:38:11 wysłana przez Grison »

Canis

• Gość
« Odpowiedź #96 dnia: 09 Lipiec 2008, 18:58:32 »
Grison

Nick: Grison... ładny zgrabny i powabny niczek. ten niczek synka Gri kojarzy mi się z jednym z bohaterów filmu Bartman (niedawno TVN leciał, był to jakiś szef corporacji, która była przykrywką dla organizacji gangsterskiej. ładniutki 8/10

Avatar: Gwiazdeczka co sie kręci wierci i w ogóle prosto z westernu, ładnie mogę powiedzieć że ładnie.

Sygnatura: "Lubie Pierniczki", wydaje mi sie ze był temat, gdzie to było pisane jak się wyrywa dziewczyny, jakie sie ma sposoby na dziewczyny, i jedna z osób pisała ze pyta dziewczęta czy lubią pierniczki. Widzę Grison, że od razu odpowiadasz i czekasz na konkrety, ale raczej klientów nie zdobędziesz 10/10

User: Strasznie wesoła menda, czasami irytująca. Czasami jak coś napisze z sarkazmem, to aż nie wiadomo  czy się śmiać czy co. Taka mieszanina Assasyna (Niro) z starego grega, i tworzy się mieszanka: Grison. Spoko osoba ;) .

Zalety: Fajny jest, da się przy nim pośmiać.

Wady: ma zdecza skrzywienia seksualne.

Skojażenia: HA w obrazku będzie

Obrazek: Klik

Jaki jest poza forum: "Dane mi było nie jeden wyraz napisać w jego tlenowym okienku i w miarę fajnie sie rozmawiało." <--- Tak jak powiedział nic dodać nic ująć.

Stosunek do innych: Miły, normalny w stosunku do innych, czasami wręcz zbyt miły dla niektórych, na przykład członkowie Oterio Vomnen wiedzą coś nieco, dziwny gość pod tym względem.

Co sądzisz o jego postach: Pisze konkrety, czasami gdy dane jest mi czytać posty, to są dobre, dość długie.

Offline Kozłow

• Magnat
  • Reputacja: 382
  • Acid Rain!
« Odpowiedź #97 dnia: 09 Lipiec 2008, 19:17:51 »
Nick - Canis - z łaciny - "Pies". Mówił kiedyś, że lubi psy, więc nic dziwnego. Mimo swej zwykłości nick ma w sobie jakąś klimatyczność (zresztą jak cały język łaciński).
Avatar - przypomina mi nieco Balroga z WP. Tylko lodowego :) Ale ogólnie to pewnie jakiś demon z gry czy coś takiego, albo zwykła grafika. Dosyć fajna. Nawet trochę pasuje do nicku :)
Sygnatura - chyba pan Canis lubi takie mroczne klimaty, bo w i sygnie mamy jakiegoś demona. Być może jest to sama śmierć - tak mi się kojarzy (i nie bez powodu, bo tak najczęściej się śmierć przedstawia).
User - postów ma wiele więcej ode mnie (no ale ja się rok nie udzielałem :) ). Siedzi w Marancie - a to świadczy, że musi się czasem trudzić nad postami. Ogólnie rzecz biorąc nigdzie nie widziałem, żeby kogoś zwyzywał czy się na kogoś "darł" na forum. Pomaga dla TG - nie wiem czy to się chwali :P:p ale nich będzie, że tak.
Zalety - największa - jaką znam - czyli - nie jest dogmatyczny.
Wady - wulgarny, pisze obraźliwe posty, niegrzeczny, zboczeniec, świr, wyzywa wszystkich, nie umie dyskutować, dogmatyczny, mało inteligenty.
Skojarzenia - Kojarzy mi się z obrazem "Czarny kwadrat na białym tle"., Kazimierza Malewicza. (wpisać w google)
Obrazek

Jaki jest poza forum - fajnie można z nim pogadać na tematy, na które zazwyczaj większość gadać nie chce.
Stosunek do innych - gbur, wariat, krzykacz, nie toleruje innych - to wiedzą wszyscy.
Co sądzisz o jego postach - poniższy jest głupi, bo pisze, że Grison "pisze konkrety" - a to wierutna bzdura. A tak na ogół, to jego posty celnie trafiają w temat, są przejrzyste i zrozumiałe.

Canis

• Gość
« Odpowiedź #98 dnia: 09 Lipiec 2008, 20:02:05 »
Kozłow

Nick: Czuć powiew Rosji. ÂŁadny krótki, fajnie się wymawia, nie ma co dodawać więcej. 9/10
Avatar: jeśli dobrze pamiętam głowa Lenina, albo nie wiadomo kogo, ładny fajny, czarny, postać patrzy w górę, jakby z nadzieją na lepszą przyszłość, albo wiedząc że ma racje i jego poglądy przyniosą pozytywny skutek, taka moja mini interpretacja, ładnie.
Sygnatura: Cytaty ludzi, komunistów, przynajmniej części, obrazujące poglądy kozłowa jak sądzę, ładnie, ale szkoda że nie ma grafiki jakiejś :P .
User: Oj długo kowala klanu ohsi nie było na forum i cieszymy się wszyscy żeś powrócił, że wkroczyłeś na odpowiednią ścieżkę do forum ;) . Fajna osoba, i z odpowiednimi poglądami,
Jest sobą, ze tak powiem, wie co chce i czego chce od życia, ma swoje poglądy na świat, i ma wiedzę. Czytuję ostatnio nieco o komunizmie, to co mi polecono, i dziwią mnie niektórych osób na tym forum problemy do Kozłowa, który ma normalne, odpowiednie poglądy, a usprawiedliwiając swoją niechęć do niego za kiepskie czasy za czasów stalinizmu, nieładnie. Cieszy mnie to ze jest sobą i ma swoje poglądy, to jest dobre.
Zalety: HA no to co wyżej to są zalety, i jak powiedziałem jest sobą i da się z nim przyjemnie rozmawiać, inteligentna z niego persona.
Wady: a któż ich nie ma.
Skojarzenia: No kojarzy mi sie z tym co będzie w obrazku no i przypomina mi takiego człowieka w czerwonym garniturku z symbolami ZSRR wyszytymi na nim, na piersi i na ramionach :D
Obrazek:

Jaki jest poza forum: Fajny, można z nim porozmawiać i dowiedzieć się nieco, mądra osoba jak już pisałem, i miła dość.
Stosunek do innych: no miły dość
Co sądzisz o jego postach: Pisze konkrety i dobrze uzasadnia swoje decyzje, logiczna z niego osoba, nie leje wody ze tak powiem, wie co chce.

Offline Doman

• Myśliwy
« Odpowiedź #99 dnia: 09 Lipiec 2008, 20:15:16 »
Canis:
Nick: Nawet fajny, łatwy do zapamiętania. 9/10
Avatar: Znalazłem na googlach taki sam, wpisując chyba "demon". Przypomina mi głowę ducha byka :D 10/10
Sygnatura: Trupek grający na skrzypcach - bardzo pomysłowe ^^. 9+/10
User: Zazwyczaj miły. Sprawia wrażenie inteligentnego człowieka, mającego swoje poglądy. Więcej nie napiszę gdyż Go za bardzo nie znam.
Zalety: Jest sobą, ma własne zdanie.
Wady: Nie znam, więc nie wiem.
Skojarzenia: Kojarzy mi się z przyprawami kamis
Obrazek:
Jaki jest poza forum: Tego nie wiem.
Co sądzisz o jego postach: Długie, sensowne i zrozumiałe. Nie widziałem, aby spamował.
« Ostatnia zmiana: 09 Lipiec 2008, 20:16:18 wysłana przez Domandxd »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #99 dnia: 09 Lipiec 2008, 20:15:16 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything