BelaNickNick został zmieniony i muszę przyznać, że ten, który posiadałeś dawniej jakoś bardziej mi się podobał. Czemu? Trudno powiedzieć. Powiedzmy, że miał w sobię tę oryginalność, co czyniło go wręcz niemożliwym do spotkania na innym forum. A ten? Kojarzy się z belką drewna. Dodatkowo pamiętam incydent, kiedy w sygnaturach co niektórych użytkowników pojawiały się dwuznaczne obrazki skierowane do Ciebie. A więc podsumowując: jak dla mnie stryjek zamienił Gothica 1 na Gothica 3, co jest, niestety, stratą.
Ocena: 7/10Avatar:Długo przy nim trwasz, a to się u mnie ceni. Dodatkowo chyba bardzo dobrze odzwierciedla Twoją osobę, co podkreśla chmurka, w której pojawia się Twój nick. Avatar jest ciemny, na którego tle stoi jakiś chłopak (?) w deszczu. Co on dokładnie oznacza? Trudno mi powiedzieć, ale pewne jest to, że pasuje do Ciebie i radzę Ci go jeszcze nie zmieniać przez długi okres czasu bytowania na forum Twerny Gothic.
Ocena: 9+/10Sygnatura:W sumie jej brak, jakby nie liczyć krótkiego tekstu. Może to i lepiej, że nie ma obrazka? Nie wiem. Nie wiem również w jakim celu jest to ,,obrażony prezydent". A w takim razie nie ma się tu w zasadzie nad czym rozpisywać. Na Twoim miejscu pozbyłbym się tego ,,czegoś" z podpisu i nie nie dawał lub zaopatrzył się w jaqkiś pasujący do mojej osoby obrazek.
Ocena: 2/10User:Pan Bela odwiedza to forum już od dawien dawna, dlatego jest osobą znaną (i kochaną?

) i szanowaną. Swego czasu dorobił się posady moderatora, co na pewno nie jest byle jakim osiągnięciem. Jest pomocny, aktywny i nie gardzi pomocą innych, jak co niektórzy userzy, jakich tu poznałem. Tak samo chętnie ów pomoc okaże, jeśli się o nią go poprosi. Dobry kolega i godny zaufania człowiek. Mam nadzieję, że nie zrezygnuje z Tawerny Gothic i pozostanie tutaj jeszcze długo zaszczycając Nas swoimi obszernymi wypowiedziami. Tak samo mam nadzieję, że stosunki między nami będą normalne, a już tym bardziej, że się nie pogorszą.
Największe Zalety:Trochę ich jest, dlatego tylko pokrótce postaram się je wypisać. Jak wspomniałem powyżej, Bela jest bardzo pomocny i skory wspomóc swoim słowem i radą. Jego aktywność jest pozazdroszczenia, tak samo styl i długość postów. To, jako moderator, bardzo doceniam, dlatego też bez przeszkód zasługuje na mój pełny szacunek.
Największe Wady:W sumie nie ma... Nie podobało mi się tylko jego podejście do userów, jak był moderatorem. To wszystko, reszta to raczej same zalety.
Co mi się z nim kojarzy:Po zmianie nicka to z belką drewna. No i często kajrzy mi się on z tym dzieckiem w deszczu z jego avatara. Jako tako jeszcze z jakimś pluszowym misiem.
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:http://www.republikadzieci.pl/rd/images/zo.../mojmisio_1.jpgStosunek do innych:Bardzo dobry. Choć lubi podyskutować z ,,ludnością" to jest pomocny, życzliwy i szczery. Swoimi słowami bardzo rzadko zmierza ku otwartym kłótniom, bardziej mu już zależy, by stosunki z każdym na forum były przyjazne bądź chociaż przyjazne. Tylko będąc moderatorem nie podobały mi się niektóre jego zwroty do użytkowników. Słowem: stosunek jest
bardzo dobry.
Jaki jest poza forum:Nie bardzo już pamiętam, gdyż ostatni raz z nim rozmawiałem... hmm, nie pamiętam.

Jednakże jest to człowiek wyluzowany (na pewno bardziej ode mnie

), z którym da się normalnie porozmawiać. Jeśli ktoś mu szczególnie na forum nie podpadł, może śmiało z nim pogadać na komunikatorze.
Co sądzisz o jego postach:Bela należy do niewielkiej elity na forum, która nadal preferuje długie i szczegółowe wypowiedzi. Osobiście bardzo szanuję takie osoby i cieszę się, że jak mają się wypowiedzieć, to robią to raz, a pożądnie (nie odwalają chały by tylko sobie nabić jak najszybciej posta). Cóż tu więcej mówić, trzymaj tak dalej, panie Bela i nie rezygnuj z długich postów - Twoje trudy nie idą na marne, a Ci, którzy jęczą, że lejesz wodę i nie chce im się ich czytać, powinny przenieć się na jakieś fora.pl. Trzymasz poziom, a jako że jest to oficjalne polskie forum Gothica, takie osoby jak Ty są cenione.

Z poważaniem
Boba FettPs Jak jeszcze raz ktoś walnie ocenę, w której każdy podpunkt ma jedno, dwa zdania - będzie ona (ocena) od razu usuwana. Lenistwo nie jest tolerowane - jest to temat, w którym naprawdę można się rozpisać, a większości się po prostu nie chce (czasami w ogóle nie znają osoby, którą oceniają). Osobiście przyznam, że moja powyższa ocena jest dwa razy krótsza, niż jaką chciałbym napisać (za co przepraszam Belę).