Nick: Kojarzył mi się na początku z Serialem. Lecz Serail, w chwili obecnej, kojarzy mi się z jakimś statkiem kosmicznym, albo jakimś kosmitą :]
Avatar: Bardzo odzwierciedla się na nicku. Jest on ciemny, przedstawia jakiś wibrator. Możliwe, że jest to jakaś część tego statku kosmicznego, z mojego skojarzenia. Ogólnie, to zawsze, gdy tylko go widzę, kojarzy mi sie z Serailem.
Sygnaturka: Widać, że bardzo lubi być o wszystkim poinformowany, oraz lubi taryfę 'Era'. Nie wiem za bardzo, dlaczego akurat to, ale to się jakoś dziwnie łączy. To pewnie przez kolorystykę.
User: Na GG, pomaga praktycznie we wszystkim, rozmawia się z nim przyjemnie. Jako mod, wcale nie popisuje się swoją "władzą". Daje nam tylko do zrozumienia to, że mod to user, który ma większe obowiązki. Aktywnie uczestniczy w dyskusjach i broni swego zdania bardzo zawzięcie.
Największe zalety: Spoko gość. Jako moderator, nie wywyższa sie, szanuje on także inne osoby. Pomocny praktycznie we wszystkim, oraz można mieć do niego duże zaufanie
Największe wady: ...
Stosunek do innych: Uważam, ze dobry, jak nie bardzo dobry.
Jaki jest poza forum: miły, wyluzowany i spokojny
Co sądzisz o jego postach: naprawdę, ich poziom, jest co najmniej bardzo dobry. Ale... W końcu, jak to na moda przystało - musi dawać przykład dla userów.
Obrazek przedstawiający jego zachowanie na forum: