Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Jak poderwac dziewczynę.
Dairin:
Hehe, moja wypowiedź Was może rozczarować. Bo jeśli chodzi o mnie- uważam, że to nie jest sprawa, którą można, jak w aptece, wymierzyć. Powiedzieć, jaki sposób najlepszy i stworzyć poradnik. Ja się wypowiem od strony jak odbieram tę sprawę, niż raczej co ja tam stosuję do jakiś podbojów, czy coś :D Ja uważam, że to sprawa bardziej duchowa i mogłaby być taka sytuacja, że szybciej wybrałabym kogoś, kto mnie nie podrywa niż kogoś, kto stosuje najbardziej wyrafinowane techniki :) To po prostu zależy od charakteru i sposobu bycia- ważne, aby być sobą.
Ogólnie, to dziewczyny mają o wiele gorzej. W naszej kulturze przyjęło się, że chłopak wybiera sobie dziewczynę i próbuje ją zarwać, a dziewczynie jest o wiele ciężej. Jak dla mnie najlepsze porady dla chłopaka, to:
--- Cytuj ---Ale psychika dziewczyn jest taka sama, naucz się dostrzegać to co wszystkie dziewczyny maja wspólne np, każda ma jakieś kompleksy i każda chce być akceptowana, kochana i takie tam
--- Koniec cytatu ---
no i nie robić niczego na siłę ;)
Sir_William:
Sposobów jest wiele, sposoby są różne.
Zależnie od charakteru, humoru i nastawienia dziewczyny wybieramy jedną z nich.
Jak dla mnie najlepszą metodą jest rozmowa z nutką flirtu i humoru. Nie ukrywam, że trzeba być dosyć elastycznym w tym co się robi, jednak przegięcie oznacza granie jakiejś roli i sobą w kontaktach towarzyskich nie będziemy być. Trzeba mieć dystans do świata, otoczenia, siebie jak i również do naszego "celu".
--- Cytuj ---Sposobu na podryw nie ma i nigdy nie będzie.
--- Koniec cytatu ---
W zasadzie to powinno wystarczyć ale każdy powinien obrać swój własny styl pracy z kobietami, bycia z nimi oraz ich podrywania.
Paddy:
ahh zeby byl jakis sposub........
a co do sposobu nr. 2 klamstwo ma krutkie nogi....
a co do tematu: lepiej zapytac o cos przy czym stoi np. teatr wystarczy sie zapytac "lubisz teatr"
a wlasciwie kto chodzi do teatru?
Casano:
Pewnie sobie wszyscy myślą, jaki to sposób może mieć administrator na podryw dziewczyn.
Prawda jest taka, ze nie stosuje żadnej metody. Nie mam swoich indywidualnych sposobów na to jak poderwać dziewczynę. Szczerze powiedziawszy wiele nawet w tym kierunku nie robie. W chwili obecnej jest odwrotnie:P, ale na ten przebieg sytuacji nie narzekam.
Enzo:
Gdy spodoba mi się jakaś dziewczyna to zachowuję się naturalnie jak zawsze. Nauczyło mnie to gdy na pewnej dyskotece chciałem zaimponować takiej super lasce!!! Lecz niestety moja próba nie powiodła się i nici z chodzenia z nią!! Miałem złamany palec to mnie tylko kilka razy odwiedziła, ale już nie próbowałem ponownej próby(zbyt wielkie ryzyko). Ja mam tylko jedną radę : Na ZADEN sposób nie próbujcie imponować.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej